Προς το περιεχόμενο

Youtube σαν free music @ video cloud storage?

ChaniaMania

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Έχω πολλά video tutorials (κοντά στα 15 λεπτά έκαστο) και μουσική, τα οποία χρειάζομαι συχνά και θέλω να τα έχω σε cloud.

Προς το παρόν χρησιμοποιώ το mediafire αλλά από την στιγμή που δεν υποστηρίζει stream σε audio/video δεν με βολεύει.

Πιστεύετε ότι θα μπορούσε να δουλέψει κάτι τέτοιο στο youtube?

πχ να κάνω τα audio 'music video' και να τα ανεβάσω όλα εκεί. Να φτιάξω play-lists και να τα κρατήσω όλα private.

Το έχει κάνει κάποιος?

Εκτός το 15λεπτο ανά video υπάρχει κάποιο άλλο όριο στο youtube?

:-) :-)

Δημοσ.

Γιατί όχι?

Ο ήχος σε full HD πόσο είναι?

και εγω το εκαν αυτο με κατι δικα μου βιντεο πολυ καλη επιλογη, με τον ειχο ειμαι μια χαρα !

Δημοσ.

πχ να κάνω τα audio 'music video' και να τα ανεβάσω όλα εκεί. Να φτιάξω play-lists και να τα κρατήσω όλα private.

Αν πρόκειται να ανεβάσεις copyrighted μουσική, δε γνωρίζω κατά πόσον το μαρκάρισμα των videos ως private θα σε προστατεύσει από το flagging του account σου. Πρόσεξέ το λίγο αυτό, γιατί μετά από μερικά τέτοια συμβάντα διακινδυνεύεις μέχρι και ακύρωση του account.

Εκτός το 15λεπτο ανά video υπάρχει κάποιο άλλο όριο στο youtube?

Όχι. Αν μάλιστα είσαι από τους τυχερούς, μπορεί να έχει αφαιρεθεί από το account σου και το 15λέπτο όριο.

Δημοσ.

Γιατί όχι?

Ο ήχος σε full HD πόσο είναι?

στο youtube με αναλυση 1080p, ηχος ειναι 112kbps! (mp3)

ουτε καν 128kbps δηλαδη....

Δημοσ.

Όχι MP3, είναι AAC. Στο οποίο τα 110τόσα Kbps, για 2 κανάλια ήχου, δίνουν πολύ καλή ποιότητα.

ναι δε διαφωνωμ σε AAC ειναι αλλα η ποιοτητα ειναι αντιστοιχη του 112kbps mp3!

αυτο εννοω...

για βιντεο-ταινια ειναι μια χαρα ποιοτητα. για ηχο ομως δε συγκρινεται με ενα cd-rip ας πουμε.

παιξτε ενα τετοιο τραγουδι σε στερεοφωνικο να ακουσετε τη διαφορα

Δημοσ.

Έχετε δίκιο, μόλις δοκίμασα με ένα video hd720 ... και μου έδωσε audio 151kbps

δηλαδή με ένα full hd να δώσει πες 192? πάλι λίγα είναι

κακή ιδέα τελικά

Δημοσ.

Έχετε δίκιο, μόλις δοκίμασα με ένα video hd720 ... και μου έδωσε audio 151kbps

δηλαδή με ένα full hd να δώσει πες 192? πάλι λίγα είναι

Πράγματι, εκεί κοντά στα 150 Kbps κυμαίνονται τα περισσότερα απαιτητικά από άποψη ήχου 720p videos του YouTube (π.χ. music video clips από VEVO). Αλλά πρόκειται για το μέσο/average bitrate, δηλαδή [σύνολο Kilobits του audio stream / seconds που διαρκεί το audio stream]. Η κωδικοποίηση όμως είναι κυμαινόμενου bitrate (VBR), οπότε στα σημεία του κομματιού που χρειάζεται μπορεί να δεις στιγμιαία bitrates και πάνω από 200 Kbps.

Κάνε δοκιμές και μόνος σου, πριν καταλήξεις σε συμπέρασμα. Π.χ. ένα καλό πείραμα είναι, αν έχεις, να πάρεις κάποιο AudioCD από τη δισκοθήκη σου με σύγχρονη ξένη μουσική και να ριπάρεις ένα κομμάτι σε MP3 με τις ρυθμίσεις ποιότητας που έχεις συνηθίσει. Μετά, ψάξε να βρεις και να κατεβάσεις μία 720p εκδοχή του από το YouTube και σύγκρινε την ποιότητα με αυτήν του MP3 σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...