Προς το περιεχόμενο

Windows Live Messenger Προβλημα!!

Menoula2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπεραααα σας =)

Εδω και αρκετο καιρο εχω προβλημα με το msn messenger μου.Παω να εγκαταστησω τη νεα εκδοση του msn ή οποιαδηποτε εκδοση του και κανοντας διπλο κλικ για εγκατασταση μου βγαζει το παρακατω σφαλμα :

Το C:\Documents and Settings\USER\Επιφάνεια Εργασίας\wlsetup-web.exe δεν ειναι έγκυρη εφαρμογη Win32.

Τι μπορω να κανω για να εγκαταστησω κανονικα το msn και να μπορω να το χρησιμοποιησω ? =/

Αν γνωριζετε εστω και κατι πειτε μου...

Ευχαριστω =)

Δημοσ.

Xp εχω =/

Ναι ομως το θεμα ειναι οτι μετα απο αυτο...δεν μπορω να κανω εγκατασταση σε καμια εκδοση του msn...τι γινεται τωρα ?

Δημοσ.

αυτη εδω http://explore.live.com/windows-live-Messenger-XP

ειναι για ΧΡ για δοκιμασε

Φιλε μου,πηγε να μου κανει εγκατασταση κανονικα και σε καποια στιγμη μου λεει :Δεν ηταν δυνατη η εγκατασταση τω προγραμματων του Windows Live. Λαβετε βοηθεια για αυτο το σφαλμα. Σφαλμα : OnCatalogResult: 0x80072ee6 . Eπομενα βηματα:

Προεκυψε ενα αγνωστο σφαλμα.

Τι κανω ? =(

Δημοσ.

απο οσο κοιταξα μερικοι μιλανε για προβλημα στη registry(μιας και δεν ειμαι ειδικος δεν ξερω)

2 λυσεις

1)http://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/itprovistaapps/thread/fa8fbd45-fede-4543-a721-58bc6791ed4c/

2)πηγαινε ΕΝΑΡΞΗ->ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Enter the following in the box regsvr32 MSXML3.dll

Re-Start MSN Messenger Re-Start MSN Messenger

τωρα τι θα σου δουλεψει απο τα 2 δεν ξερω,απλα αναφερω τις λυσεις που προτεινουν.

Δημοσ.

Λοιπον η δευτερη λυση δεν δουλεψε..Ακολουθω την πρωτη...Τωρα το κατεβαζω...αν δουλεψει εχει καλως...αν οχι..υπαρχει αλλη λυση για να εχω το κανονικο το μσν ? Αν οχι..κατεβαζω το Digsby που προτεινε ο liopyr..εκτος κ αν υπαρχει κατι καλυτερο..εαν ναι..στειλτε μου μπας και βγαλουμε καμια ακρη :Ρ

ΧΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑ ευχαριστω ! Δουλεψε με τη 1η λυση !

Να'στε καλα παιδια =)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...