Προς το περιεχόμενο

Θα το σηκωσει;

Arisyo13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Corsair-Enthusiast-Series-TX650-V2-650W-80plus-Bronze-Certified-CMPSU-650TXV2EU.htm

Τσίμπα ενα τέτοιο...αμα έχεις και παραπανω χρηματα παρε σε πιο πολλα watt. Μη παρεις κανενα ανώνυμο!

Σωστος αλλα απο οτι παρατηρησα το συγκεκριμενο τροφοδοτικο εχει 2x8pin PCI Express πραγμα που δεν θα με αφησει να τα υνδεσω πανω στην καρτα γραφικων η οποια παιρνει 2x6pin η οποια ειναι ακριβως αυτη

Δημοσ.

6+2 έχει όχι "καθαρό" 8πινο

http://youtu.be/3tYyfwITnPM?t=49s

Α ευχαριστω τοτε για την πληροφορια.. επισης αν θελω να παω σε Sli θα μπορεσω με καποιον ανταπτορα να κανω την δουλεια μου; σκεφτομαι μια Gtx 280 η οποια θελει ενα 6pin και ενα 6+2pin.. τοτε τι κανουμε; θα το σηκωνει το τροφοδοτικο; και αν ναι τοτε οι αδαπτορες θα κανουν δουλεια;

Δημοσ.

Πιστεύω θα τις σηκώσει... Αλλά θα πήγαινα σε μεγαλύτερο...

Τα βύσματα φυσικά και κάνουν να βάλεις ένα 6πινο και ένα 6+2

Δημοσ.

Επισης βεβαιωσου οτι κυκλοφορουν στην Ελληνικη αγορα ανταπτορες απο 6πινο σε 8πινο! Ενας φιλος μου με τα χιλια ζορια βρηκε! 2 gtx280 σε sli δυσκολα θα τις σηκωσει ενα 650τροφοδοτικο. Παρε 800αρη να εισαι ανετος, αλλιως αμα εισαι οριακα θα ζεσταινεται ευκολα το τροφοδοτικο λογω φορτου και θα κανει και θορυβο....αμα δουλευει οριακα....αλλα αξιζει το sli τωρα σε σειρα 200 της nvidia?

Δημοσ.

panos_vas γιατί να πάρει αντάπτορα; Αφού τα συγκεκριμένα τροφοδοτικά υποστηρίζουν κάρτες με 8πιν.

Δημοσ.

Επισης βεβαιωσου οτι κυκλοφορουν στην Ελληνικη αγορα ανταπτορες απο 6πινο σε 8πινο! Ενας φιλος μου με τα χιλια ζορια βρηκε! 2 gtx280 σε sli δυσκολα θα τις σηκωσει ενα 650τροφοδοτικο. Παρε 800αρη να εισαι ανετος, αλλιως αμα εισαι οριακα θα ζεσταινεται ευκολα το τροφοδοτικο λογω φορτου και θα κανει και θορυβο....αμα δουλευει οριακα....αλλα αξιζει το sli τωρα σε σειρα 200 της nvidia?

Βασικα εχεις δικιο δεν αξιζει το Sli οποτε παιρνω το 650αρι και αν ειναι στο μελλον αναβαθμιζω και την καρτα γραφικων αλλωστε δεν ειμαι και πολυ απαιτικος αν φανταστεις οτι τοσα χρονια επαιζα με μια 8600GT :D

Δημοσ.

Καρμενουλα, δίκιο έχεις, δεν διάβασα πόσα 8πινα έχει το συγκεκριμένο τροφοδοτικό, επειδή είπε για sli και μήπως δεν του φτάνανε!

Βασικα εχεις δικιο δεν αξιζει το Sli οποτε παιρνω το 650αρι και αν ειναι στο μελλον αναβαθμιζω και την καρτα γραφικων αλλωστε δεν ειμαι και πολυ απαιτικος αν φανταστεις οτι τοσα χρονια επαιζα με μια 8600GT :D

εκτός αμα θες να επενδύσεις σε ένα τροφοδοτικό και για επόμενο σύστημα. Αμα σε παιρνει παρε ενα πιο πολλα watt, ποτε δεν πανε χαμενα! Το κρατάς και για επόμενο υπολογιστή! Κ εννοείται να έχει εγγύηση γιατί όσο επώνυμα και να ειναι, (εμένα 2 φορές μου χαλάσανε πάνω στο έτος επωνυμα τροφοδοτικα) οπότε να παίρνεις τροφοδοτικά με εγγύηση!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...