Προς το περιεχόμενο

ερωτηση για καρτα

ταμτακος

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας!εχω ενα pc απ'το 2006 με τα εξης χαρακτηριστικα:windows xp intel pentium 4 cpu 3,20 ghz 3,21 ghz, 2gb ram, nvidia geforce 6200gt...ηθελα να μου υποδειξετε μια καρτα γυρω στα 70 ευρω...δεν εχω απαιτησεις,απλα να παιζει και πιο προσφατα παιχνιδια εστω και με χαμηλες ρυθμισεις

Δημοσ.

Οπα οπα κατσε λίγο γτ η 6200gt εβγαινε και σε agp οποτε πες μας λίγο ακριβώς πιο μοντελο μητρικής έχεις να δουμε τι κάρτες παίρνει!!

Δημοσ.

Τελαιυτεα παιχνδια και Pentium 4? Δεν νομιζω Τακη....

Καλητερα μασε κανενα 400αρι τουλαχιτον για να μπορεις να τα παιξεις εστο και στο χαμηλο...

πχ πως θα παιξεις Crysis 2 ή GTA IV σε Pentium 4?

Δημοσ.

pci express ειναι...αυτη που μου προτεινατε φαινεται καλη...οσο για το gta4 βρηκα στο youtube βιντεο που παιζεται μια χαρα το παιχνιδι με τη συγκεκριμενη καρτα...δεν μιλησα για ολοκαινουργια παιχνιδια αλλα για παιχνιδια που εχουν βγει μεχρι το 2009 η 2010 εστω και με χαμηλες ρυθμισεις

Δημοσ.

pci express ειναι...αυτη που μου προτεινατε φαινεται καλη...οσο για το gta4 βρηκα στο youtube βιντεο που παιζεται μια χαρα το παιχνιδι με τη συγκεκριμενη καρτα...δεν μιλησα για ολοκαινουργια παιχνιδια αλλα για παιχνιδια που εχουν βγει μεχρι το 2009 η 2010 εστω και με χαμηλες ρυθμισεις

GTA4 με μονοπυρηνο επεξεργαστή?? Εδω γελάμε!!

Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά το ευρέως γνωστό προβλημα με το GTA4 δεν είναι η καρτα γραφικών αλλα ο επεξεργαστής.

Ακόμη και με διπύρηνους δεν τα παει καλά!!

Δημοσ.

GTA4 με μονοπυρηνο επεξεργαστή?? Εδω γελάμε!!

Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά το ευρέως γνωστό προβλημα με το GTA4 δεν είναι η καρτα γραφικών αλλα ο επεξεργαστής.

Ακόμη και με διπύρηνους δεν τα παει καλά!!

εχεις δικιο,το τσεκαρα κι εγω...τουλαχιστον,διαπιστωσα οτι μπορω να παιξω δεκαδες παιχνιδια που βγηκαν μετα το 2007 και δεν επαιζαν πριν,οπως oblivion,witcher,καναδυο need for speed,crysis κ.α.
Δημοσ.

τοτε παρε την 5670, εξαλλου δεν θα δεις σημαντικη διαφορα αναμεσα στις 5670 και 6670.

αμα βαλεις και 1 ή 2 GB μνημη επιπλεον, ισως βοηθησει και αυτο λιγο.

Δημοσ.

τοτε παρε την 5670, εξαλλου δεν θα δεις σημαντικη διαφορα αναμεσα στις 5670 και 6670.

αμα βαλεις και 1 ή 2 GB μνημη επιπλεον, ισως βοηθησει και αυτο λιγο.

ναι,την πρωτη θα παρω,ειναι καλη καρτα για μη απαιτητικους χρηστες.Thanks!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...