Επισκέπτης Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 για σας ψάχνω ένα πρόγραμμα που να μπορώ να φτιάξω 3δ αντικείμενα να έχει όμως καλά γραφικά. επεισης αν κσερετε κανενα προγραμμα που να φτιχνο παιχνιδια. ευχαριστω
driftingcris Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Παιδια επιση με ενδιαφερει και εμενα, χωρις γνωσεις σε προγραμματισμο δεν γινετε τιποτα? Και αν πρεπει τι να αρχισω να μελεταω? Εχω παρει ενα βιβλιο για C++ αλλα μου ειναι πολυ δυσκολη και μαλον επρεπε να ξεκινισω απο καπου αλλου...
haris013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 φιλε μου δεν ξερω τι γνωσεις εχεις στον προγραμματισμο αλλα ενα πολυ καλο(και δυσκολο ομως)εργαλειο για την δουλεια που θες ειναι το blender απλα πρεπει να το μαθεις και οι δυνατοτητες του απειρες..μεχρι και 3d animation φτιαχνεις.. καλο διαβασμα και καλες δημιουργιες
billkolias Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 ναι πολυ απλο just go in a tracker and search 3ds max! from autodesk... ενα απο τα ακλυτερα προγραμματα για 3d animation τωρα για παιχνιδια ...μαλλων χρειαζεσαι πραγματικο προγραματισμο... αρχικα παιξαι με το 3ds max και αν τα ακταφερεις πανε κατεβασε την visual basic! ΜΗν περιεμνεις παιχνιδια ομως... τπτ χαζα προγραμματακια αρχικα και αν πιασεις το νοημα προχωρα και σε αλλες γλωσσες προγραμματισμου και ολα καλα θα παναι!
Gennaios Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 φιλε εγω χρησιμοποιω maya πολλα χρονια και πρεπει να εχεις κανει πολλα tutorials για να κανεις κατι επισης για gaming ειναι το unity απο αυτο υπαρχουν αρκετα tutorials στο youtube
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα