Iridium Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Ξέρετε κανένα καλό site με ζωντανούς αγώνες ποδοσφαίρου; Αν γίνεται να μη χρειάζεται εγκατάσταση κάποιου προγράμματος αλλά να μπαίνω και να βλέπω όπως και στο youtube.Εύκολα και γρήγορα.Και φυσικά χωρίς ιούς. Ευχαριστώ.
IOSTEFO Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Ξέρετε κανένα καλό site με ζωντανούς αγώνες ποδοσφαίρου; Αν γίνεται να μη χρειάζεται εγκατάσταση κάποιου προγράμματος αλλά να μπαίνω και να βλέπω όπως και στο youtube.Εύκολα και γρήγορα.Και φυσικά χωρίς ιούς. Ευχαριστώ. http://www.livegoal.tk/programme/daily.html
fever25 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 myp2p.eu Εκεί θα βρεις ότι ακριβώς χρειάζεσαι!!!
rukavina13 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δοκίμασε και το fromsport.com Κάποια streaming απαιτούν P2P προγράμματα όπως πχ Sopcast
basilis5 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 επισης ολες πλεον σχεδον οι εταιριες στοιχηματων δειχνουν αγωνες live stream αλλα απαιτει λογατιασμο με χρηματα, δλδ να μην εχεις μηδενικο υπολοιπο.
Johny_Tech Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Άμα το googl-άρεις -στην έναρξη του αγώνα- σχεδόν πάντα βρίσκεις. Ίσως θέλει λίγο ψάξιμο. Το πρόβλημα είναι όταν γίνεται δημοφιλές ένα live streaming site μπαίνουν όλοι, το traffic εκτοξεύεται και γίνεται τρελό buffering. Αλλά το τσάμπα θέλει και λίγο κόπο.
devil-ji Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Τα καλυτερα λινκς ειναι συνηθως με sopcast Αμα τα παιζεις κιολας με το vlc μεσω sopcast μπορεις να βελτιωσεις ακομα περισσοτερο την εικονα (χρωμα, αντιθεση κτλ). Ελπιζω το myP2P να ειναι κατω προσωρινα :fear:
Johny_Tech Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Τα καλυτερα λινκς ειναι συνηθως με sopcast Αμα τα παιζεις κιολας με το vlc μεσω sopcast μπορεις να βελτιωσεις ακομα περισσοτερο την εικονα (χρωμα, αντιθεση κτλ). Ελπιζω το myP2P να ειναι κατω προσωρινα :fear: Για βοήθησε με λίγο. Τι ακριβώς είναι το sopcast?
Lanike71 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Για βοήθησε με λίγο. Τι ακριβώς είναι το sopcast? Είναι πρόγραμμα που μπορείς να δεις κανάλια από όλο τον κόσμο. Σε συγκεκριμένες σελίδες,όπως η myp2p, αναφέρονται για κάθε ματς ποιά κανάλια τo δείχνουν. ΥΓ.Το myp2p ακόμα δεν ανοίγει.
chris_ap Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Βασικά νομίζω ότι και το youtube δίνει live διοργανώσεις πλέον και αν έχεις forthnet δείχνει που και που αγώνες από το novasports.gr. Πέρυσι ήταν και το woop.gr αλλά δε ξέρω αν έχει τίποτα φέτος.
kanesaxo Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 υπάρχει περίπτωση να ανέβει ξανά το myp2p; έχω ξενερώσει με τις υπόλοιπες βλακείες. Εχει να προτείνει κανείς κάποιο μάχιμο σάϊτ;
guido Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 υπάρχει περίπτωση να ανέβει ξανά το myp2p; http://twitter.com/#!/myp2p
kanesaxo Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Παίδες έχω πήξει με το θέμα... Κάποιο σάϊτ εφάμιλλο του myp2p παίζει; Εχω κουραστεί με τα ερασιτεχνικά υπόλοιπα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.