Προς το περιεχόμενο

επαναφορας σημεια

kostas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα , χωρις ναχω καποιο προβλημα , ετσι για δοκιμη , στην εναρξη παταω F8,λεω για να προχωρησω λιγο,διαλεγω την επαναφορα συστηματος,κανω κλικ και τι να δω , καμια δεκαρια σημεια επαναφορας,καποιο ηταν με ημερομηνια 22/9/2011, μωρε μπραβο,ειδες? μονολογω,για να κανω τα updates κανονικα,να η προοδος,να σας πω,πως επηδει προχθες μετα το update,επηρα image του δισκου,πριν το image τα εσβησα ολα τα σημεια επαναφορας,τι μπορει να συμβαινει ? για ναχω partitision 176GB και ναναι 42GB δεσμευμενος χωρος αποκλειετε ναναι τοσα σημεια επαναφορας,κατι αλλο συμβαινει , τι ?

Δημοσ.

τα εσβησα , εκανα restart,defrag, αλλα παλι τα ιδια,εβγαλα και μια φωτο,αν μπορεις να τη δεις.

Φίλε Κώστα από που τα διαγραφεις ?

Δημοσ.

Καλησπερα,τοκανα με δυο τροπους , control panel-συστημα-προστασια συστηματος-ρυθμιση παραμετρων και την πρωτη φορα επελεξα διαγραφη,και εβαλα το δεικτη στο 0 (τον πηγα αριστεροτερα τερμα,χαρα η Παπαρηγα), μετα απο επανεκινηση εκανα απενεργοποιηση προστασιας συστηματος,και μετα απ'ολα αυτα επανεκινησεις,και τελευταια δοκιμη.

Πεσ'μου σε παρακαλω στη φωτο μπορεσες να διακρινεις? εγω οχι.

Δημοσ.

Δεν φαίνεται καλά η φώτο.. κανε το άλλο > εργαλεία συστήματος > εκκαθάριση δίσκου > εκκαθάριση αρχείων συστήματος > περισσότερες επιλογές και εκεί πατάς το δεύτερο ταβ

Δημοσ.

αυτο που λες τοχω κανει,και με αλλο τροπο,σου συνηστω να το κανεις και εσυ απο το CMD σαν διαχειριστης πληκτρολογησε cleanmgr / sageset: 1 και μετα cleanmgr / sagerun: 1 καλο ε!

αλλα πεσ'μου για δοκιμη στο δικο σου Η/Υ δεν σου βγαζει πολλα και αγνωστα σ'εσενα σημεια επαναφορας?

Δημοσ.

αυτο που λες τοχω κανει,και με αλλο τροπο,σου συνηστω να το κανεις και εσυ απο το CMD σαν διαχειριστης πληκτρολογησε cleanmgr / sageset: 1 και μετα cleanmgr / sagerun: 1 καλο ε!

αλλα πεσ'μου για δοκιμη στο δικο σου Η/Υ δεν σου βγαζει πολλα και αγνωστα σ'εσενα σημεια επαναφορας?

φίλε μου κάτι άλλο έχεις πειράξει εγώ το έκανα με αυτόν τον τρόπο τώρα για να δω και έχει κρατήσει μόνο ένα σημείο επαναφοράς.

Δημοσ.

σ'ευχαριστω για τις υποδειξεις σου , αλλα δεν εχω πειραξει τιποτα αλλο.

Τα Updates σου ? είσαι κομπλέ ?

Δημοσ.

Μου κάνει εντύπωση γιατί πριν λίγο έκανα την διαδικασία και σε δεύτερο υπολογιστή και το αποτέλεσμα ήταν ακριβώς το ίδιο τα έσβησε όλα και κράτησε μόνο ένα. ^_^

Δημοσ.

καλημερα,ξερεις τι σκεφτηκα , οταν εγκατεστησα τα win7,και εβαλα το sp1,μετα πηρα image του partitition,προχειρα, σ'ενα αλλο part ,και μετα την ολοκληρωση μ'ερωτησε, αν θελω να δημιουργησω ενα CD επαναφορας η καπως ετσι,και προχωρησα στη διαδικασια,αυτο το cd το εχω καπου φυλαγμενο τωρα,καποια στιγμη,το χρησιμοποιησα ~κατα τον Γεναρη,δεν θυμαμαι ακριβως,και λεω-λεω,μηπως φταιει αυτο? αλλα παλι οταν του πεις "επαναφορα σε προηγουμενη κατασταση...." ψαχνει η μπαρα προοδου φαινετε,τι διαολο ψαχνει? και ενταξει ψαχνει και που τα βρισκει...?τελος παντων,δεν εχω προβλημα και δεν με νοιαζει,αλλα για το γαμ..το

Δημοσ.

Όχι βρε φιλε κ εγώ δεν νομίζω να έχει καμιά σημασία αυτό,εγώ σκέφτηκα αν έχεις τα μαμμισια Win πάνω με το recovery partition μήπως για υπέρμετρη ασφάλεια κάτι έχουν αυτοί κάνει ώστε να μην σβήνονται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...