Fu Manchu Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Καλησπέρα Εχω τα Windows vista basic και το πρόβλημα μου είναι ότι κολλάνε( ω τι περιεργο). Συν τις άλλοις αργεί να κάνει και τερματισμό Εχω κάνει διαφορες ενεργειες για σαρωση ιών, απενεργοποίηση κάποιων εφαρμογών κατα την εκκίνηση, για spyware. Καμιά άλλη ιδέα για τι άλλο μπορώ να κάνω. Ευχαριστώ Ξέχασα να αναφέρω ότι έχω pentium dual t3400 2,16 Ghz Και 2GB μνήμη...
Cham Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Φίλε μου UpGrade σε seven.. είναι κρίμα πια να βασανίζεται κόσμος ακόμα με τα Vista.
Fu Manchu Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Εννοειται ότι είναι η καλύτερη λυση. Αλλά επειδη δεν είναι δικό μου το μηχανάκι γι'αυτό ρωταώ τι άλλο μπορώ να κάνω...
SPANK Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Μπορεί να υπάρχουν πολοί λόγοι που κολλάνε όπως αν ειναι πολύ φορτωμένος ο δίσκος αλλα γενικά τα vista ειναι προβληματικά απο μόνα τους. Αν και δεν νομίζω να υπάρχει ιδιαίτερο θέμα με τα 2gb ram , με 4gb θα τρέχανε ποιο άνετα σίγουρα. Defrag έχεις κάνει ?
Fu Manchu Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Defrag ήταν η λύση... Βελτιώθηκαν σημαντικά οι επιδόσεις... + οι προηγούμενες διεργασίες που έκανα... Ευχαριστώ...
ss13 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Καλησπέρα Εχω τα Windows vista basic και το πρόβλημα μου είναι ότι κολλάνε( ω τι περιεργο). Συν τις άλλοις αργεί να κάνει και τερματισμό Εχω κάνει διαφορες ενεργειες για σαρωση ιών, απενεργοποίηση κάποιων εφαρμογών κατα την εκκίνηση, για spyware. Καμιά άλλη ιδέα για τι άλλο μπορώ να κάνω. Ευχαριστώ Ξέχασα να αναφέρω ότι έχω pentium dual t3400 2,16 Ghz Και 2GB μνήμη... Με ένα downgrade σε xp θα δεις να απογειώνεται το μηχανάκι , ο επεξεργαστής θα ζορίζεται με τα win 7 , βάλε xp pro , κάνε τα παρακάτω μπας και βελτιωθεί το μηχανάκι : πήγαινε Ο υπολογιστής μου - c hdd - δεξί κλίκ - ιδιότητες - Γενικά - τσεκάρεις και τα δυο κουτάκια και πατάς εκκαθάριση ( Disk cleanup ) , κατέβασε αυτό το προγραμματάκι http://www.geekstogo.com/forum/files/file/187-tfc-temp-file-cleaner-by-oldtimer/ και τρέξτο με δεξί κλίκ as admin , κάνε και Start - Run - γράψε μόνο ( prefetch ) - επέλεξε όλα τα αρχεία και σβύστα , πήγαινε και στον κάδο ανακύκλωσης και κάνε διαγραφή , πόσο χώρο έχει ο δίσκος σου ( κενό εννοώ ) ;
Fu Manchu Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Με ένα downgrade σε xp θα δεις να απογειώνεται το μηχανάκι , ο επεξεργαστής θα ζορίζεται με τα win 7 , βάλε xp pro , κάνε τα παρακάτω μπας και βελτιωθεί Δεν γίνεται όπως προείπα να βγάλω τα vista γιατί δεν είναι δικο μου και έχει αρχεία πολλά μέσα... Από χώρο έχει μπόλικο γύρω στα 100GB ελεύθερα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.