Προς το περιεχόμενο

Περιεργο προβλημα με hdd

TSITSI58

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφου εκανα εγκατασταση των windows ultimate 64bit σε ενα vertex ssd 120gb εκανα εγκατασταση ενος wd caviar blue sata 3 και ενω μου τον εμφανιζει στο bios αλλα και στο rapid manager αλλα και στη διαχειρηση συσκευων σαν ενεργο to το περιεργο ειναι οτι δεν εμφανιζεται πουθενα οταν μπαινω στο ο υπολογιστης μου με αποτελεσμα να μην μπορω να τον χρησιμοποιησω. μηπως χρειαζεται καποια ρυθμιση απο το bios ετσι ωστε να τρεχουν και οι 2 μαζι?Τι δεν κανω σωστα?Η μητρικη μου ειναι μια asus Asus P8Z68-V Pro με επεξεργαστη εναν i7 2600k

Δημοσ.

Δεξί click στο My Computer και μετά Manage.

Στο παράθυρο που ανοίγει επιλέγεις το "Storage -> Disk Management".

Βλέπεις αν έχει ανατεθεί κάποιο γράμμα στον δίσκο. Εάν δεν έχει, τον επιλέγεις και με δεξί click επιλέγεις το "Change Drive Letter and Paths" ώστε να του αναθέσεις ένα.

Πιθανώς να χρειάζεται να δημιουργήσεις κάποιο partition και να το κάνεις format, εάν δεν έχει κάποιο ήδη ο σκληρός.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είχα και εγώ το αντίστοιχο πρόβλημα,και μου ζητάει να κάνω φορμάτ για να μπορώ να τον χρησιμοποιήσω.Το θέμα είναι,ότι έχω μέσα αρχεία που χρειάζομαι.

Το όλο θέμα προέκυψε όταν προσπαθώντας να κάνω φορμάτ στον άλλο,τον κύριό μου δίσκο,έκανα το λάθος,να πατήσω στον δίσκο που έχω τώρα το πρόβλημα,"format partition",με το οποίο δε νομίζω όμως να μου έκανε φορμάτ το σκληρό,γιατί το έκανε σε 2 δευτερόλεπτα.

Μπορώ κάπως να σώσω τα αρχεία μου?

Δημοσ.

Είχα και εγώ το αντίστοιχο πρόβλημα,και μου ζητάει να κάνω φορμάτ για να μπορώ να τον χρησιμοποιήσω.Το θέμα είναι,ότι έχω μέσα αρχεία που χρειάζομαι.

Το όλο θέμα προέκυψε όταν προσπαθώντας να κάνω φορμάτ στον άλλο,τον κύριό μου δίσκο,έκανα το λάθος,να πατήσω στον δίσκο που έχω τώρα το πρόβλημα,"format partition",με το οποίο δε νομίζω όμως να μου έκανε φορμάτ το σκληρό,γιατί το έκανε σε 2 δευτερόλεπτα.

Μπορώ κάπως να σώσω τα αρχεία μου?

testdisk

διάβασε προσεκτηκά της οδηγίες μην τα κάνεις χειρότερα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...