Heatspreader Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Έχει πέσει στα χέρια μου ένα MLS 43SL και θέλω να του κάνω αναβάθμιση. Το πρόβλημα είναι ότι αυτός από τον οποίο το πήρα, έχει κάνει ήδη μία φορά απ' ότι φαίνεται, μιας και μου λέει στη σελίδα που πάνω να κάνω εγγραφή ότι η άδεια χρήσης (που βρίσκεται στο πίσω μέρος τους Manual). Τι μπορώ να κάνω για να το παρακάμψω αυτό? Αυτό που σκέφτηκα είναι μήπως πάρω τηλέφωνο από Δευτέρα στο Service να με οδηγήσουν. Υπάρχει κάποια λύση? Ευχαριστώ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δεν καταλαβα αφου εχεις αδεια χρησης γιατι δεν μπορεις να κανεις αναβαθμιση απο mlsdestinator.gr ???
Heatspreader Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Κάνεις λογαριασμό βάζοντας την άδεια χρήσης. Έχει κάνει ο άλλος όμως με τα δικά του στοιχεία, email, κλπ, οπότε όταν παω να κάνω λογαριασμό δικό μου, μου λέει ότι η άδεια χρήσης χρησιμοποιείται ήδη.
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Ζητα του να σου δωσει τα δικα του στοιχεια και μπες με αυτα...
Heatspreader Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Ναι....... Λίγο δύσκολο αυτό. Άλλη λύση?
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Ναι....... Λίγο δύσκολο αυτό. Άλλη λύση? Εχεις pm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.