Voorhees Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Καλησπέρα Ξέρει κανένας που μπορώ να ψάξω για δουλειά στο εξωτερικό; Ξέρω απο μαγειρική αλλά δεν περιορίζομαι μόνο εκεί. Ευχαριστώ
pavlinda Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 μεσω ιντερνετ ειναι πολυ δυσκολο. καλυτερα να πας σε καποιον συγγενη στο εξωτερικο και να ψαξεις.προυποθεση να γνωριζεις αριστα την γλωσσα.
Toufas Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 http://www.gumtree.com/chefs-cooks-kitchen-jobs
theomalegan Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Νομίζω και εγώ ότι ο πιο ρεαλιστικός τρόπος είναι να πάς έξω και απο εκεί να ψάξεις να βρείς δουλειά.
student4ever Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Νομίζω και εγώ ότι ο πιο ρεαλιστικός τρόπος είναι να πάς έξω και απο εκεί να ψάξεις να βρείς δουλειά. Αυτο είναι καταστροφή.. Θα χαλάσει ολα τα χρήματα του ο άνθρωπος άσκοπα.. Δεν θα βρίσκει σπίτι να μείνει.. πρέπει να μιλάει τέλεια την γλώσσα προτού πάει οπου πάει.. Για να βγείς έξω πρέπει να έισαι πάρα πολύ οργανωμένος και δικτυομένος και πάνω απο όλα να ξέρεις την γλώσσα..
evabb Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 μεσω ιντερνετ ειναι πολυ δυσκολο. καλυτερα να πας σε καποιον συγγενη στο εξωτερικο και να ψαξεις.προυποθεση να γνωριζεις αριστα την γλωσσα. το αλλο με τον τοτο στο ειπαν ή ακομα;
-nick- Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 το αλλο με τον τοτο στο ειπαν ή ακομα; γέλασα?
evabb Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 γέλασα? μα τι αριστα ρε παιδια; δεν ειπαμε να μην ξερεις ουτε την αλφαβητα αλλα δεν χρειαζεται κιολας να μπορεις να διδαξεις. να μπορεις να συνενοηθεις σχετικα καλα και μετα τα υπολοιπα τα μαθαινεις στην πορεια.
student4ever Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 μα τι αριστα ρε παιδια; δεν ειπαμε να μην ξερεις ουτε την αλφαβητα αλλα δεν χρειαζεται κιολας να μπορεις να διδαξεις. να μπορεις να συνενοηθεις σχετικα καλα και μετα τα υπολοιπα τα μαθαινεις στην πορεια. Αυτο είναι το επίπεδο Β2 που πρέπει να έχεις επαφή με τη γλώσσα τουλάχιστον 2 χρόνια.. και δέν εχει σημασία άν είσαι στη χώρα που τη μιλάνε ώς μητρική.. Αμα μιλάς και για γερμανικά τότε μιλάμε για 4 χρόνια και πάνω..
evabb Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Αυτο είναι το επίπεδο Β2 που πρέπει να έχεις επαφή με τη γλώσσα τουλάχιστον 2 χρόνια.. και δέν εχει σημασία άν είσαι στη χώρα που τη μιλάνε ώς μητρική.. Αμα μιλάς και για γερμανικά τότε μιλάμε για 4 χρόνια και πάνω.. ναι ενα επιπεδο Β2 ειναι οκ, ουτος η αλλως και C2 να ειναι καποιος λιγο δυσκολο να ξερει τους νομικους ορους κτλ που χρειαζονται πχ για να φτιαξει τα χαρτια του σε μια ξενη χωρα η ολη την ορολογια για την δουλεια του. για να μην αναφερω το ακουστικο κομματι που ειναι μανικι σε γλωσσες οπως τα γαλλικα (ακομα και sorbonne 2 να εχει καποιος παθαινει κοκομπλοκο μπροστα σε οριτζιναλ γαλλοφωνο)
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Καλησπέρα Ξέρει κανένας που μπορώ να ψάξω για δουλειά στο εξωτερικό; Ξέρω απο μαγειρική αλλά δεν περιορίζομαι μόνο εκεί. Ευχαριστώ Για μάγειρας, θα σου έλεγα πρώτα να κοιτάξεις κάποια περιοχή/πόλη κι έπειτα να ψαχτείς για γραφεία εύρεσης εργασίας (ή καλύτερα, εργατικού προσωπικού) στη γύρω περιοχή. Επικοινώνησε μαζί τους για να πάρεις μια ιδέα του τι παίζει. Αν μπορούσες να πας προσωπικά ο ίδιος σε κάθε μαγαζί/εστιατόριο και να ρωτήσεις, πιθανών να ήταν καλύτερα. Έχω γνωρίσει πολλά άτομα που τα αγγλικά τους ήταν κάτω του μετρίου. Μην σε απασχολεί τόσο η γλώσσα διότι στο UK έχουν τις υποδομές να σε κατευθύνουν εύκολα και απλά. Τα βασικά της γλώσσας χρειάζεσαι ώστε να μπορείς να αναπτύξεις μια στοιχειώδης επικοινωνία ("τι κάνετε?", "θα ήθελα να πάω εκεί", "θα μπορούσατε να με βοηθήσετε...", κτλ) και η ευγένεια είναι προσόν. Το gumtree που αναφέρθηκε πιο πάνω, καλό είναι να το έχεις στα υπόψην σου. Λίγο προσοχή στις απάτες.
Toufas Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Για chef, στην αγγλια θα πρεπει να κανεις μια "trial" βαρδια, να σε δουν και να τους δεις στην δουλεια. Επισης εχει agencies που σου κανονιζουν συνεντευξεις trialsκλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.