georgeuk Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 χρησιμοποιω το Cyberlink Power Director για να φτιαξω ενα εργο απο ενα ταξιδι στην ασια. ειναι συνολικα στις 7-8 ωρες. εχει διαφορες επιλογες στο compose οπως mov, avi, mpeg1, mpeg2, h264 avc. Τι προτείνετε να κάνω. Να φτιάξω την ταινία με ενα απο αυτα. δεν θελω να χασω και πολυ ποιοτητα. τα αρχεια μου ειναι full hd 1920x1080 50fps. προτείνετε να κανω compression τα αρχεια πρωτα και μετα να τα συνδεσω? η να φτιαξω το εργο και μετα να συμπιεσω το αρχειο για να μικρηνει γιατι 30 gb ειναι παρα πολλα. υπαρχει δυνατοτητα να καψω το εργο σε dvd μετα απο την συμπιεση?
TheELF Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 χρησιμοποιω το Cyberlink Power Director για να φτιαξω ενα εργο απο ενα ταξιδι στην ασια. ειναι συνολικα στις 7-8 ωρες. εχει διαφορες επιλογες στο compose οπως mov, avi, mpeg1, mpeg2, h264 avc. Τι προτείνετε να κάνω. Να φτιάξω την ταινία με ενα απο αυτα. δεν θελω να χασω και πολυ ποιοτητα. τα αρχεια μου ειναι full hd 1920x1080 50fps. Σίγουρα το H.264 είναι η καλύτερη επιλογή για να έχεις καλή ποιότητα σε μικρό μέγεθος. προτείνετε να κανω compression τα αρχεια πρωτα και μετα να τα συνδεσω? η να φτιαξω το εργο και μετα να συμπιεσω το αρχειο για να μικρηνει γιατι 30 gb ειναι παρα πολλα. Αν θες απλά να τα συνδέσεις και δεν σε νοιάζει να κάνεις editing τότε δεν έχει σημασία,αλλιώς καλλίτερα να επεξεργάσεις ότι είναι να το αποθηκεύσεις με μη απολεστικό τρόπο και στο τέλος να το κάνεις H264. υπαρχει δυνατοτητα να καψω το εργο σε dvd μετα απο την συμπιεση? Γίνετε αλλά μόνο αν το ξανά κάνεις συμπίεση καλλίτερα να ορίσεις απ'ευθείας να το γράψει(H.264) σε κομμάτια των 4,κάτιGB.
TheELF Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 50fps interlaced η Progressive? Αν και αναρωτήθηκα και εγώ,αλλά τελικά δεν έχει και σημασία για αυτά που ρωτάει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.