Προς το περιεχόμενο

Τι αμαξη εχετε??

iGoPod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω νομιζω οτι εκανε λαθος στην ορθογραφια. γιατι τα γαλλικα αμαξια ειναι καταπληκτικα.

αν μπορουσα να το βαψω θα το εκανα καπως ετσι

post-169667-0-09785200-1313460314_thumb.jpg

post-169667-0-41104400-1313460411_thumb.jpg

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μπα λάθος κάνεις* - για την πρόθεσή του λέω. Άλλωστε είναι θέμα άποψης (η ποιότητα των αμαξιών).

*...αν θες, πάμε κι ένα στοιχηματάκι.

Δημοσ.

γιατι γραφεις το citroen shitroen?

spoiler λογω ot

ε γιατι ειναι λιγο για το διαολο..

(επισης το να βαζουμε το shit μπροστα στη συγκεκριμενη φιρμα ειναι ενα λογοπαιγνιο που κανουμε σε αλλο φορουμ και μου χει μεινει και το γραφω μονο ετσι πλεον, επισης εκνευριζει του διαφορους γαλλοφιλους που μου αρεσει να πειραζω :P )

το αγαπω πολυ αυτο το αμαξακι, αλλα μου χει βγαλει τη παναγια μιας και μου χει βγαλει σχεδον οτι πιθανο προβλημα μπορεις να φανταστεις.. μηχανικες βλαβες, ηλεκτρολογικα, τριγμους..

παντως εσενα σε βλεπω πολυ cool παρα τα νερα που μπαζει το δικο σου psa (ευτυχως το δικο μου παραμενει αδιαβροχο)

και τα γερμανικα βεβαια ειναι λιγο για πεταμα (για το ονομα που εχουν), αλλα γενικως ο,τι γαλλικα ειχαμε (και που βλεπω και σε φιλους μου) ηταν για φτυσιμο και μετα απο το συγκεκριμενο εχω αποφασισει να μεινω για παντα μακρια.

Άλλωστε είναι θέμα άποψης (η ποιότητα των αμαξιών).

στην απτη ποιοτητα δε νομιζω οτι χωρανε υποκειμενικα κριτηρια, μονο προσωπικες προτετραιοτητες

δηλαδη καποιος μπορει να πει οτι το εσωτερικο του ταδε αυτοκινητου ειναι χειροτερο απο καποιο αλλο, αλλα να τον καλυπτει και να μην ενδιαφερεται να πληρωσει το παραπανω..

στο σχεδιασμο βεβαια υπαρχει και το προσωπικο γουστο

στην αξιοπιστια ομως , η αποψη που προκυπτει απο εμπειρια κυριως χρησης (κι οχι επειδη ακουσα, ακουσες, ακουσαμε..) σιγουρα δεν ειναι αντικειμενικη, εχει ομως ξεχωριστο βαρος για τον καθενα.

αν καποιος εχει συναντησει διαφορα απαραδεκτα προβληματα σε μια φιρμα ειναι λογικο να μην θελει να τη βλεπει , εκτος κι αν ειναι φανατικος..

*...αν θες, πάμε κι ένα στοιχηματάκι.

ελπιζω να προλαβες να το βαλες

peugeot 206 απλα το ομορφοτερο αμαξι που κυκλοφορει.

το ομορφοτερο αμαξι ή αμαξη που κυκλοφορει ειναι αυτο (και το σημα πισω της audi ειναι τυχαιο)

lamborghini-aventador-lp700-4-geneva.jpg

Δημοσ.

spoiler λογω ot

στην απτη ποιοτητα δε νομιζω οτι χωρανε υποκειμενικα κριτηρια, μονο προσωπικες προτετραιοτητες

...μα δεν εννοούσα ΕΣΕΝΑ όταν έγραψα περί απόψεως ποιότητος... ^_^

ελπιζω να προλαβες να το βαλες

...θυμήθηκα Παπαγιαννόπουλο και "...τη χούφτωσες; ...Χούφτωσ' τη, χούφτωσ' τη!"

(...ακριβώς αυτό : δεν πρόλαβα να το...βάλω...)

μπλα

Δημοσ.

Ένα C2 Vtr το οποίο δεν με καλύπτει πια.......δηλώνω τρελά ερωτευμένος με το DS3 και ελπίζω μέσα στο επόμενο έτος αν όλα πάνε καλά (πράγμα αβέβαιο lol) να κάνω την μετάβαση :)

Δημοσ.

εγω νομιζω οτι εκανε λαθος στην ορθογραφια. γιατι τα γαλλικα αμαξια ειναι καταπληκτικα.

αν μπορουσα να το βαψω θα το εκανα καπως ετσι

αν το κανεις ετσι,να μου πεις που μένεις να ερθω να το καψω...

Έχω ενα dodge dakota

Δημοσ.

αν το κανεις ετσι,να μου πεις που μένεις να ερθω να το καψω...

Έχω ενα dodge dakota

πφφφφφ θα σε ενημερωσω don't worry!

Δημοσ.

Γιατί πρέπει να είστε τοσο μπαρμπι πάντα;

τι εννοεις παντα? βλεπεις καθημερινα ροζ αμαξια? γιατι εγω περα απο μια ξανθια μπιμπο που κυκλοφορει με ενα ροζ καμπριο 206 δεν εχω δει αλλο. αστοχο το σχολιο.

Δημοσ.

τι εννοεις παντα? βλεπεις καθημερινα ροζ αμαξια? γιατι εγω περα απο μια ξανθια μπιμπο που κυκλοφορει με ενα ροζ καμπριο 206 δεν εχω δει αλλο. αστοχο το σχολιο.

γενικότερα το ροζ το έχετε....

Η ξανθιά ειναι μπιμπο με το 206;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...