Luxx Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Η κοπελα μου εχει στο λαπτοπ της Windows Vista αυθεντικα. Γινεται με καποιο upgrade να βαλει τα Windows 7; Παντως διαβασα αρκετα προβληματα απ' οσους εβαλαν μονοι τους πειρατικα windows7, κυριως με τους drivers. Εχει το Toshiba Satellite a300 1gn. Μηπως ξερετε εαν μπορω να περασω πανω απο τα windows vista, δικα μου windows7;
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Να κανει καθαρη εγκατασταση για να μην εχει προβληματα.Το θεμα των drivers δεν εχει να κανει με νομιμα ή οχι windows. Να ψαξει απο πριν για drivers για web camera και ασυρματη καρτα δικτυου.Ειναι πιθανον να τους χρειαστει.
Moderators Gi0 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Η κοπελα μου εχει στο λαπτοπ της Windows Vista αυθεντικα. Γινεται με καποιο upgrade να βαλει τα Windows 7; Ναι, μπορει. Παντως διαβασα αρκετα προβληματα απ' οσους εβαλαν μονοι τους πειρατικα windows7, κυριως με τους drivers. Οι drivers δεν ειναι θεμα πειρατικου ή οχι λειτουργικου. Μηπως ξερετε εαν μπορω να περασω πανω απο τα windows vista, δικα μου windows7; Οταν λες δικα σου?Εννοεις καποια τα οποια εχεις ηδη εγκατεστημενα σε αλλο pc? Edit:Semibusted απο τον Γιαννη
Cham Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Με κλειστά μάτια πετάς τα Vista κ κάνεις καθαρό install με 7 τα Vista θα μείνουν στην ιστορία ως το πιο αποτυχημένο λειτουργικό Ever !
Luxx Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Καθαρο Install να κανω, αλλα τι θα γινεται με τα Updates; Και ποια εκδοση να κατεβασω; Δεν εχω ιδεα! Εκτος και εαν θελει να αγορασω το αυθεντικο Cd. Μπορω να χρησιμοποιησω το δικο μου που εχω στο λαπτοπ;
Dbzakias2 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Με κλειστά μάτια πετάς τα Vista κ κάνεις καθαρό install με 7 τα Vista θα μείνουν στην ιστορία ως το πιο αποτυχημένο λειτουργικό Ever ! μαζι με τα server 2008 τα οποια δεν ειναι τα svista
Luxx Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Εχω μονο τα vista αυθεντικα. Μπορω να κανω upgrade στα 7 ή θελει καινουριο κλειδι;
isay Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Άλλο τα vista και άλλο τα 7, οπότε θες νεο κλειδι
iGoPod Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Το καλλυτερο ειναι να παει στα multirama να τις τα βαλουν.
isay Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Το καλλυτερο ειναι να παει στα multirama να τις τα βαλουν. Και γιατί συγκεκριμένα στα multirama; Έχουν φθηνότερα τιμολόγια ή πιο ποιοτικό service μήπως; Εννοείται οτι συμφωνώ στο οτι αν δεν ξέρει ο Luxx και φοβάται να δοκιμάσει, να αφήσει άλλους να κάνουν τη δουλεια
filip123go Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Το καλλυτερο ειναι να παει στα multirama να τις τα βαλουν. Γιατί να πάει έξω...??? Λεφτά για πέταμα έχει...??? Ότι θέλει μπορεί να ρωτήσει εδώ και θα τα εξηγήσουμε όλα πάρα πολύ αναλυτικά...!!
iGoPod Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Βασικα δνε ξερω ετσι ειπα multirama γιατι εκει το ειχα παει μια φορα για να αλλαφω windows
Luxx Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δε μπορω να κανω upgrade απο το iso και μετα να τα ενεργοποιησω με καποιο loader; Θα εχω προβληματα με τα updates ή με κατι αλλο;
george263 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Βασικα δνε ξερω ετσι ειπα multirama γιατι εκει το ειχα παει μια φορα για να αλλαφω windows και δεν φαντάστηκες ότι κάποιοι εδώ μέσα μπορεί να δουλεύουνε σε άλλα <<μαγαζιά>> και να ζορίστηκαν όταν είπες multirama? είναι να τους λυπάσαι ...
ss13 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 και δεν φαντάστηκες ότι κάποιοι εδώ μέσα μπορεί να δουλεύουνε σε άλλα <<μαγαζιά>> και να ζορίστηκαν όταν είπες multirama? είναι να τους λυπάσαι ... Σε δυο περιπτώσεις έπεσε μεγάλο ξύρισμα στο Multirama της Θεσσαλονίκης για απλά format τους έπιασαν τον κ1λ2 , εσύ γιατί υποστηρίζεις τα multirama ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.