Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα ένα 5" gps κινέζικο σαν αυτό είναι το ίδιο βασικά με το i50 του Πλαισίου αλλά με παραπάνω χαρακτηριστικά.

Η ερώτηση μου είναι πως μπορώ να την ξεκλειδώσω ώστε να μπορώ να δουλέψω τα windows ce 6.0 που έχει.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Αν είναι σαν το Gps του Πλαίσιο, τότε δεν χρειάζεται ξεκλείδωμα και το πιο πιθανό αυτό είναι.

Δες εδώ το Gps του Πλαίσιο, τρέχει τα πάντα ακόμα και χάρτες Garmin.

Δημοσ.

Ναι είναι το ίδιο ακριβώς απλά δεν γράφει την μάρκα μπροστά όλα τα μενού είναι ολόιδια έχει μέχρι και Ελληνικά. Εγώ ήθελα να έχω πρόσβαση στα windows.

Ευχαριστώ πάντως!

Δημοσ.

Ναι είναι το ίδιο ακριβώς απλά δεν γράφει την μάρκα μπροστά όλα τα μενού είναι ολόιδια έχει μέχρι και Ελληνικά. Εγώ ήθελα να έχω πρόσβαση στα windows.

Ευχαριστώ πάντως!

Γινεται και αυτο που λες.

Για να τρεξεις καποιο πρόγραμμα το ορίζεις σαν default , απο τα settings>nav path, και θα ξεκινήσει να τρέχει οταν θα κάνεις κλικ πανω στο navigation στη κεντρική σελίδα. Αυτος ειναι και ο τρόπος για να μεταφέρεσαι μεταξύ διαφορετικών προγραμμάτων navigation .

Για να παιζεις μουσική ταινιες κλπ έχει ήδη shortcuts στο κεντρικο μενού.

\

Κυκλοφορούν και καποια προγραμματα που αλλάζει εντελώς μενού, το λεγόμενο Vista Light Menu, αλλά αυτο θα στο κανει πιο αργο το gps σου. Το rom που εχει πανω είναι πολύ γρηγορο και δεν αξίζει να θυσιασεις την ταχύτητα.

Δημοσ.

έχει επιλογή στην αρχική οθόνη για να μπεις σε windows mode.

αν θες να εγκαταστησεις προγράμματα σύνδεσε με pc μεσω us, κάνε απλό copy το πρόγραμμα και είσαι έτοιμος.

Δημοσ.

Δεν βγάζει καμιά τέτοια επιλογή να πω την αλήθεια. Μπαίνει κατευθείαν στο μενού του χωρίς να με ρωτάει τίποτα..

Δημοσ.

Ευχαριστώ για το λινκ βασικά θα το κοιτάξω :-D

Το πήρα από έξω γιατί είχε μισή και βάλε τιμή 60 κάτι μου βγήκε ενώ το Πλαίσιο το είχε 140. Αυτό που πήρα έχει διπλάσια RAM 128 αντί 64, bluetooth για το κινητό 8 gb μνήμη sd + 2gb εσωτερική, πομπό ράδιο για να ακούς τα mp3 στο ράδιο του αυτοκινήτου καλύτερο επεξεργαστή sirf atlas 5 στα 600mhz. Μετά από όλα αυτά γιατί να το πάρω από το Πλαίσιο είναι η σωστή ερώτηση και όχι για να το πάρω απ'έξω.

Όταν θα αρχίσει τα παλαβά του αν τα αρχίσει πριν το πετάξεις αφού έχεις πάρει κάτι άλλο θα πάρω άλλο με τα ρέστα από το πρώτο..

Δημοσ.

Ευχαριστώ για το λινκ βασικά θα το κοιτάξω :-D

Το πήρα από έξω γιατί είχε μισή και βάλε τιμή 60 κάτι μου βγήκε ενώ το Πλαίσιο το είχε 140. Αυτό που πήρα έχει διπλάσια RAM 128 αντί 64, bluetooth για το κινητό 8 gb μνήμη sd + 2gb εσωτερική, πομπό ράδιο για να ακούς τα mp3 στο ράδιο του αυτοκινήτου καλύτερο επεξεργαστή sirf atlas 5 στα 600mhz. Μετά από όλα αυτά γιατί να το πάρω από το Πλαίσιο είναι η σωστή ερώτηση και όχι για να το πάρω απ'έξω.

Όταν θα αρχίσει τα παλαβά του αν τα αρχίσει πριν το πετάξεις αφού έχεις πάρει κάτι άλλο θα πάρω άλλο με τα ρέστα από το πρώτο..

Μπορείς να το βγάλεις 3-4 φωτογραφίες να το δούμε?

Επίσης με ενδιαφερει τι μπαταρία παιρνει και αν αλλάζει ευκολα.

Δημοσ.

Δες το πρώτο ποστ έχει εκεί φωτογραφίες αυτό έχω. Όσο για την μπαταρία έχει δυο βιδούλες στο πλάι δοκίμασα να το ανοίξω αλλά το φοβήθηκα μην το χαλάσω και το παράτησα. Οπότε η μπαταρία δεν αλλάζει καθόλου ή δύσκολα, δεν το προτείνω πάντως..

Δημοσ.

Δες το πρώτο ποστ έχει εκεί φωτογραφίες αυτό έχω. Όσο για την μπαταρία έχει δυο βιδούλες στο πλάι δοκίμασα να το ανοίξω αλλά το φοβήθηκα μην το χαλάσω και το παράτησα. Οπότε η μπαταρία δεν αλλάζει καθόλου ή δύσκολα, δεν το προτείνω πάντως..

Ευχαριστώ φίλε για την απάντηση, το είδα στο ebay και μάλιστα το βρήκα και με λιγότερα χρήματα απ' όσο το πηρες. Επιπλέον, έχει βγει και καινούργιο με MTK ARM Dual-Core CPU. Όσο και αν έψαξα δε βρηκα κατι για τη μπαταρία, οπότε αν ποτε το ανοίξεις καλό θα ήταν να δούμε τι γίνεται εκεί με καμμια φωτογραφία.

Δημοσ.

Αγόρασα ένα 5" gps κινέζικο σαν αυτό είναι το ίδιο βασικά με το i50 του Πλαισίου αλλά με παραπάνω χαρακτηριστικά.

Η ερώτηση μου είναι πως μπορώ να την ξεκλειδώσω ώστε να μπορώ να δουλέψω τα windows ce 6.0 που έχει.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δοκίμασες κατσαβίδι? :P :D

* πλάκα κάνω

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

If you want to get into CE platform, at the main menu, please click bottom left corner of the LCD screen five times, and then click bottom right corner one time, you will see the CE desktop (don?t click too slow, otherwise the gps won?t respond to CE desktop). Please click 'PVGPS' icon to get back to gps main menu.

Αυτη ειναι η απαντηση που μου εδωσε ο κινεζος οταν τον ρωτησα και εγω πως θα μπω στα ce

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...