Προς το περιεχόμενο

Saw Trilogy

chrisv.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γίες αι νοου!!!!!Είναι λίγο παλιό(σχετικά),αλλά διάβασα σε ένα site,κάτι που μου κίνησε την περιέργεια!Πιστεύω οτι σχεδόν όλοι ξέρουμε οτι έχει βγει μέχρι και Saw VII,(και πλέον δεν μιλάμε για τριλογία :P)...Διάβασα όμως σε ένα φόρουμ οτι 8α βγει και άλλο!Η αγωνία μου δεν είναι τόσο μεγάλη αφου ξέρω τι περίπου θα δω!Απλά είμαι περίεργος να δω πως μπορεί να συνεχιστεί,αφού όλα είχαν τελειώσει....Ξερει κανείς τίποτα???Έχει κανείς κάποιο σενάριο στο μυαλό του πως μπορεί να συνεχιστεί???Και πως μπορεί να ξαναεμφανιστεί ο κύριος"I want to play a game" :P :P Είμαι περίεργος....

Δημοσ.

καλα αυτος ειχε πεθανει απο την πρωτη ταινια. οποτε πως γυριστικαν ολες οι υπολοιπες? αν και τις εχω δει ολες ποτε δεν καταλαβα τι συνεβη. μονο για τα αιματα τις ειδα.

Δημοσ.

καλα αυτος ειχε πεθανει απο την πρωτη ταινια. οποτε πως γυριστικαν ολες οι υπολοιπες? αν και τις εχω δει ολες ποτε δεν καταλαβα τι συνεβη. μονο για τα αιματα τις ειδα.

έλα ντε...Κάτι άλλαζε συνέχεια και την γλίτωνε απο τα δόντια του χάρου!Τώρα το μονό που μπορεί να γίνει είναι νεκρανάσταση!όσο και αν έψαξα στο ίντερνετ δεν είδα πουθενά τίποτα για πρεμιέρες κλπ...Απλά το πήρε το μάτι στο φορουμ του horrormovies και ήθελα να δω αν αληθεύει...

Δημοσ.

Μαλλον πρεπει να γινει κατι πιο δραστικο για να σταματησουν να βγαζουν saws. Πχ να πει καποιος οτι αν πανε να γυρισουν κι αλλο θα επικηρυξει τους παραγωγους.

Δημοσ.

Δε πεθανε ρε παιδια στην 1η ταινια, στην 4η πεθανε. Καπου εκει σταματησα κι εγω να το βλεπω ή εστω να περιμενω το καινουριο γιατι το ξεχεσαν. Ξεκινησε τελεια με την 1η ταινια και μετα επιασε πατο.

Δημοσ.

Δεν πεθανε στην πρωτη ταινια.

Απο την 3 αρχισαν τα flashback.

Η ερωτηση δεν καταλαβαινω ποια ειναι?Με flashback μπορουν να κανουν οσες ταινιες θελουν ακομα.

Δημοσ.

Δεν πεθανε στην πρωτη ταινια.

Απο την 3 αρχισαν τα flashback.

Η ερωτηση δεν καταλαβαινω ποια ειναι?Με flashback μπορουν να κανουν οσες ταινιες θελουν ακομα.

Με την ίδια πλοκή???Για 9η φορά?? :confused: Ποιος ξέρει...

Δημοσ.

τι με νοιαζει η πλοκη? εγω για τα αιματα τα βλεπω. το καλυτερο ηταν με τον τυπο που ειχαν σταυρωσει και γυριζαν τα ξυλα και του σπασαν χερια ποδια και κεφαλι. τα εβλεπα και πονουσα κι εγω!

Δημοσ.

1.πως μπαινει αυτο το σποιλερ? ενταξει και σιγα την περιγραφη που εδωσα την κατατοπιστικοτατη.

2.ποιο αβαταρ ειχα πριν?

Δημοσ.

1.κανε παραθεση το post μου να δεις πως.

καλα αυτος ειχε πεθανει απο την πρωτη ταινια.

αυτο ειναι spoiler-αρα.(ακομα και αν ειναι λαθος - δεν πεθαινει στο πρωτο.)

2.ενα πιο ωραιο.

:P

Δημοσ.

Το ωραίο είναι ότι χθες σου το έβαλα σε σπόιλερ αυτο που έγραψες αλλά σήμερα είπες ''Δεν γ@μιέται, θα το βγαλω''.

Δημοσ.

εμενα λες? δεν το καταλαβα.

2.ενα πιο ωραιο.

:P

ναι αλλα στο προηγουμενο δεν ημουν εγω. τωρα θα πρεπει να προσβληθω?

τελικα θα βγαλουν και saw 9?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...