isay Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 [offtopic] και δεν φαντάστηκες ότι κάποιοι εδώ μέσα μπορεί να δουλεύουνε σε άλλα <<μαγαζιά>> και να ζορίστηκαν όταν είπες multirama? είναι να τους λυπάσαι ... Και επείδή έχω τη μύγα ... μάλλον τον εαυτό σου πρέπει να λυπάσαι λόγω της παντελούς αστοχίας του σχολιου σου. Κάτσε να διαβάσεις τη συνεισφορά μου στο insomnia, την άγρια κόντρα μου με άμμεσους και έμμεσους διαφημιζόμενους (δηλαδή spammers), θέμα για το οποίο έχω έρθει σε ρίξη και με τους διαχειριστές του insomnia και μετά ξανασκέψου ποιον να λυπηθείς. Και για το τυπικό: Η επαγγελματική μου ενασχόληση ειναι εδώ και χρόνια εκτός του χώρου των υπολογιστών Χρόνια πολλά (λόγω της μέρας) [/offtopic]
jwr Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 μιας και έχω και εγώ toshiba sattelite με vista σου συνιστώ να κάνεις ένα καθαρό update στα win 7 και όπως είπαν τα παιδιά να έχεις και τους drivers back up κάπου. Πλέον μπορείς να κάνεις upgrade μελσα από το laptop πρέπει να έχει ένα πρόγραμμα εγκστεστημένο μέσα κοιταξτέ το. Εγώ ήθελα να κάνω upgrade αλλά δεν διέθετα τόσα λεφτά και τα πειρατικά για κάποιο λόγο δεν μπορούν να κάνουν install.
flik Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Luxx κάνε format και πέρνα το windows 7 απο το δισκάκι που έχεις. Η διαδικασία είναι απλή. Μόλις ξεκινήσεις με το δισκάκι, θα πατήσεις την επιλογή που θα σε βάλει να διαλέξεις σε ποιο διαμέρισμα θα γίνει η εγκατάσταση, εσύ θα επιλέξεις αυτό που έχει τώρα πάνω το vista. Καλό είναι αν υπάρχουν πάνω απο 1 διαμερίσματα να σημειώσεις ονόματα, γράμματα που αντιστοιχούν (C, D κτλ) καθώς και μεγέθη για να είσαι σίγουρος. Όταν το επιλέξεις, πατάς το κουμπί για να σβήσεις το περιεχόμενο του, να γίνει format δηλαδή, και θα μείνει κενός. Και εκεί θα χτιστεί το νέο windows 7. Εσύ καλό θα είναι ότι συσκευή βρεις driver να την έχεις σε ένα usb, αν και κατα πάσα πιθανότητα δεν θα χρειαστεί. Αν δεν είναι ενσωματωμένος ένας driver, το πιο πιθανό είναι είτε να στο βρει μέσω windows update είτε να σου πει το κέντρο ενεργειών απο που να το λάβεις. Για validate υπάρχουν λύσεις κανονικότατα, μη σε αγχώνει.
venumis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Το θέμα είναι γιατί απο τα βιστα να παει στα 7? Εγω θα ελεγα στο λαπτοπακι να κάτσει με τα βιστα , μετά και το sp2 μια χαρα ειναι το λειτουργικό για λαπτοπ.. Δεν θα δει κ καμιά τραγική διαφορά, ας μείνει με τα μαμά.
flik Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Εγώ πιστεύω πως ειδικά αν έχει καιρό που είναι έτσι το λειτουργικό, και έχει βάλει-βγάλει πολλά προγράμματα, ένα καθαρό win7 σύστημα θα είναι αισθητά έως τραγικά πιο γρήγορο.
Luxx Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Ξερω να κανω φορματ, απλα με ενδιαφερει μη κλειδωσουν ξαφνικα με τα updates.. Πχ το validate για μερικα προγραμματα που θελει μεσω ιντερνετ. Κατεβαζω τωρα μια εκδοση και βλεπουμε. Εχθες εκανα φορματ και ξαναεβαλα τα βιστα, αλλα παλι κολλουσαν, ενω το λαπτοπ ειναι καλο. Πολυ μαπα λειτουργικο!
Luxx Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δε μπορω με τιποτα να τα εγκαταστησω! Κολλαει στο splash screen και δε προχωραει! Τι πρεπει να κανω;
Alxnks Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Με κλειστά μάτια πετάς τα Vista κ κάνεις καθαρό install με 7 τα Vista θα μείνουν στην ιστορία ως το πιο αποτυχημένο λειτουργικό Ever ! μαζι με τα server 2008 τα οποια δεν ειναι τα svista γιατι...γιατι ξεχνατε τα millenium??
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Καμία σχέση , τα Windows 7 είναι βασισμένα στον πυρήνα των Vista. Η μεγάλη διαφορά τους είναι ο UAC και το Interface. Υπάρχει άλλωστε και το πείραμα της Microsoft με 2 εκατομύρια testers που λέγανε "ουάου πετάει" ενώ ήταν Vista με άλλο UI. Το λάθος της MS ήταν που έβαλε αυτοκόλλητο Vista Capable σε ότι υπάρχει. Αν πιστεύεται οτι σε laptop με 5400 δίσκο τα 7 θα πετάνε ξαφνικά , κάνετε λάθος. O Windows Server είναι εκτός συζήτησης και εντελώς άκυρο. Είναι μακράν το καλύτερο server λειτουργικό που έχει φτιάξει η MS. Εγώ θα έλεγα να βρεις ή να φτιάξεις ένα image με το SP2 περασμένο και θα είσαι just fine. Βγάλε και Defender και UAC και θα πάρεις το maximum απο το μηχάνημα.
ice25 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 μαζι με τα server 2008 τα οποια δεν ειναι τα svista μαζί με τα milenium...οι παλαιότεροι θυμούνται
Luxx Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Ο μονος τροπος για να ξεκινησει η εγκατασταση ηταν να αλλαξω απο τη bios, την επιλογη απο ACHI σε compatible mode για τον raid. Υπαρχει καποιο προβλημα;
TheELF Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Ο μονος τροπος για να ξεκινησει η εγκατασταση ηταν να αλλαξω απο τη bios, την επιλογη απο ACHI σε compatible mode για τον raid. Υπαρχει καποιο προβλημα; Αν μας έλεγες και σε ποια έκδοση κατέληξες..... το ποιο πιθανό πάντως είναι να μην αναγνωρίζεται ο controller από την εγκατάσταση οπότε πας στην κατασκευάστρια σελίδα κατεβάζεις το εν λόγο driver το αποσυμπιέζεις και αν μιλάμε για windows7 το γράφεις σε ένα USB και το φορτώνεις όταν σου το ζητάει.
tritonas00 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Το θέμα είναι γιατί απο τα βιστα να παει στα 7? διοτι ουδεμια σχεση εχει το ενα με το αλλο.
Luxx Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Αν μας έλεγες και σε ποια έκδοση κατέληξες..... το ποιο πιθανό πάντως είναι να μην αναγνωρίζεται ο controller από την εγκατάσταση οπότε πας στην κατασκευάστρια σελίδα κατεβάζεις το εν λόγο driver το αποσυμπιέζεις και αν μιλάμε για windows7 το γράφεις σε ένα USB και το φορτώνεις όταν σου το ζητάει. Εβαλα τα windows 7 ultimate. Απλα στην bios εχω τον controller σε compatible mode, αντι για ACHI.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.