CoOliO Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Καλημέρα σε όλους...Καλό 15Αύγουστο να έχουμε υγεία και χαρά!!!Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάτι χρήσιμο που είδα στο ΊΝΤΕΡΝΕΤ και φυσικά μας ενδιαφέρει όλους μιας και λεφτά δεν υπάρχουν αφού (ΜΑΖΊ ΤΑ ΦΆΓΑΜΕ)!!!!!Πριν λίγες μέρες δημιούργησα 1 χτυπηματάκι στο αυτοκίνητο κ γι αυτό πήγα στον λαμαρινά να μου πει 1 τιμή!!!Μου ζήτησε 50 ευρώ λοιπόν και τον έχω στο ανέμενε έως ότου βρω κ άλλες λύσεις..Ψάχνοντας στο ΊΝΤΕΡΝΕΤ είδα αυτό το βίντεο το οποίο είναι πολύ χρήσιμο και θέλω να αναρωτηθώ αν κάποιος έχει κάνει ποτέ κάτι ανάλογο και ποια ήταν τα αποτελέσματα!!!Ευχαριστώ για τον χρόνο σας ορίστε και το βίντεο!!!---> http://tipsakia.blogspot.com/2010/10/blog-post.html
santana99 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Υπο μερικές προηποθέσεις μπορεί να δουλέψει (δεν τις ξέρω). Μερικοί το έχουν δοκιμάσει και έχει πετύχει και άλλοι όχι. Εγώ θα σου πρότεινα να το δοκιμάσεις δεν θα κάνεις ζημιά στο αμάξι, αναλόγως βέβαια το τι χτύπημα είναι (βάθος) και το πόσο μεγάλο είναι έτσι... Δλδ αν μου έλεγες ότι είναι στον ουρανό από χαλάζι ναι 99,9% θα βγεί... τώρα σε άλλες περιπτώσεις το παίζεις...
kage Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 αν δεν εχει βρει σε "νευρο"δηλ εκει που ειναι οι καμπυλες του αυτοκινητου τοτε εισαι οκ. απλη λακουβασε φτερο μπορεις να το φτιαξεις και με απλη βεντουζα(π.χ. αυτη της βασης απο το gps)
imperium Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 εγω εχω λακουβα μεγαλη στο φτερο λετε να πιασει με τον τροπο του βιντεο η με την βεντουζα που αναφερει ο kage?
CoOliO Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 H λακούβα έχει διάμετρο μπουνιάς κ είναι βαθιά..Λέτε να αγοράσω ειδική βεντούζα?Υπάρχει?
CoOliO Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Αυτές εδώ είναι οι βεντούζες που ψάχνουμε? http://www.airblock.gr/catalog/product/view/id/1510/s/ventoyza-vacuum-pfyn-10-nbr-55/?___store=gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.