nicoc89 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δεν ξέρω αν υπάρχουν κάποιοι που παίζουν η αν θέλουν να αρχίσουν να παίζουν πάντως το παιχνίδι το έχω λιώσει τις τελευταιες μερες και ψάχνω κόσμο από Ελλάδα να μπούμε party online ώστε να προχωρήσουμε στα τελευταία bosses/quests και gear αλλα δεν βρίσκω Έλληνες , μονο ξένους. Δεν έχω πρόβλημα να μιλάω Αγγλικά όμως πολλοί από αυτούς είναι μικρά παιδιά με αποτέλεσμα να σου βγάνει την ψυχή μέχρι να βρείς σοβαρό κόσμο να παίξεις. Οποιος ενδιαφέρεται και ας μην εχει το παιχνιδι ας ποσταρει η ας μου στείλει pm. Το παιχνίδι είναι εθιστικό και θα ενθουσιαστείτε , αρκεί να σας αρέσει και λίγο η δυσκολία (γιατί μας έχουν συνηθίσει να είναι πολύ εύκολα τα περισοτερα σημερινά games). ΥΓ : Σε περιπτωση που δεν βρω κανεναν θα με ενδιεφερε το multiplayer για οποιοδιποτε αλλο παιχνιδι του Wii βρω κόσμο , οποτε και παλι στειλτε ενα pm. thanks.
mpetonis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 φίλε μου παίζω το mh3 και θα ήθελα να παίξουμε online αλλά είμαι ακόμα στο 11hr αν θα σε ενδιέφερε απάντησε μου
nicoc89 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 πάνε 5 μήνες που είχα ανοίξει το θέμα και δυστυχώς το έχω παρατήσει πλέον. Αν σκεφτώ να το αρχίσω ξανά θα σου στείλω pm.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα