Προς το περιεχόμενο

Καινουργιο smartphone

iGoPod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη το wildfire πηγε για μπανιο θελω να αγορασω ενα αλλο smartphone και θελω να διαθεσω μεχρι 300€ ακουω τις προτασεις σας.

Δημοσ.

Περίμενε κανένα μήνα να δούμε την τιμή σε αυτό

(Την έχω ψωνίσει τώρα που το είδα, για κανένα 2βδόμαδο αυτό θα προτείνω σε όλους :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )

Ουσιαστικά 1½+ χρόνο μετά, βλέπεις από κινέζους κατασκευαστές μοντέλα σε προσιτές τιμές που αντίστοιχά τους

κυκλοφόρησαν από άλλες εταιρίες πριν 1½+ χρόνο.

Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό αλλά συντηρεί κατά κάποιο τρόπο τον ανταγωνισμό.

Δημοσ.

Στο σχόλιο του Νίκου να προσθέσω το εξής: οι γνωστές εταιρίες (HTC, Samsung, κλπ, με πρώτη και καλύτερη την Apple), παρόλου που πολλά μοντέλα είναι πλέον "περσινής" τεχνολογίας επιμένουν να κρατάνε τις τιμές ψηλά. Το SGS έπεσε στα 300 περίπου, αλλά μην περιμένετε να πέσει άλλο. Ουσιαστικά οι κινέζοι τιμολογούν περσινό hardware πιό ρεαλιστικά, δηλαδή όσο περίπου θα περιμέναμε να κοστίζει σήμερα ένα κινητό που πέρυσι ήταν σουπερ ντούπερ. Και καλά κάνουν. Αν αυτό το κινητό κάνει το πολύ 250, θα είναι πάρα πολύ καλή αγορά κατά τη γνώμη μου, και πολύ πιό λογικά τιμολογημένη από το Desire S ή το Desire HD όταν βγήκαν (ήταν ήδη "κουτσουρεμένα" σε specs αλλά παρόλα αυτά πανάκριβα). Αν κάνει πάνω από 300, θα έχουν βγάλει μόνοι τους τα μάτια τους.

Δημοσ.

Στο σχόλιο του Νίκου να προσθέσω το εξής: οι γνωστές εταιρίες (HTC, Samsung, κλπ, με πρώτη και καλύτερη την Apple), παρόλου που πολλά μοντέλα είναι πλέον "περσινής" τεχνολογίας επιμένουν να κρατάνε τις τιμές ψηλά. Το SGS έπεσε στα 300 περίπου, αλλά μην περιμένετε να πέσει άλλο. Ουσιαστικά οι κινέζοι τιμολογούν περσινό hardware πιό ρεαλιστικά, δηλαδή όσο περίπου θα περιμέναμε να κοστίζει σήμερα ένα κινητό που πέρυσι ήταν σουπερ ντούπερ. Και καλά κάνουν. Αν αυτό το κινητό κάνει το πολύ 250, θα είναι πάρα πολύ καλή αγορά κατά τη γνώμη μου, και πολύ πιό λογικά τιμολογημένη από το Desire S ή το Desire HD όταν βγήκαν (ήταν ήδη "κουτσουρεμένα" σε specs αλλά παρόλα αυτά πανάκριβα). Αν κάνει πάνω από 300, θα έχουν βγάλει μόνοι τους τα μάτια τους.

συμφωνώ αν και οπως το βλεπω στην ελλαδα τουλαχιστον αμα εχει καλη οθονη θα κοστιζει κανα 300αρι. τεσπα, ειδομεν τα βασικα και αναμενουμε!

Δημοσ.

Πήρα πρίσφατα το Nexus S και πιστεύω ότι ήταν η καλύτερη αγορά που έκανα ποτέ μου αν και έκανα το λάθος να παάρω με την AMOLED γιατί πήγα από Πλαίσιο και το είδα με την SLCD και είναι πολύ μικρή η διαφορά. Αν εξαιρςσεις κιόλας το μαύρο όλα τα άλλα είναι πιο φυσικά στην SLCD, στην AMOLED μου φαίνονται υπερλορεσμένα.

Που θέλω να καταλήξω; Αν μου σωθεί η ευκαιρία να πάρω κάποια λεφτά και να δώσω το δικό λουλούδια για ένα με SLCD σίγουρα θα το κάνω.

Πιστεύω είνι τα 300€ που θα δώσεις και θα πιάσουν τόπο πραγματικά (μιλάω πάντα για κινητό τηλέφωνο).

Δημοσ.

Για το nexus σκεφτομαι για το huawei δεν εμπιστευομαι τα κινεζικα.

πολυ κοντρα πας εσυ στον κινεζο. Φυσικα τα κορεατικα ειναι καλυτετης εθνοτητας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...