chek2fire Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δεν ξέρω αν το γνωρίζετε αλλά πλέον κάθε νέα έκδοση των nvidia και ati driver πακετάρετε και ανεβαίνει στα repositories του ubuntu και φυσικά για όποιον θέλει να τους δοκιμάσει μπορεί να γίνουν εύκολα update μέσω synaptic η update manager http://albertomilone.com/wordpress/?p=546 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindcrime Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 προσοχή όμως γιατί με το fglrx-updates δεν μπορείς να εγκαταστήσεις το vaapi του repository. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devill0 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 καλησπερα παιδες.θελω να βαλω αλλο θεμα,εικονιδια διαφορα widgets και εχω τωρω ποσυ ωρα που παλευω και δε μπορω να αλαξω τιποτα.μπορειτε να μου πειτε πως γινετε?θεματα εχω βρει στο gnomelook και devianart Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Axelfc Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Για την παραμετροποίηση του Unity πέτυχα το MyUnity. Στο 11.10 εγκαθίσταται μέσω ppa. Στο 12.04 θα υπάρει στα επίσημα repositories. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα