Προς το περιεχόμενο

Θα το σηκωσει;

Arisyo13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

GA-Z68X-UD4-B3

i5 2500K

2x4GB HyperX 1600Mhz 2.0v

GTX 260

1 σκληρο 500GB

1 καρτα τηλεωρασης

1 καρτα ηχου

4-5 ανεμιστηρακια

1 card reader

Τωρα το τροφοδοτικο ειναι ενα απο Multirama που το ειχε ο υπολογιστης πριν αναβαθμισω..

επισης αγορασα ενα Tagan 900watt αλλα η μητρικη δεν το αναβει ενω το παλιο οχι.. οταν γερφυρωνω το Tagan αναβει.. τι να φταει;

η μηπως δεν θα επρεπε να με νοιαζει αφου θα τα σηκωνει το 500αρι..

Πειτε μου ιδεες και γνωμες και τι ακριβως να κανω με το συγκεκριμενο (Τagan) τροφοδοτικο..

επισης εχει και αυτο το καλωδιο και δεν ξερω που το συνδεω και φοβαμαι πως αυτο ειναι η αιτια που δεν αναβει το τροφοδοτικο

δειτε την παρακατω εικονα για να καταλαβεται τι καλωδιο λεω

post-221764-0-31910400-1313337711_thumb.jpg

Δημοσ.

Η γείωση πρέπει να είναι αυτή που κρατας...

Το βιδώνεις με μία απο τις βίδες που πάνε στη Mobo. Αυτές που βιδώνουν πάνω στους αποστάτες... Προτίμησε καμία απο αυτές που είναι στις γωνίες

Αλλά περίμενε και κάποιον που το έχει ή που το έχει συνδέσει....

Δημοσ.

Η γείωση πρέπει να είναι αυτή που κρατας...

Το βιδώνεις με μία απο τις βίδες που πάνε στη Mobo. Αυτές που βιδώνουν πάνω στους αποστάτες... Προτίμησε καμία απο αυτές που είναι στις γωνίες

Αλλά περίμενε και κάποιον που το έχει ή που το έχει συνδέσει....

Ευχαριστω πολυ αν και οπως ειπα πιο πανω ειναι αδυνατον αυτο που γινεται γιατι οταν το γεφυρωνω αναβει (ενδειξη λειτουργιας) και οταν παω να το αναψω απο την μητρικη δεν γινεται (προβλημα με το κουμπι του κουτιου δεν υπαρχει γιατι γεφυρωνω τα power pins για αυτο το θεμα για να ειμαι 1005 σιγουρος..

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ αν και οπως ειπα πιο πανω ειναι αδυνατον αυτο που γινεται γιατι οταν το γεφυρωνω αναβει (ενδειξη λειτουργιας) και οταν παω να το αναψω απο την μητρικη δεν γινεται (προβλημα με το κουμπι του κουτιου δεν υπαρχει γιατι γεφυρωνω τα power pins για αυτο το θεμα για να ειμαι 1005 σιγουρος..

Τι εννοείς όταν το γεφυρώνεις ανάβει και όταν πας να το ανάψεις από τη μητρική δεν γίνεται;

Δημοσ.

Τι εννοείς όταν το γεφυρώνεις ανάβει και όταν πας να το ανάψεις από τη μητρική δεν γίνεται;

Δηλαδη το τροφοδοτικο εχει το 24Pin βισμα στο οποιο αν γεφυρωσουμε δυο pin (πρασινο και οποιοδηποτε μαυρο) τοτε αυτο αναβει..

Οταν ομως το συνδεω αυτο το 24pin βισμα στην μητρικη και το αναβω απο τα power pins της μητρικης τοτε εκεινο δεν αναβει.. δεν ειναι πολυ παραξενο;

Δημοσ.

Στο έδειξα για να δεις την συνδεσμολογία και τη γείωση. Σύνδεσε όλα τα καλώδια με τη Mobo+gpu κλπ βάλε και τη γείωση και δες τι θα γίνει...

Δημοσ.

Αυτο σκεφτηκα και εγω γιατι δεν βλεπω να το αναφερει πουθενα το 4pino!!! τωρα για την γειωση πρωτη φορα το βλεπω και εχω αλλαξει 10 τροφοδοτικα σε μενα και αλλα 10 σε φιλους μου και ποτε δεν το ξανα δα αυτο! Μονο η tagan το εχει?

Δημοσ.

Αυτο σκεφτηκα και εγω γιατι δεν βλεπω να το αναφερει πουθενα το 4pino!!! τωρα για την γειωση πρωτη φορα το βλεπω και εχω αλλαξει 10 τροφοδοτικα σε μενα και αλλα 10 σε φιλους μου και ποτε δεν το ξανα δα αυτο! Μονο η tagan το εχει?

Το είχα συναντήσει μόνο μια φορά σε τροφοδοτικό πριν πολλά χρόνια (4-5 αν θυμάμαι καλά)

Δημοσ.

Παιδια οχι η μητρικη μου θελει 8pino το οποιο το εχω βαλει και επισης εχω δοκιμασει και με το 4pino αλλα και παλι τιποτα..

Με το 500αρι αναβει και χωρις το 4pin απλα δεν ξερω τι γινεται.. μηπως να το δωσω πισω σε αυτον που το πηρα;

Ειναι παντως παραξενο γιατι οπως ανεφερα και πριν οτι οταν κανω το γεφυρωμα αναβει.. :/

επισης αν αλλαξω αυτο εδω θα μου κανει λετε;

Δημοσ.

Καταλαβα...το τροφοδοτικο αυτο το ειχες αγορασει 60ευρω απο συμφορουμιτη? Σκεφτομουνα να το αγορασω!!!!! Αλλα οταν αποφασισα να το παρω ειχε ηδη πουληθει!!!! Δοκιμασες σε κανενα αλλο κομπιουτερ αμα δουλευει το τροφοδοτικο? αμα δεν βαριεσαι δωστο σε κανεναν φιλο σου να κανει καμια δοκιμη πριν το ξαποστειλεις! Να μας φυγει και εμας η περιεργεια1

http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/overclocking/22528-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-900w-tagan-turbojet-tg900-u95/

Αυτο εδω ηταν? το ηθελα και εγω.

και μαλιστα ειχα ανοιξει και θεμα να ρωτησω αμα αξιζε η αναβαθμιση απο το 700toughpower που εχω να παω σε αυτο λογω θορυβου, αμα κανει λιγοτερο θορυβο λογω των 2 ανεμιστηρων που εχει αντι του ενος που εχει το δικο μου.

http://www.insomnia.gr/topic/415487-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%83%CE%B5-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-900w-tagan-turbojet-tg900-u95/

Δημοσ.

Καταλαβα...το τροφοδοτικο αυτο το ειχες αγορασει 60ευρω απο συμφορουμιτη? Σκεφτομουνα να το αγορασω!!!!! Αλλα οταν αποφασισα να το παρω ειχε ηδη πουληθει!!!! Δοκιμασες σε κανενα αλλο κομπιουτερ αμα δουλευει το τροφοδοτικο? αμα δεν βαριεσαι δωστο σε κανεναν φιλο σου να κανει καμια δοκιμη πριν το ξαποστειλεις! Να μας φυγει και εμας η περιεργεια1

http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/overclocking/22528-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-900w-tagan-turbojet-tg900-u95/

Αυτο εδω ηταν? το ηθελα και εγω.

και μαλιστα ειχα ανοιξει και θεμα να ρωτησω αμα αξιζε η αναβαθμιση απο το 700toughpower που εχω να παω σε αυτο λογω θορυβου, αμα κανει λιγοτερο θορυβο λογω των 2 ανεμιστηρων που εχει αντι του ενος που εχει το δικο μου.

http://www.insomnia.gr/topic/415487-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%83%CE%B5-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-900w-tagan-turbojet-tg900-u95/

Ναι φιλε μου αυτο ακριβως ηταν.. εβαλα εναν φιλο απο αθηνα να μου το φερει αλλα με δυσαρεστησε αυτο το θεμα και τωρα του εστειλα μυνημα να του το στειλω πισω και περιμενω ακομα απαντηση..

Αλλα τωρα αφου παμε για αλλο τροφοδοτικο τι μου προτεινετε να παρω;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...