Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα 5850 CF..Λίγο τα φώτα σας βρε παιδιά..

Selleron

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Θα ήθελα λίγο τα φώτα σας στο παρακάτω πρόβλημα.

Πρώτη μου φορά δοκίμασα crossfire και για να είμαι ειλικρινής τα έχω χάσει λίγο.Με τα απλά διαγνωστικά της AMD φαίνεται πως είμαι εντάξει.

Το πρόβλημα μου είναι πως εχω πολλά προβλήματα στα παιχνίδια.Για παράδειγμα σε full screen το παιχνίδι μένει σε μια μαύρη οθόνη - συνήθως μου τα ξεκινάει σε window mode - ,τρωω πολλά κρασαρίσματα και γενικά δεν νομίζω να έχω κάνει καλή δουλειά.Δεν μπορώ να παίξω σχεδόν τίποτα.

Θέμα τροφοδοσίας δε τίθεται έχω μεγάλο τροφοδοτικό.

Θα ήθελα καποιος αν μπορεί να με βοηθήσει λοιπόν.Χρειάζονται κάποιο συγκεκριμένο σετάρισμα?

Υπάρχουν κάποια διαγνωστικά ή εργαλεία τα οποία θα έπρεπε να χρησιμοποιήσω για να κάνω κάποιες ενέργειες?.

Δεν έχω πολύ εμπειρία οπότε οτι δεν αναφέρω ρωτήστε με.

Μέχρι ώρας μόνο οτι έχει το cd χρησιμοποιώ με την διαφορά οτι κατέβασα ότι τελευταίο βρήκα απο drivers.

Ουτε OC εχω κάνει εννοείτε,ουτε τιποτα άλλο γιατι δεν ξέρω κιόλας.

Οι κάρτες είναι οι Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme.

Λίγο βοήθεια βρε παιδιά

Δημοσ.

Ποιο τροφοδοτικο εχεις? (Αν και ψιλοασχετο, ποτε δεν ξερεις) Γιατι αν ειναι κανενα NoName 600watt να το βρασω....

Εκανες καθαρη εγκατασταση τους καινουρειους drivers?

Δημοσ.

Οχι οχι εχω το Cougar GX 800 80+.

Αυτο που λές με την καθαρή εγκατάσταση.Είδα οτι πρέπει να απεγκαταστήσω πρώτα τους παλιούς.Ισχύει όντως?

Αν ναι το κάνω τώρα.

Δημοσ.

Το τροφοδοτικο δεν το ξερω αλλα δεν ξερω και πολλα.....

Ναι βρε.. Πρεπει να κανεις απεγκατασταση τους drivers απο τον πινακα ελεγχου. Μετα κανεις εγγατασταση το driver sweeper.

Μετα μπενεις σε safe mode στα windows και ανοιγεις το driver sweeper. Πατας προγραμμα οθονης ΑΤΙ ή καπως ετσι και μετα μπενεις κανονικα στα windows και βαζεις τον catalyst 11.7 απο το site της AMD

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...