zeremefico Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Μετά από αρκετή σκέψη, κατέληξα σε αυτό το laptop. Στην αγορά υπάρχουν άλλα με καλύτερα spec (βλ. lenovo electroworld) αλλά επειδή το ήθελα για χρήση γραφείου και όχι για παιχνίδια και επειδή φαίνεται πολύ ποιοτικό, το προτίμησα. Ανακάλυψα ότι υπάρχουν δεκάδες εκδόσεις του αλλά στην ελληνική αγορά βρίσκεις ελάχιστες, και πολλές από αυτές είναι παραεισαγωγής, όπως αυτή του eshop. Το δίλημμα μου είναι ποιά έκδοση να επιλέξω, να πάρω του eshop ή αυτή του egate , η οποία έχει διαφοροποιημένη σύνθεση (-ram, -hdd, +ati6470), ελληνική εγγύηση ενός έτους της hp, ελληνικό πληκτρολόγιο αλλά και 100 ευρώ παραπάνω από eshop. Περιμένω τις απόψεις & προτάσεις σας.
Giorgos09 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Και τα 2 εχουν 1 χρονο παγκοσμια εγγυηση απο την HP. Αυτο του shop εχει συν ενα απο το eshop. Αφου δεν θα παιζεις παιχνιδια τοτε δεν υπαρχει λογος να δωσεις €100 παραπανω για λιγοτερη ραμ και πιο αργο σκληρο δισκο.
Cham Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Αυτος δεν είναι ίδιος με του eShop και λίγο φτηνότερος ? Αν ναι και εγώ αυτόν προτείνω.
zeremefico Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Αυτος δεν είναι ίδιος με του eShop και λίγο φτηνότερος ? Αν ναι και εγώ αυτόν προτείνω. Του eshop κάνει 499, είναι σε προσφορά. Τότε θα χτυπησω του eshop. Κάτι τελευταίο αν γνωρίζετε, στα specs λέει ότι φοράει 1 dimm 4096 mb, θα βρω άλλο ένα dimm με τα ίδια χαρακτηριστικά να κάνω dual channel 8 gb? Η hp τα 4 τα πουλάει λίγο ακριβά (150€).
Cham Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Του eshop κάνει 499, είναι σε προσφορά. Τότε θα χτυπησω του eshop. Κάτι τελευταίο αν γνωρίζετε, στα specs λέει ότι φοράει 1 dimm 4096 mb, θα βρω άλλο ένα dimm με τα ίδια χαρακτηριστικά να κάνω dual channel 8 gb? Η hp τα 4 τα πουλάει λίγο ακριβά (150€). Ζήτα το από το eshop κατ'ευθειαν με 8 2Dimm όμοια τόνισε τους.. ! Νομίζω ότι θα στο κάνουν.
zeremefico Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδια καλημέρα, προχωρησα στην αγορά του εν λόγω laptop και θα ήθελα τη βοήθεια σας για την αναβάθμιση της RAM. Φοράει ένα dimm DDR3 1333 PC3-10600. Εάν βάλω μια Kinston (KTH-X3B/4G) που έχει τα ίδια specs, θα δουλέψει dual channel? Ένα dimm πάντως απο την hp κοστίζει πανάκριβα!
xristoforos89 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Το να δουλεψει σε dual channel ειναι λιγο περιπλοκο. Και τα ιδια ακριβως χαρακτηριστικα να βρεις, μπορει να μην δουλεψει σε dual channel. Παντως τι dual channel τι οχι, διαφορα δεν θα δεις. Και μια τετοια σου κανει: http://www.skroutz.gr/s/292787/Kingston-4GB-1333MHz-DDR3-Non-ECC-CL9-SODIMM.html Για να σου δουλεψει σε dual channel πρεπει να βρεις ακριβως την ιδια μνημη που φοραει το λαπτοπ σου. Οι μνημες της Hp δεν εχουν καμια σχεση. Τα λαπτοπ συνηθως φορανε kingston μνημες μεσα.
zeremefico Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Upgrading Laptop screen to 1080p Για τους κατόχους του 4530s, υπάρχει καλώδιο από την Hp που με την αγορά νέας οθόνης (κόστος 80$), έχουμε 1080p στο λαπτοπάκι. Επειδή το καλώδιο είναι οικονομικό (15$) αλλά τα μεταφορικά φωτιά (53$), σκεφτόμαστε με ένα άλλο παλικάρι να κάνουμε ένα "group buy". Αν ενδιαφέρεται κάποιος, ας ποστάρει εδώ.
timohour Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Upgrading Laptop screen to 1080p Για τους κατόχους του 4530s, υπάρχει καλώδιο από την Hp που με την αγορά νέας οθόνης (κόστος 80$), έχουμε 1080p στο λαπτοπάκι. Επειδή το καλώδιο είναι οικονομικό (15$) αλλά τα μεταφορικά φωτιά (53$), σκεφτόμαστε με ένα άλλο παλικάρι να κάνουμε ένα "group buy". Αν ενδιαφέρεται κάποιος, ας ποστάρει εδώ. Καλησπέρα παιδιά. Εγώ είμαι το παληκάρι που ενδιαφέρεται. Αν θέλετε μπορείτε να δείτε και τις αξιολογήσεις για αγγελίες μου. Επίσης θα βοηθούσε αν κάποιος παρακολουθεί το forum από US ( ξέρω οτί υπάρχουν άτομα που το κάνουν) θα μπορούσε να μας βοηθήσει.
libitas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Το e-shop εξακολουθεί να έχει σε έκπτωση το laptop αυτό καθώς και ένα μεταγενέστερο: Link Link Σχετικά με την αναπαραγωγή ταινιών, πώς είναι το συγκεκριμένο laptop? Το ότι η οθόνη είναι anti-glare μήπως δεν το καθιστά κατάλληλο για ταινίες? Γενικά, σε σχέση με μια κοινή glossy συν και πλην? Ευχαριστώ.
zeremefico Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Το πρώτο έχει μεγαλύτερο δίσκο και ίδιο setup, το δεύτερο δεν ανοίγει. Το λάπτοπ φοράει την hd3000 με επιδόσεις μιας μέτριας ανεξάρτητης κάρτας, οπότε για ταινίες (1080p) δεν έχει κανένα πρόβλημα. Η μόνη ένσταση η εγγύηση του EShop. Στο παραπάνω λινκ μου θα βρεις πολλά χρήσιμα πράγματα.
dirtybit Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Έχουμε κάποιο νέο απ'τα παιδιά που θέλουν να αναβαθμίσουν την οθόνη σε HD+; Παρεπιπτόντως έχω ρωτήσει όλη την αγορά και δεν υπάρχει ούτε ένα μαγαζί που να φέρνει το 4530s με 1600x900.
dragonver Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Παρήγγειλα το 4530s πριν 2 μέρες από το e-shop στα 479,90. Σήμερα που το είδα το πήγαν στα 484,90. Πιστεύω με 15€ ακόμη αξίζει να πάρει κανείς το άλλο με τον 2330 και τα 500GB σκληρό. Όταν το πάρω στα χέρια μου θα γράψω εντυπώσεις. Αν το πάρω βέβαια από το e-shop.
libitas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Γιατί δεν πήρες το δεύτερο? Όπως και να 'χει, περιμένουμε εντυπώσεις..
dragonver Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Γιατί με τον i3 2330 θα έχει μικρότερη αυτονομία το λάπτοπ από ότι με τον 2310 ενώ η απόδοση δεν θα έχει μεγάλες διαφορές. ΈΤσι και αλλιώς το ήθελα μόνο για εκτός σπιτιού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα