Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

εχει κανεις αλλος αυτον τον συνδυασμο?

Δηλαδη,το nexus s και μια καρτα sim που να εχει δυο αριθμους?

Βαζω την καρτα αυτη(που εχει εναν αριθμο συνδεσης και ενα whatsup) στο nexus s αλλα δεν μου βγαζει κανενα εικονιδιο για την εναλλαγη απο τον εναν αριθμο στον αλλο.

Εχετε καμια ιδεα?

Δημοσ.
αλλα δεν μου βγαζει κανενα εικονιδιο για την εναλλαγη απο τον εναν αριθμο στον αλλο.

αυτο νομιζω κανουν μονο οσα εχουν dual-sim

Δημοσ.

αυτο νομιζω κανουν μονο οσα εχουν dual-sim

Μπα,οχι δεν νομιζω.

Ειχα ενα nokia N8 πριν το nexus και μολις εβαζα την καρτα αυτη μου εβγαζε το εικονιδιο...που λεμε

Δημοσ.

Μπα,οχι δεν νομιζω.

Ειχα ενα nokia N8 πριν το nexus και μολις εβαζα την καρτα αυτη μου εβγαζε το εικονιδιο...που λεμε

Στο Galaxy S εμφανίζεται αυτόματα το Sim tool kit...

Δε το βλέπεις καν μέσα στα app σου;

Δημοσ.

Δε το βλέπεις καν μέσα στα app σου;

Δυστυχώς, όχι...

Εκτος και αν ειναι καπου που δεν ξερω...

Δημοσ.

Αν εννοείς 2 αριθμοί σε 1 κάρτα SIM δεν βλέπω το λόγο να μην γίνεται.

Όπως σου είπε και η karm θα πρέπει να κοιτάξεις στις εφαρμογές σου να βρεις μια εφαρμογή που αφορά την κάρτα SIM σου.

Από εκεί παίζεις μπάλα.

Είσαι με custom rom αυτή τη στιγμή;

Δημοσ.

niko είναι γενικό κακό με το Nexus S googlare το λίγο και θα δεις...

Θέλει custom rom...

The Nexus S's version of Android does not include the SIM toolkit application[12]. This currently makes the phone impossible to use for many banking applications and other applications that typically require accessing the "SIM card" or "SIM application" menu on a mobile phone.

http://en.wikipedia.org/wiki/Nexus_S#SIM_Toolkit

Δημοσ.

niko είναι γενικό κακό με το Nexus S googlare το λίγο και θα δεις...

Θέλει custom rom...

lol :) Το είδα! Έχουν φτιάξει και facebook group για το ότι λείπει το STK από το Nexus S! Έλεος... ;)

Δεν μπορεί να βρει πουθενά το application να το εγκαταστήσει manually;

Δημοσ.

Μπα δε νομίζω θα το λέγανε στο xda στο θέμα που διάβασα... Δεν ξέρω βέβαια...

Αλλά ας φλασάρει ρε παιδί μου... Τι το πήρε το android :lol:

Δημοσ.

Αλλά ας φλασάρει ρε παιδί μου... Τι το πήρε το android :lol:

Επειδη ειμαι λιγο ασχετος ακομη με android,τι εννοεις?Μπορω να κανω κατι?

Δημοσ.

Επειδη ειμαι λιγο ασχετος ακομη με android,τι εννοεις?Μπορω να κανω κατι?

Κοίτα η λογική μου και η τακτική μου με νέα άτομα στο android είναι πρώτα να διαβάζετε κάποια γενικά πράγματα και μετά να προχωράτε σε αλλαγές. Τι εννοώ; Αν καταλάβεις τι είναι κάποιες έννοιες kernel, rom, modem κλπ. Οταν με το καλό αποφασίσεις να βάλεις μία rom στο κινητό σου, να ξέρεις τι θα συμβαίνει στο κινητό σου στο κάθε βήμα...

Οπότε διάβασε πρώτα κάποια πράγματα και μετά προχωράς σε αλλαγές...

Ο Dbzakias έχει το Nexus S οπότε μπορεί να σε βοηθήσει :)

Εγώ δυστυχώς θα πρέπει να κάτσω να το ψάξω...

Δημοσ.

Κοίτα η λογική μου και η τακτική μου με νέα άτομα στο android είναι πρώτα να διαβάζετε κάποια γενικά πράγματα και μετά να προχωράτε σε αλλαγές. Τι εννοώ; Αν καταλάβεις τι είναι κάποιες έννοιες kernel, rom, modem κλπ. Οταν με το καλό αποφασίσεις να βάλεις μία rom στο κινητό σου, να ξέρεις τι θα συμβαίνει στο κινητό σου στο κάθε βήμα...

Οπότε διάβασε πρώτα κάποια πράγματα και μετά προχωράς σε αλλαγές...

Ο Dbzakias έχει το Nexus S οπότε μπορεί να σε βοηθήσει :)

Εγώ δυστυχώς θα πρέπει να κάτσω να το ψάξω...

ok ,τοτε.thanks

Δημοσ.

φιλε ρουταρε το κινητο και βαλε καποια custom.προσεχε βεβαια τις οδηγιες και το τι θα κατεβασεις γιατι εγω κατεβασα τα απαραιτητα απο ενα Link αλλα λογω ελλατωματικου clockwork δεν μπορουσα να κανω τιποτα.αφου μετα απο πολες δοκιμες φλασαρα αλλο clockwork εγινε η δουλεια μου και περασα την cyanogen-rc1.σταθεροτατη και το κινητο εκτοξευτηκε.βρες τον οδηγο για root σε 2.3.4 κανε οτι σου λεει και μετα φλασαρε την rom ειτε απο το rom manager ειτε απο το recovery.εχει και αλλες ρομ βεβαια τις οποιες δεν εχω δοκιμασει ακομα οποτε επελεξε οποια θες εσυ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...