vasilisbilias Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 γεια σας.εδω και πολυ καιρο θελω να κατασκεβασω ενα Blog με wordpress και θελω ασχοληθω σοβαρα.. απλα δεν χερω να κατασκεβαζω site ξερω οτι δεν υπαρχει ευκολος τροπος αλλα θα μπορουστατε να μου προτεινεται λυσης για να με βοηθησεται.ευχαριστω
NiKoS WSN Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 γεια σας.εδω και πολυ καιρο θελω να κατασκεβασω ενα Blog με wordpress και θελω ασχοληθω σοβαρα.. απλα δεν χερω να κατασκεβαζω site ξερω οτι δεν υπαρχει ευκολος τροπος αλλα θα μπορουστατε να μου προτεινεται λυσης για να με βοηθησεται.ευχαριστω Γιατί δεν παίρνεις έτοιμο;
vasilisbilias Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 το σκεφτηκα, αλλα εγω θα ηθελα να εχω ενα blog οπως το εχω σκεφτει εγω να γινει καλη δουλεια. οπως ειχα γραψει ποιο πανω θελω να ασχοληθω σοβαρα δεν λεω οτι τα ετοιμα θεματα δεν ειναι καλα μην με παρεξηγήσεις
johnny21a Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Φιλε μου αφου λες οτι δεν κατασκευάζεις site τοτε αναγκαστικα πρεπει να αρχισεις με εκμαθησει html. Δεν υπάρχει άλλος τροπος, δεν μπορεις να ασχοληθεις με wordpress αν δεν ξερεις καποια πραγματα...
giorgos147 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Εφόσον δε γνωρίζεις τα απαιτούμενα για να το κάνεις, πας εδώ. (Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά έχω ακούσει ότι κάνει δουλειά) Πάντως, το ότι δεν υπάρχουν καλά themes, δε μπορώ να το δεχτώ.
vasilisbilias Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Εφόσον δε γνωρίζεις τα απαιτούμενα για να το κάνεις, πας εδώ. (Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά έχω ακούσει ότι κάνει δουλειά) Πάντως, το ότι δεν υπάρχουν καλά themes, δε μπορώ να το δεχτώ. αν χρησιμοποιησω to artisteer μπορω να κατασκεβασω επαγελματηκα site ??? και για τα ετοιμα θεματα εχεται δικιο και οι δυο ειναι πολυ καλα
TheELF Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 αν χρησιμοποιησω to artisteer μπορω να κατασκεβασω επαγελματηκα site ??? Για να κάνεις επαγγελματικό Site πρέπει να είσαι ή έστω να έχεις της γνώσεις ενός επαγγελματία και θα μπορείς να κάνεις επαγγελματικό site ακόμα και μόνο με το notepad αν δεν ξέρεις τίποτα ακόμα και με το ποιο απλό ή ποιο ακριβό ειδικευμένο ή επαγγελματικό πρόγραμμα να ασχοληθείς το αποτέλεσμα θα είναι γελοίο.
vasilisbilias Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Για να κάνεις επαγγελματικό Site πρέπει να είσαι ή έστω να έχεις της γνώσεις ενός επαγγελματία και θα μπορείς να κάνεις επαγγελματικό site ακόμα και μόνο με το notepad αν δεν ξέρεις τίποτα ακόμα και με το ποιο απλό ή ποιο ακριβό ειδικευμένο ή επαγγελματικό πρόγραμμα να ασχοληθείς το αποτέλεσμα θα είναι γελοίο. εχεις δικο σε αυτα που ειπες. τωρα εγω κοιταζω ενα θεμα ετοιμο και σκεφτομαι να το αγορασο
TheELF Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 εχεις δικο σε αυτα που ειπες. τωρα εγω κοιταζω ενα θεμα ετοιμο και σκεφτομαι να το αγορασο Πριν μπεις σε τέτοια διαδικασία κατέβασε πρώτα ένα ελεύθερο και «παίξε» με αυτό να καταλάβεις σε τι θα πλεχτείς μην απογοητευτείς δηλαδή και δόσεις άδικα λεφτά,αν αποκτήσεις μια κάποια εμπειρία μετά αγόρασε κάποιο θέμα αν θες.
vasilisbilias Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Πριν μπεις σε τέτοια διαδικασία κατέβασε πρώτα ένα ελεύθερο και «παίξε» με αυτό να καταλάβεις σε τι θα πλεχτείς μην απογοητευτείς δηλαδή και δόσεις άδικα λεφτά,αν αποκτήσεις μια κάποια εμπειρία μετά αγόρασε κάποιο θέμα αν θες. εχεις δικιο συμφωνω μαζι σου πρεπει αν αποκτισω μια εμπειρια. ευχαριστω για την βοηθεια που μου εδωσες
vasilisbilias Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 μηπως χερει κανεις πωσ μπορω να δημιουργησω ενα forum στο blog μου ???
NiKoS WSN Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 μηπως χερει κανεις πωσ μπορω να δημιουργησω ενα forum στο blog μου ??? τι blog; αν έχεις server και μία βάση mysql ελεύθερη μπορείς πανεύκολα και τσάμπα! SMF ή phpbb είναι τα προγράμματα !
vasilisbilias Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 τι blog; αν έχεις server και μία βάση mysql ελεύθερη μπορείς πανεύκολα και τσάμπα! SMF ή phpbb είναι τα προγράμματα ! δηλαδη δεν μπορω να εγκαταστησω ενα plusing στο wordpress και να δημιουργησω forum??
NiKoS WSN Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 δηλαδη δεν μπορω να εγκαταστησω ενα plusing στο wordpress και να δημιουργησω forum?? Δεν ξέρω καθόλου από wordpress οπότε δεν ξέρω ούτε τα plugin του αλλά πες μου είναι το wordpress blog ή είναι το CMS που εγκαθιστάς στον server γιατί λογικά με το πρώτο δεν πιστεύω να υπάρχει κάποιο plugin
vasilisbilias Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δεν ξέρω καθόλου από wordpress οπότε δεν ξέρω ούτε τα plugin του αλλά πες μου είναι το wordpress blog ή είναι το CMS που εγκαθιστάς στον server γιατί λογικά με το πρώτο δεν πιστεύω να υπάρχει κάποιο plugin το wordpress το κανεις εγκατασταση στο server και απο εκει δημοσιευεις αρθρα για το blog και το διαχειριζεσαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.