Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS 135€ +δωρεαν μεταφορικα απο amazon.co.uk

DeareN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ καλή προσφορά αλλά έχω την εντύπωση ότι είναι 134 λίρες και όχι 135 ευρώ.

Αλλαξε μαλλον, οταν το ειδα εγω ηταν 114 λιρες και λεω ασε κανω την παραγγελια αυριο... :fear:

Δημοσ.

Αλλαξε μαλλον, οταν το ειδα εγω ηταν 114 λιρες και λεω ασε κανω την παραγγελια αυριο... :fear:

το cosmos black έχει 115 λίρες.

Δημοσ.

Οι σύνδεσμοι που είχε αρχικά ο DeareN δεν είχαν το cosmos black. Δεν το έψαξα άλλο λόγω ώρας αλλά επειδή το είδα 20 λεπτά μετά που έβγαλε την προσφορά μου φάνηκε περίεργο να παίχτηκε αλλαγή τιμής κτλ. Ήταν και οι 134 λίρες αριθμητικά σχεδόν ίδιες με τα 135 ευρώ και υπέθεσα ότι λόγω ώρας πιθανόν να μπερδεύτηκε. Αλλά αφού υπάρχει στις 115 λίρες όλα καλά, η προσφορά είναι εξαιρετική.

Και παλι δεν αξιζει . Υπερτατη αποτυχια το 3ds ακομα και στην ιαπωνια! Το 3d του κουραζει τρομερα.

Σε αυτό θα συμφωνήσω και εγώ. Αλλά και το 3D να μην θέλεις να εκμεταλευτείς και πάλι η τιμή είναι καλή.

Δημοσ.

παιρνεις ενα caanoo με 115 ευρω , βαζεις πανω mame και εχεις μαζι σου 2.000 παιχνιδια απο τα καλυτερα ολων των εποχων! Τωρα να παρεις με 135 ενα 3ds και μετα να δινεις 40 ευρω για να ξαναπαιξεις το zelda ocarina of time για εμενα δεν αξιζει, ποσο μαλλον αν το αγοραζει καποιος γνωριζοντας οτι δε θα χρησιμοποιει το 3d :)

Δημοσ.

...Στην αρχή ψήθηκα να το πάρω αλλά με προβληματίζει η επίδραση του 3D στα μάτια και ειδικότερα σε παιδιά...Καλό είναι και το DS με την Μ3 REAL μου...By the way h M3Real pa;izei to 3DS με τα παιχνίδια? Τηw έχω βάλει το Μ3 Sakura...

Δημοσ.

Ρε μη χαλατε τα λεφτα σας στο 3DS σε λιγο καιρο θα ερθει το PS Vita με γραφικα PlayStation 3, 4πυρινο επεξεργαστη, δυο μοχλους,δυο καμερες,οθονη αφης και παιχνιδια οπως uncharted, Call Of Dut κ.τ.λ. Δηλαδη εκτος απο τους τιτλους της Nintendo τι αλλο λειπει απο το PS Vita???

Δημοσ.

Ρε μη χαλατε τα λεφτα σας στο 3DS σε λιγο καιρο θα ερθει το PS Vita με γραφικα PlayStation 3, 4πυρινο επεξεργαστη, δυο μοχλους,δυο καμερες,οθονη αφης και παιχνιδια οπως uncharted, Call Of Dut κ.τ.λ. Δηλαδη εκτος απο τους τιτλους της Nintendo τι αλλο λειπει απο το PS Vita???

Και από.............τιμούλες ;;;;; Άλλο 135 και ΕΝΤΕΛΩΣ άλλο 300€ !!!!! Έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε δλδ.....

Δημοσ.

Και από.............τιμούλες ;;;;; Άλλο 135 και ΕΝΤΕΛΩΣ άλλο 300€ !!!!! Έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε δλδ.....

1.Η τιμη της wifi εκδοση ειναι 249 ευρω.

2.Στην αμερικη εχει 249.99 δολαρια δηλαδη γυρω στα 170 ευρω (λενε πως ειναι region free) για αυτο εαν εχεις καποιο γνωστο σου εκει μπορει να στο παρει και να γλυτωσεις 70 ευρω.

Τωρα αν θες ενα τερας η ενα απλο μηχανημα (για την δυναμη τους μιλαμε) με καλους και ιστορικους τιτλους ειναι δικη σου αποφαση... ;)

Δημοσ.

το 3D ειναι οντως κουραστικο στο 3d mode (βεβαια αν θες το βγαζεις )

η τιμη εχει πεσει απ τη nintedo, αρα θα πεσει και εδω λιγο ακομα συντομα, οπως το wii.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...