Προς το περιεχόμενο

Kαταργηση Κωδικου

Menoula2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας παιδια =)

Εχω βαλει στο ασυρματο μοντεμ μου κωδικο προσβασης για να μην συνδεεται στο ιντερνετ ο οποιοσδηποτε...Τωρα ομως θα ηθελα να τον καταργησω...Πως το κανω αυτο? Πηγα στις ιδιοτητες του ασυρματο μου δικτυου και μου λεει διαφορα για κρυπτογραφηση δεδομενων,ελεγχος ταυτοτητας δικτυου και αλλα πολλα...Τι κανω? =/

Ευχαριστω εκ των προτέρων =)

Δημοσ.

Το ποιο απλό ειναι πηγαίνεις στις ρυθμίσεις του ασύρματου και βάζεις χωρίς κωδικό disable η κάπως έτσι, στο καθε router ειναι λίγο διαφορετικά

Εσυ ποιο router έχεις ?

Δημοσ.

Δεν μου εχει κατι τετοιο...ανοιγοντας το παραθυρο για τις ιδιοτητες του δικτυου αυτου μου εμφανιζει σε μια καρτελα ''Κλειδι ασυρματου Δικτυου'' και μου εχει διαφορες επιλογες...τι επιλεγω εγω εκει ετσι ωστε να μην εχει κωδικο ?

Οταν λες ποιο ρουτερ εχω? Εξηγησε μου αν μπορεις και σου ειναι ευκολο γιατι ειμαι λιγο ασχετη... :Ρ

Δημοσ.

πάτα στην γραμμή διεύθυνσης του mozilla η internet explorer 192.168.1.1 θα σού ανοίξει μια σελίδα που είναι του router.

θα βάλεις username-->admin και pass-->1234

πατάς πιο κατω remember my password και οκ

μπήκες πλέον στο router.

πάνω αριστερά θα δείς interface setup το πατάς.

βλέπεις access point τσεκάρεις το deactivated

και τέρμα κάτω στην σελίδα save και είσαι οκ

Δημοσ.

δεν θελει να καταργησει το ασυρματο αλλα τον κωδικο.ελπιζω αυτο που ειπες ναμην ειναι για το ασυρματο γενικα.λογικα καπου θα πρεπει να εχει τι κλειδωμα εχει και τον κωδικο.εκει κατι θα πρεπει να αλλαξει.απλα αμα το αφησει ανοιχτο θαμπορει ναμπαινει οποιοσδηποτε οποτε καλυτερα να βαλει αλλο κωδικο αμα δεν τον θυμαται κτλ.

Δημοσ.

δεν θελει να καταργησει το ασυρματο αλλα τον κωδικο.ελπιζω αυτο που ειπες ναμην ειναι για το ασυρματο γενικα.

Ε αμα δεν απαντησει και σημερα παει να πει οτι ηταν για το ασυρματο γενικα:P

Δημοσ.

για τον ασύρματο κατάλαβα γιαυτό της είπα τι να κάνει...

ας απαντήσει και άμα θέλει να μπαίνει χωρίς κωδικούς η να τους αλλάξει να της πώ πώς να το κάνει.

Δημοσ.

Οπα εχασα επεισοδια...

Πρωτον σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας και δευτερον θα ηθελα να καταργησω τον κωδικο..οχι να τον αλλαξω..να τον καταργησω...οχι το ασυρματο γενικα..το κωδικο του ασυρματου!

Εχω βρει μια λυση αλλα δεν ξερω τι να επιλεξω απο κει και περα:

Παω στην κατασταση του δικτυου,επιλεγω Ιδιοτητες,ανοιγει νεο παραθυρο κ απο κει επιλεγω την καρτελα πανω που λεει ασυρματα δικτυα,Επιλεγω το ασυρματο δικτυο που χρησιμοποιω και επειτα ιδιοτητες,ανοιγει νεο παραθυρο,Καρτελα Συσχετιση και απο κει κ περα μου βγαζει το ονομα του δικτυου μου και μια λιστα που την ονομαζει κλειδι ασυρματου δικτυου...εκει αλλαζουν ολα...και δεν ξερω τι ειναι αυτα :Ρ να το φωτογραφισω κ να το ανεβασω να μου πειτε ?

Δημοσ.

πάτα στην γραμμή διεύθυνσης του mozilla η internet explorer 192.168.1.1 θα σού ανοίξει μια σελίδα που είναι του router.

θα βάλεις username-->admin και pass-->1234

πατάς πιο κατω remember my password και οκ

μπήκες πλέον στο router.

πάνω αριστερά θα δείς interface setup το πατάς.

οχι μήν κάνεις αυτά που είπες...

κανε αυτά που σου γράφω εδώ και πές μου αν τα κατάφερες μέχρι εδώ.

και όπως βλέπεις στην photo εκεί πού λέει Authentication type επέλεξε disable και τέρμα κάτω μετά save

post-217219-0-91735400-1313423603_thumb.jpg

Δημοσ.

Οπα εχασα επεισοδια...

Πρωτον σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας και δευτερον θα ηθελα να καταργησω τον κωδικο..οχι να τον αλλαξω..να τον καταργησω...οχι το ασυρματο γενικα..το κωδικο του ασυρματου!

Εχω βρει μια λυση αλλα δεν ξερω τι να επιλεξω απο κει και περα:

Παω στην κατασταση του δικτυου,επιλεγω Ιδιοτητες,ανοιγει νεο παραθυρο κ απο κει επιλεγω την καρτελα πανω που λεει ασυρματα δικτυα,Επιλεγω το ασυρματο δικτυο που χρησιμοποιω και επειτα ιδιοτητες,ανοιγει νεο παραθυρο,Καρτελα Συσχετιση και απο κει κ περα μου βγαζει το ονομα του δικτυου μου και μια λιστα που την ονομαζει κλειδι ασυρματου δικτυου...εκει αλλαζουν ολα...και δεν ξερω τι ειναι αυτα :Ρ να το φωτογραφισω κ να το ανεβασω να μου πειτε ?

θα βαλω τις φωνες.ξεχνα το αυτο με την καρτα δικτυου.το να κλεισεις το ασυρματο να αλλαξεις κωδικο κτλ γινεται απο το μενου του ρουτερ και οχι απο την ασυρματη καρτα δικτυου σου.το μονο που θα κανεις στα windows ειναι να πας στα δικτυα και να σβησεις το δικτυο ωστε να το ξαναψαξει και να το βρει αυτην την φορα χωρις κωδικο.αλλιως αμα παει να συνδεθει θα δει οτι πλεον δεν εχει κωδικο και θα σου βγαλει ενα μυνημα .οτι οι ρυθμισεις του δικτυου σου δεν συμφωνουν με το υπαρχον δικτυο.αυτο το βγαζει επειδη πριν ειχες κωδικο και το δικτυο εχει αποθηκευτει στο Pc σου οτι εχει κωδικο.οποτεεσυ πας στα preffered networks και σβηνεις το δικτυο τελειως και τοξαναβρισκεις και εισαι μια χαρα.αν σου φαινεται δυσκολο τοτε οταν πας στον ρουτερ για να καταργησεις τον κωδικο δωσεκαι αλλο ονομα στοδικτυο (ssid) που να ειναι διαφορετικο απο παλια ωστε να μην μπλεξεις ουτε με αυτο που εγραψα πιο πανω ουτε με τον δευτερο τροπο που ειναι να κανεις edit το δικτυο στο pc και να βγαλεις τον κωδικο.

Δημοσ.

ooooooooo μη poulino ! Μη βαλεις τις φωνες ! την βρηκα την ακρη χαρις εσενα ! ευχαριστωωωω =) Να σαι καλα !!

Κ σας τους υπολοιπους σας ευχαριστω =)

Δημοσ.

εμ αφου φαγωθηκες να τα αλλαξεις απο την καρτα την ασυρματη.στην καρτα την ασυρματη απλα λες να ξαναβρει το δικτυο η κανεις edit το παλιο για να πεις οτι δνε εχει πλεον κωδικο.ολες οι ρυθμισεις ειναι στο ρουτερ μετα.username/password,ασυρματο,port forward.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...