tarantules Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Ένας φίλος έχει πάρει πρόσφατα home cinema 7.1 που υποστηρίζει DTS-MA και TrueHD και θέλουμε να το τεστάρουμε... Το πρόβλημα είναι οτι οι ταινίες που βρίσκω σε 7.1 και στα 2 παραπάνω format είναι από full-rip ταινίες Bluray δηλαδή 20GB και βάλε και δεν έχω την υπομονή να καθήσω να κατεβάζω τέτοια μεγέθη. Υπάρχει τρόπος να βρώ μόνο τα audio streams ταινιών και να τα ενσωματώσω στις ταινίες HD που έχω ήδη αλλά έχουν το απλό DTS 5.1;
TheELF Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Μπορείς να κατεβάσεις δοκιμαστικά αρχεία από εδώ ή και όπου αλλού βρεις νάνε καλά το google μεγάλη η χάρη του. (Η απλά νοικιάστε κάποια ταινία)
tarantules Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Μπορείς να κατεβάσεις δοκιμαστικά αρχεία από εδώ ή και όπου αλλού βρεις νάνε καλά το google μεγάλη η χάρη του. (Η απλά νοικιάστε κάποια ταινία) Έχω demo αρκετά.Το θέμα είναι μήπως υπάρχουν ξεχωριστά audio streams ταινιών και τα κάνω τράμπα με το DTS που έχω
Tony_Montana Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 θες να σου πω κάτι? μην τρελένεσαι, Παιξε το sample που εχεις, δες αν αναβει το λαμπάκι στον ενισχυτη νοικιασε κανα bluray να το χαρείς , απο κει και μετά απο τον απλο core του DTS δεν θα καταλαβεις και μεγαλη διαφορα τουλαχιστον σε συστηματα κατω των 2K
Ntinaras Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 η καλυτερη λυση ειναι να νοικιασεις blu ray η να αγορασεις απο το αμαζον
micos000 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Μόνο audio δεν έχω δει πουθενά να δίνουν. Θα ήταν καλή φάση, ιδίως για τα παιδικά να βρεθεί πηγή όπου να βρίσκουμε μόνο τον Ελληνικό ήχο, αλλά που τέτοια τύχη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.