Προς το περιεχόμενο

Site με ζωντανούς αγώνες ποδοσφαίρου

Iridium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρετε κανένα καλό site με ζωντανούς αγώνες ποδοσφαίρου; Αν γίνεται να μη χρειάζεται εγκατάσταση κάποιου προγράμματος αλλά να μπαίνω και να βλέπω όπως και στο youtube.Εύκολα και γρήγορα.Και φυσικά χωρίς ιούς.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ξέρετε κανένα καλό site με ζωντανούς αγώνες ποδοσφαίρου; Αν γίνεται να μη χρειάζεται εγκατάσταση κάποιου προγράμματος αλλά να μπαίνω και να βλέπω όπως και στο youtube.Εύκολα και γρήγορα.Και φυσικά χωρίς ιούς.

Ευχαριστώ.

http://www.livegoal.tk/programme/daily.html

Δημοσ.

επισης ολες πλεον σχεδον οι εταιριες στοιχηματων δειχνουν αγωνες live stream αλλα απαιτει λογατιασμο με χρηματα, δλδ να μην εχεις μηδενικο υπολοιπο.

Δημοσ.

Άμα το googl-άρεις -στην έναρξη του αγώνα- σχεδόν πάντα βρίσκεις. Ίσως θέλει λίγο ψάξιμο. Το πρόβλημα είναι όταν γίνεται δημοφιλές ένα live streaming site μπαίνουν όλοι, το traffic εκτοξεύεται και γίνεται τρελό buffering. Αλλά το τσάμπα θέλει και λίγο κόπο. :)

Δημοσ.

Τα καλυτερα λινκς ειναι συνηθως με sopcast ;)

Αμα τα παιζεις κιολας με το vlc μεσω sopcast μπορεις να βελτιωσεις ακομα περισσοτερο την εικονα (χρωμα, αντιθεση κτλ).

Ελπιζω το myP2P να ειναι κατω προσωρινα :fear: :fear: :fear:

Δημοσ.

Τα καλυτερα λινκς ειναι συνηθως με sopcast ;)

Αμα τα παιζεις κιολας με το vlc μεσω sopcast μπορεις να βελτιωσεις ακομα περισσοτερο την εικονα (χρωμα, αντιθεση κτλ).

Ελπιζω το myP2P να ειναι κατω προσωρινα :fear: :fear: :fear:

Για βοήθησε με λίγο. :) Τι ακριβώς είναι το sopcast?

Δημοσ.

Για βοήθησε με λίγο. :) Τι ακριβώς είναι το sopcast?

Είναι πρόγραμμα που μπορείς να δεις κανάλια από όλο τον κόσμο.

Σε συγκεκριμένες σελίδες,όπως η myp2p, αναφέρονται για κάθε ματς ποιά κανάλια τo δείχνουν.

ΥΓ.Το myp2p ακόμα δεν ανοίγει.

Δημοσ.

Βασικά νομίζω ότι και το youtube δίνει live διοργανώσεις πλέον και αν έχεις forthnet δείχνει που και που αγώνες από το novasports.gr. Πέρυσι ήταν και το woop.gr αλλά δε ξέρω αν έχει τίποτα φέτος.

Δημοσ.

υπάρχει περίπτωση να ανέβει ξανά το myp2p; έχω ξενερώσει με τις υπόλοιπες βλακείες.

Εχει να προτείνει κανείς κάποιο μάχιμο σάϊτ;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παίδες έχω πήξει με το θέμα...

Κάποιο σάϊτ εφάμιλλο του myp2p παίζει; Εχω κουραστεί με τα ερασιτεχνικά υπόλοιπα... :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...