pagratios Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Το πρόβλημα με αυτή την κάρτα είναι ότι ενώ έχω επιλέξει την ati από την intel φαίνεται ότι χρησιμοποιώ την intel πάω να κατεβάσω τον καινούριο catalyst ενώ έχει ήδη κάποιον και στην εγκατάσταση πετάει σφάλμα ότι η κάρτα δεν υποστηρίζεται. Στο device manager βρίσκω μόνο την intel και στο ccleaner όπου σου λέει πληροφορίες για το σύστημα σου δείχνει ότι έχω την intel. Όταν αλλάζω σε intel τότε χάνεται το catalys αντίθετα με το intel graphic που υπάρχει πάντα. Πως μπορώ να χρησιμοποιώ την ati και να φαίνεται ότι όντως είναι αυτή? Επίσης στις επιλογές του ήχου δεν έχει το Ati HDMI
TheELF Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Για laptop πρέπει να περάσεις ιδικούς driver δεν περνάνε οι κανονικοί(σχεδόν πάντα) πάνε στην σελίδα της HP και κατέβασε των σωστό driver για την ati.
pagratios Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Για laptop πρέπει να περάσεις ιδικούς driver δεν περνάνε οι κανονικοί(σχεδόν πάντα) πάνε στην σελίδα της HP και κατέβασε των σωστό driver για την ati. Λες ε? Θα τους κατεβάσω και θα δω Έβαλα της hp αλλά τα ίδια. Μάλλον σε αυτή λειτουργεί αλλά επειδή είναι και οι δύο φαίνεται αλλά σαν gpu φαίνεται η intel σαν adapter φαίνονται και οι δυο
TheELF Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Τότε μάλλον πρέπει να την διαλέξεις από το bios.
pagratios Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δεν υπάρχει επιλογή στα BIOS και δεν έχει ακόμα την επιλογή ήχου ATI HDMI
pagratios Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Στο Furmark λέει ότι χρησιμοποιεί την ATI αλλά γενικά σε διάφορα προγράμματα φαίνεται ότι έχει την intel. Υπάρχει τρόπος να πω ότι θέλω αυτή για πρώτη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.