Προς το περιεχόμενο

wordpress δημιουργια θεματος

vasilisbilias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το wordpress το κανεις εγκατασταση στο server και απο εκει δημοσιευεις αρθρα για το blog και το διαχειριζεσαι

Ναι το ξέρω απλά επειδή υπάρχει και αυτό www.wordpress.com όπου είναι μια πλατφόρμα όπως της blogger!

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μηπως χερει καποιος οταν αγοραζω ενα θεμα στα αγγλικα πως μπορω να το κανω ελληνικα???

Εννοείς πχ το μενού που είναι στα αγγλικά ή κάτι παρόμοιο;

Δημοσ.

γενικα το site ειναι στα αγγλικα

Ε,γενικά σβήνεις το αγγλικό κείμενο και βάζεις κάποιο ελληνικό,δεν είναι πρόγραμμα μια σελίδα απλό κείμενο είναι και μπορείς εύκολα να το επεξεργαστείς.

Δημοσ.

Ε,γενικά σβήνεις το αγγλικό κείμενο και βάζεις κάποιο ελληνικό,δεν είναι πρόγραμμα μια σελίδα απλό κείμενο είναι και μπορείς εύκολα να το επεξεργαστείς.

δηλαδή π.χ το μενου μπορω να το επεξεργαστω και να το κανω ελληνικα??

Δημοσ.

Απλά προσέχεις την κωδικοποίηση χαρακτήρων να είναι utf-8 ώστε να αναγνωρίζονται τα ελληνικά δεν έχω ασχοληθεί με wordpress για να ξέρω πως γίνεται!

Ναι

Δημοσ.

Βεβαίως και το μενού και ο,τι άλλο θες από αυτά που εμφανίζονται στην οθόνη μην μου μεταφράσεις κώδικα στα ελληνικά και μετά απορείς μόνο ο,τι είναι κείμενο προς εμφάνιση.

Δημοσ.

Βεβαίως και το μενού και ο,τι άλλο θες από αυτά που εμφανίζονται στην οθόνη μην μου μεταφράσεις κώδικα στα ελληνικά και μετά απορείς μόνο ο,τι είναι κείμενο προς εμφάνιση.

εκανα μια δοκιμη να τα αλλαξω αλλα δεν ητανε και πληρης επυτηχης. δεν ξερω σε ποια αρχεια να παρεμβω και να κανω αλλαγες

Δημοσ.

εκανα μια δοκιμη να τα αλλαξω αλλα δεν ητανε και πληρης επυτηχης. δεν ξερω σε ποια αρχεια να παρεμβω και να κανω αλλαγες

Ούτε εμείς μέσο τηλεπάθειας μπορούμε να σου πούμε που έκανες λάθος. :-D

Δείξε τι αλλαγές έκανες να σου πούμε.

Δημοσ.

Ούτε εμείς μέσο τηλεπάθειας μπορούμε να σου πούμε που έκανες λάθος. :-D

Δείξε τι αλλαγές έκανες να σου πούμε.

εχει ολλα αυτα τα αρχεια ποιο να πρωτο ανοιξω

post-223872-0-49295500-1313502488_thumb.jpg

Δημοσ.

Πάντα(σχεδόν) το Index είναι η κεντρική δηλαδή πρώτη σελίδα που θα ανοίξει ο όποιος επισκέπτης,εσύ πρέπει να κάνεις της αλλαγές σου σε όλες της σελίδες που θέλεις να έχεις στο δικό σου θέμα(ιστοσελίδα).

Δημοσ.

Πάντα(σχεδόν) το Index είναι η κεντρική δηλαδή πρώτη σελίδα που θα ανοίξει ο όποιος επισκέπτης,εσύ πρέπει να κάνεις της αλλαγές σου σε όλες της σελίδες που θέλεις να έχεις στο δικό σου θέμα(ιστοσελίδα).

ok θα το δοκημασω ευχαριστω για της πληροφοριες σου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...