filip123go Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Παιδες καλησπερα. Υπαρχει ενας συγκεκριμενος αριθμος (τον ξερω) που με εχει ζαλισει στα μνμ και στα τηλεφωνα...! Μπορω να κανω κατι..? Η εταιρια μου ειναι cosmote. Ευχαριστω πολυ,,!
sistah Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Φραγη στον συγκεκριμενο αριθμο. Για μνμτα δεν γνωριζω. Θα ελεγα να παρεις την cosmote και να ρωτησεις.
isay Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Παιδες καλησπερα. Υπαρχει ενας συγκεκριμενος αριθμος (τον ξερω) που με εχει ζαλισει στα μνμ και στα τηλεφωνα...! Μπορω να κανω κατι..? Η εταιρια μου ειναι cosmote. Ευχαριστω πολυ,,! Επειδή νομικά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, γράψε το νούμερο του σε τηλεφωνικούς θαλάμους/τουαλέτες με επισύμανση "ψάχνω αγόρια για σεξ" ή μπες σε chat room με γυναικείο όνομα και δίνε αβέρτα αυτό το νούμερο.
karmen1983 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Επειδή νομικά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, γράψε το νούμερο του σε τηλεφωνικούς θαλάμους/τουαλέτες με επισύμανση "ψάχνω αγόρια για σεξ" ή μπες σε chat room με γυναικείο όνομα και δίνε αβέρτα αυτό το νούμερο. Παιδες καλησπερα. Υπαρχει ενας συγκεκριμενος αριθμος (τον ξερω) που με εχει ζαλισει στα μνμ και στα τηλεφωνα...! Μπορω να κανω κατι..? Η εταιρια μου ειναι cosmote. Ευχαριστω πολυ,,! filipako αν έχεις android τηλέφωνο κάτι παίζει τώρα που το έψαξα... Εχεις;
kanesaxo Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Εχει κάποιες apps που μπλοκάρουν συγκεκριμένους αριθμούς κάρμεν, αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει. Προφανώς αυτό θα εννοείς.
filip123go Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Karmen με android είμαι ...!! Επειδή νομικά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, γράψε το νούμερο του σε τηλεφωνικούς θαλάμους/τουαλέτες με επισύμανση "ψάχνω αγόρια για σεξ" ή μπες σε chat room με γυναικείο όνομα και δίνε αβέρτα αυτό το νούμερο. Isay έλιωσα..!! Respect...!! Αυτό παίζει να κάνω αν δεν πετυχει τπτ άλλο..!! :D
DenKanwFlame Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Παιδες καλησπερα. Υπαρχει ενας συγκεκριμενος αριθμος (τον ξερω) που με εχει ζαλισει στα μνμ και στα τηλεφωνα...! Μπορω να κανω κατι..? Η εταιρια μου ειναι cosmote. Ευχαριστω πολυ,,! Τι κινητό έχεις? Στο galaxy s2 πχ μπορείς να τον κάνεις block όπως κάνεις κάποιον στο msn χωρίς κάποιο πρόγραμμα ! απλά πατάς πάνω στην επαφή και τον βάζεις στην λίστα αποκλεισμένων απλά και όμορφα !
karmen1983 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Karmen με android είμαι ...!! Αν έχεις Galaxy S ή Galaxy 2 έχει το κινητό επιλογή... settings->call settings->All calls->Auto Reject Και προσθέτεις τον αριθμό Αν δε το έχεις ή δεν έχει το δικό σου κινητό αυτή την επιλογή τσέκαρε μερικά apps. Για το πρώτο διάβασα καλά σχόλια https://market.android.com/details?id=com.phoneblocker.android&feature=search_result https://market.android.com/details?id=jp.co.telemarks.CallFilter2&feature=search_result το Free είναι μόνο για κλήσεις το Pro και για sms https://market.android.com/details?id=com.Shivish.Tara.CBX.BlackList&feature=search_result edit: Στραβωμάρα εντωμεταξύ.... Ολόκληρο Android Ανθρωπάκι κάτω από το ποστ και ρώτησα αν έχεις Android :lol:
filip123go Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Σας ευχαριστώ πολύ όλους..! Karmen πολύ ενδιαφέρουσες οι εφαρμογές..! Θα τις τις δοκιμάσω..! edit: Στραβωμάρα εντωμεταξύ.... Ολόκληρο Android Ανθρωπάκι κάτω από το ποστ και ρώτησα αν έχεις Android Χαχαχα..! Κ εμένα μου έκανε εντύπωση που το ρώτησες, αλλά εντάξει, μπορεί να φαντάστηκες ότι postara από κινητό φίλου μου...
karmen1983 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δε το είδα καν filipako Γι' αυτό είπα στραβωμάρα
Physics_Rulez Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Το extreme call blocker droid είναι δοκιμασμένο και πολύ καλό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.