Προς το περιεχόμενο

asus tf101

zHsHs_87

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδια μετά απόπολύ καιρό απέκτησα το εν λόγο ταμπλετ για αρχή ψάχνω ένα πρόγραμα για να βλέπω ταινίες με υπότιτλους αν υπάρχει ήδη θέμα ζητώ συγνώμη... πείσεις πως μπορώ να εγκατασταθώ προγράμματα στιν κάρτα , αν το ενλόγο ταμπλετ δέχετε στικακιι με 3γ σήμα

Σας ευχαριστώ πολύ

Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος είναι κορφή το ταμπλετ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

bs player lite

Για αγγλικούς είναι οκ ως έχει, για ελληνικούς υπότιτλους ανοίγεις το αρχείο με notepad από το PC και κάνεις αποθήκευση ως με encoding (κωδικοποίηση) UTF-8 αντί για ANSI που έχει ως προεπιλογή και το αποθηκεύεις με το ίδιο όνομα της ταινίας. Και φυσικά να είναι στον ίδιο φάκελο.

Πάντως με bs player μπορείς να κάνεις αναζήτηση για υποτίτλους όσο παίζεις την ταινία, να τους κατεβάσει και να τους παίξει άμεσα, χωρίς να κάνεις τίποτα άλλο. Αλλά μόνο για αγγλικούς αν δεν κάνω λάθος.

Για 3G δεν έχω βρεί κάτι ακόμα (όχι ότι έχω ψάξει) αλλά αυτό που πήρε το μάτι μου είναι το connectify για το pc με το οποίo από το pc σου μπορείς να διαμοιράσεις το 3g internet μέσω του wifi. Ψάξτο λίγο (και πες κ σε μένα xD)

Καλησπέρα παιδια μετά απόπολύ καιρό απέκτησα το εν λόγο ταμπλετ για αρχή ψάχνω ένα πρόγραμα για να βλέπω ταινίες με υπότιτλους αν υπάρχει ήδη θέμα ζητώ συγνώμη... πείσεις πως μπορώ να εγκατασταθώ προγράμματα στιν κάρτα , αν το ενλόγο ταμπλετ δέχετε στικακιι με 3γ σήμα

Σας ευχαριστώ πολύ

Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος είναι κορφή το ταμπλετ

Μπορεις να χρησιμοποιησεις και το mobo player.ειναι εξαιρετικο,καρα την γνωμη μου.παραμετροποιησιμο εμφανισιακα και επισης "βρισκει" μονο του του υποτιτλους για την ταινια σου αρκει να εχεις το .srt file στον ιδιο φακελο.

Εαν θελεις δοκιμασε το.

Φιλικα

android.png

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. · Κρυμμένο από parsifal, 11 Σεπτεμβρίου 2011 - Μήνυμα ή θέμα σχετικό με πειρατικό υλικό
Κρυμμένο από parsifal, 11 Σεπτεμβρίου 2011 - Μήνυμα ή θέμα σχετικό με πειρατικό υλικό

καλησπερα παιδια εχω και αλλη απορια θελω να ρτισω αν ξερει καποιος ή αν υπαρχει καποια σελιδα που κατεβαζεις σπασμενες εφαρμαγες για android οπως εχεις εχει για της εφαρμογες στο iphone

ευχαριστω πρωκαταβολικα!!!!

Καλησπέρα παιδιά και πάλι επαναφέρει το θέμα τρέχω 1 πρόβλημα όταν σύνδεση το ταμπλετ σε οθόνη εξωτερική τις άκρες μου τις κόβει μπορώ να το διορθώσω κάπως αυτό???? Ευχαριστώ πολύ για τινάξει βοηθεια

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Βάλε την τελευταία έκδοση skype η οποία υποστηρίζει video κλήση και απο τις ρυθμίσεις της εφαρμογής τίκαρε και την αντίστοιχη επιλογή.

Σε εχαριστω πολυ αυτο ηταν τελικα!!!! ηταν τοσο ευκολο και δεν το εβλεπα τοσο καιρο!!!!!!

Επισης εχω και αλλη απορια !!!! πως μπορω να μεταφερω καποιες εφαρμογες στη καρτα μνημης!!!! χωρις να μπω στι διαδικασια του root????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...