iGoPod Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Επειδη το wildfire πηγε για μπανιο θελω να αγορασω ενα αλλο smartphone και θελω να διαθεσω μεχρι 300€ ακουω τις προτασεις σας.
Giwrgos1996 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Με 188+5 τα μεταφορικα παιρνεις το Huawei ideos x5 Αλλιως κατι αλλο που σκεφτηκα ειναι τα νεα sony ericsson που βγαινουν απο σεπτεμβρη http://techblog.gr/mobile/sony-ericsson-xperia-mini-xperia-mini-pro-4988/
iGoPod Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Με 188+5 τα μεταφορικα παιρνεις το Huawei ideos x5 Αλλιως κατι αλλο που σκεφτηκα ειναι τα νεα sony ericsson που βγαινουν απο σεπτεμβρη http://techblog.gr/m...-mini-pro-4988/ Δεν μου αρεσει καποιο απο αυτα τα δυο δυστηχως :\
Giwrgos1996 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Καλως.Εσυ ξερεις Xperia active και xperia ray?
iGoPod Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Καλως.Εσυ ξερεις Xperia active και xperia ray? Κυκλοφορουν στην ελλαδα αυτα??
Dbzakias2 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 παρε το nexus s με τα 300€ http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Samsung-Nexus-S-GT-I9023FSACOS.htm
arxaggelos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Περίμενε κανένα μήνα να δούμε την τιμή σε αυτό (Την έχω ψωνίσει τώρα που το είδα, για κανένα 2βδόμαδο αυτό θα προτείνω σε όλους :mrgreen: )
nikoskon Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Περίμενε κανένα μήνα να δούμε την τιμή σε αυτό (Την έχω ψωνίσει τώρα που το είδα, για κανένα 2βδόμαδο αυτό θα προτείνω σε όλους :mrgreen: ) Ουσιαστικά 1½+ χρόνο μετά, βλέπεις από κινέζους κατασκευαστές μοντέλα σε προσιτές τιμές που αντίστοιχά τους κυκλοφόρησαν από άλλες εταιρίες πριν 1½+ χρόνο. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό αλλά συντηρεί κατά κάποιο τρόπο τον ανταγωνισμό.
arxaggelos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Στο σχόλιο του Νίκου να προσθέσω το εξής: οι γνωστές εταιρίες (HTC, Samsung, κλπ, με πρώτη και καλύτερη την Apple), παρόλου που πολλά μοντέλα είναι πλέον "περσινής" τεχνολογίας επιμένουν να κρατάνε τις τιμές ψηλά. Το SGS έπεσε στα 300 περίπου, αλλά μην περιμένετε να πέσει άλλο. Ουσιαστικά οι κινέζοι τιμολογούν περσινό hardware πιό ρεαλιστικά, δηλαδή όσο περίπου θα περιμέναμε να κοστίζει σήμερα ένα κινητό που πέρυσι ήταν σουπερ ντούπερ. Και καλά κάνουν. Αν αυτό το κινητό κάνει το πολύ 250, θα είναι πάρα πολύ καλή αγορά κατά τη γνώμη μου, και πολύ πιό λογικά τιμολογημένη από το Desire S ή το Desire HD όταν βγήκαν (ήταν ήδη "κουτσουρεμένα" σε specs αλλά παρόλα αυτά πανάκριβα). Αν κάνει πάνω από 300, θα έχουν βγάλει μόνοι τους τα μάτια τους.
Dbzakias2 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Στο σχόλιο του Νίκου να προσθέσω το εξής: οι γνωστές εταιρίες (HTC, Samsung, κλπ, με πρώτη και καλύτερη την Apple), παρόλου που πολλά μοντέλα είναι πλέον "περσινής" τεχνολογίας επιμένουν να κρατάνε τις τιμές ψηλά. Το SGS έπεσε στα 300 περίπου, αλλά μην περιμένετε να πέσει άλλο. Ουσιαστικά οι κινέζοι τιμολογούν περσινό hardware πιό ρεαλιστικά, δηλαδή όσο περίπου θα περιμέναμε να κοστίζει σήμερα ένα κινητό που πέρυσι ήταν σουπερ ντούπερ. Και καλά κάνουν. Αν αυτό το κινητό κάνει το πολύ 250, θα είναι πάρα πολύ καλή αγορά κατά τη γνώμη μου, και πολύ πιό λογικά τιμολογημένη από το Desire S ή το Desire HD όταν βγήκαν (ήταν ήδη "κουτσουρεμένα" σε specs αλλά παρόλα αυτά πανάκριβα). Αν κάνει πάνω από 300, θα έχουν βγάλει μόνοι τους τα μάτια τους. συμφωνώ αν και οπως το βλεπω στην ελλαδα τουλαχιστον αμα εχει καλη οθονη θα κοστιζει κανα 300αρι. τεσπα, ειδομεν τα βασικα και αναμενουμε!
iGoPod Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Για το nexus σκεφτομαι για το huawei δεν εμπιστευομαι τα κινεζικα.
giannisosfp Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Πήρα πρίσφατα το Nexus S και πιστεύω ότι ήταν η καλύτερη αγορά που έκανα ποτέ μου αν και έκανα το λάθος να παάρω με την AMOLED γιατί πήγα από Πλαίσιο και το είδα με την SLCD και είναι πολύ μικρή η διαφορά. Αν εξαιρςσεις κιόλας το μαύρο όλα τα άλλα είναι πιο φυσικά στην SLCD, στην AMOLED μου φαίνονται υπερλορεσμένα. Που θέλω να καταλήξω; Αν μου σωθεί η ευκαιρία να πάρω κάποια λεφτά και να δώσω το δικό λουλούδια για ένα με SLCD σίγουρα θα το κάνω. Πιστεύω είνι τα 300€ που θα δώσεις και θα πιάσουν τόπο πραγματικά (μιλάω πάντα για κινητό τηλέφωνο).
orlox Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Για το nexus σκεφτομαι για το huawei δεν εμπιστευομαι τα κινεζικα. πολυ κοντρα πας εσυ στον κινεζο. Φυσικα τα κορεατικα ειναι καλυτετης εθνοτητας.
iGoPod Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Σας ευχαριστω τελικα αποφασισα θα παω στο nexus.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.