Προς το περιεχόμενο

Δεν με αφηνει ησυχο συγκεκριμενος αριθμος

filip123go

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες καλησπερα.

Υπαρχει ενας συγκεκριμενος αριθμος (τον ξερω) που με εχει ζαλισει στα μνμ και στα τηλεφωνα...! Μπορω να κανω κατι..? Η εταιρια μου ειναι cosmote.

Ευχαριστω πολυ,,!

android.png

Δημοσ.

Παιδες καλησπερα.

Υπαρχει ενας συγκεκριμενος αριθμος (τον ξερω) που με εχει ζαλισει στα μνμ και στα τηλεφωνα...! Μπορω να κανω κατι..? Η εταιρια μου ειναι cosmote.

Ευχαριστω πολυ,,!

Επειδή νομικά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, γράψε το νούμερο του σε τηλεφωνικούς θαλάμους/τουαλέτες με επισύμανση "ψάχνω αγόρια για σεξ" ή μπες σε chat room με γυναικείο όνομα και δίνε αβέρτα αυτό το νούμερο.

Δημοσ.

Επειδή νομικά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, γράψε το νούμερο του σε τηλεφωνικούς θαλάμους/τουαλέτες με επισύμανση "ψάχνω αγόρια για σεξ" ή μπες σε chat room με γυναικείο όνομα και δίνε αβέρτα αυτό το νούμερο.

bowing-036.gifbowing-036.gifbowing-036.gifbowing-036.gif

Παιδες καλησπερα.

Ευχαριστω πολυ,,!

android.png

filipako αν έχεις android τηλέφωνο κάτι παίζει τώρα που το έψαξα... Εχεις;

Δημοσ.

Εχει κάποιες apps που μπλοκάρουν συγκεκριμένους αριθμούς κάρμεν, αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει. Προφανώς αυτό θα εννοείς.

Δημοσ.

Karmen με android είμαι :rolleyes: ...!!

Isay έλιωσα..!!

Respect...!!

Αυτό παίζει να κάνω αν δεν πετυχει τπτ άλλο..!! :D :D :D

Δημοσ.

Παιδες καλησπερα.

Ευχαριστω πολυ,,!

android.png

Τι κινητό έχεις? Στο galaxy s2 πχ μπορείς να τον κάνεις block όπως κάνεις κάποιον στο msn :P

χωρίς κάποιο πρόγραμμα ! απλά πατάς πάνω στην επαφή και τον βάζεις στην λίστα αποκλεισμένων απλά και όμορφα !

Δημοσ.

Karmen με android είμαι :rolleyes: ...!!

Αν έχεις Galaxy S ή Galaxy 2 έχει το κινητό επιλογή...

settings->call settings->All calls->Auto Reject

Και προσθέτεις τον αριθμό

Αν δε το έχεις ή δεν έχει το δικό σου κινητό αυτή την επιλογή τσέκαρε μερικά apps. Για το πρώτο διάβασα καλά σχόλια

https://market.android.com/details?id=com.phoneblocker.android&feature=search_result

https://market.android.com/details?id=jp.co.telemarks.CallFilter2&feature=search_result το Free είναι μόνο για κλήσεις το Pro και για sms ;)

https://market.android.com/details?id=com.Shivish.Tara.CBX.BlackList&feature=search_result

edit: Στραβωμάρα εντωμεταξύ.... Ολόκληρο Android Ανθρωπάκι κάτω από το ποστ και ρώτησα αν έχεις Android :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους..!

Karmen πολύ ενδιαφέρουσες οι εφαρμογές..!

Θα τις τις δοκιμάσω..!

edit: Στραβωμάρα εντωμεταξύ.... Ολόκληρο Android Ανθρωπάκι κάτω από το ποστ και ρώτησα αν έχεις Android

Χαχαχα..!

Κ εμένα μου έκανε εντύπωση που το ρώτησες, αλλά εντάξει, μπορεί να φαντάστηκες ότι postara από κινητό φίλου μου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...