Προς το περιεχόμενο

καλωδιο hdmi

lak10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω παρει αυτο το καλωδιο απο το ebay το εχω βαλει στον hd 865 της nova και παιζει κανονικα μηπως εαν αλλο καλωδιο θα ειχε καλυτερη ποιοητα? πως μπορω να ξερω εαν το καλωδιο κλειδωνει το σημα. περιμενω και αυτο το καλωδιο για το ps3

Δημοσ.

Η μόνη διαφορά είναι στην ποιότητα. Υπάρχουν καλώδια HDMI με ασημί βύσμα και λεπτό καλώδιο, και υπάρχουν και τα λίγο ακριβότερα με την χρυσή επίστρωση και το πιο χοντρό μεταλλικό πλέγμα γύρω απο το πλαστικό.

Δημοσ.

Πολυ θα ηθελα να με πεισει καποιος πως υπαρχει διαφορα που μπορει να την δει ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ματι και οχι απλα θεωριες περι χρυσων βυσματων και λοιπων μ.......ν

Sorry για το στυλ αλλα εχει τυχει να το εχω προσπαθησει σε μαγαζι και δεν....

Δημοσ.

Πολυ θα ηθελα να με πεισει καποιος πως υπαρχει διαφορα που μπορει να την δει ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ματι και οχι απλα θεωριες περι χρυσων βυσματων και λοιπων μ.......ν

δεν υπάρχει καμμία διαφορά.

Δημοσ.

Στο αναλογικό σήμα έχει μεγάλη σημασία το καλό καλώδιο...

Σε γενικές γραμμές στα αναλογικά, όταν δεν έχουμε καλή ποιότητα καλωδίου έχουμε κακή ποιότητα, στα ψηφιακά από την άλλη έχουμε χαμηλή ταχύτητα ή προβλήματα ζεύξης...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...