loulicast Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 γεια σας, εχω ενα macbook pro 2.53 4g ram 250gig hdd. το τελευταιο καιρο αργει μεχρι να φτασει στο desktop και μολις φτασει παρατηρωντας το ρολοι κολλαει ή κρασαρει αν θελετε και πρεπει ν περιμενεις 30'' - 1'. αδειασα ολο το desktop απο αρχεια καθως και ολο το σκληρο και προσπαθησα παλι... και εξακολουθει να κανει το ιδιο. βαζωντας το cd Apple Hardware Test και κανωντας εναν εκτενη ελεγχο που διηρκεσε 56' μου εβγαλε οτι υπαρχει προβλημα. Αυτο--> 4HDD/11/40000004: SATA(0,0). ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΩ? ΕΑΝ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Cham Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Κανε ενα reapair permissions, o άλλος τρόπος είναι ξέρεις αυτός ο φτηνός του Servis της Apple.. Υπάρχει και ένας τρίτος αν δεν έχεις εγγύηση και είναι αρχή κρασαρισματος σκληρού,που λέγεται μηδενισμός του δίσκου και clean install..
_^ThEo^_ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Εκτός από repair permissions αν βάλεις το cd του mac, κανεις εκκίνηση απο αυτό και μπεις στο disk utility μπορείς να κάνεις και repair disk.Εγω αυτό εκανα και διορθώθηκαν κατι προβληματάκια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.