Προς το περιεχόμενο

αγορα!!!

hlias_26

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μεχρι 400 - 450 €

χρηση: internet και εφαρμογες office

οθονη : 15"

μνημη : 2gb πιστευω με καλυπτη (αν ειναι εφικτο και 4 gb)

σκληρος : 320 gb

να ειναι αξιοπιστο μηχανημα και να εχει καλη εγγυηση

παραλαβη : δεν εχω προβλημα η αγορα μπορει να γινει και μεσα απο ιντερνετ αρκει να μπορω να παραλαβω στην Θεσσαλονικη

Δημοσ.

θα ηθελα μια πιο συγκεκριμενη προταση

και οχι μια λιστα

Όλοι οι υπολογιστές της λίστας έχουν 15 ίντσες οθόνη και κάνουν για internet και office. Αυτό ζήτησες. Αν ζητάς πιο συγκεκριμένη πρόταση γράψε περισσότερα στοιχεία για το τι ζητάς (χωρητικότητα, μνήμη, εγγύηση, μάρκα, τρόπος παραλαβής, κλπ)

Δημοσ.

http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Toshiba-Satellite-C660D-11P-PSC0UE-002017GE.htm

παρε και ενα δίσκο 7200 στροφών για να μην είναι αργό

το πήρα πριν μια βδομαδα και θα έπαιρνα αλλα 10 αν μπορούσα . Πολύ ευχαριστημένος και οχι μονο για δουλείες γραφειου

Δημοσ.

Όλοι οι υπολογιστές της λίστας έχουν 15 ίντσες οθόνη και κάνουν για internet και office. Αυτό ζήτησες. Αν ζητάς πιο συγκεκριμένη πρόταση γράψε περισσότερα στοιχεία για το τι ζητάς (χωρητικότητα, μνήμη, εγγύηση, μάρκα, τρόπος παραλαβής, κλπ)

αλλαξα την περιγραφη εχεις δικιο για να ειναι λιγο πιο συγκεκριμενη (απλα δεν εχω γνωσει στο τι χρειαζομαι για να καλυψω αυτα που θελω)

μεχρι 400 - 450 €

χρηση: internet και εφαρμογες office

οθονη : 15"

μνημη : 2gb πιστευω με καλυπτη (αν ειναι εφικτο και 4 gb)

σκληρος : 320 gb

να ειναι αξιοπιστο μηχανημα και να εχει καλη εγγυηση

παραλαβη : δεν εχω προβλημα η αγορα μπορει να γινει και μεσα απο ιντερνετ αρκει να μπορω να παραλαβω στην Θεσσαλονικη

(χωρις παρεξηγηση παντα)

Δημοσ.

http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Toshiba-Satellite-C660D-11P-PSC0UE-002017GE.htm

παρε και ενα δίσκο 7200 στροφών για να μην είναι αργό

το πήρα πριν μια βδομαδα και θα έπαιρνα αλλα 10 αν μπορούσα . Πολύ ευχαριστημένος και οχι μονο για δουλείες γραφειου

Τι ειναι αυτος ο δισκος?(ναι ξερω ειμαι πολυ ασχετος!!!)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...