zizu10 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Παιδιά όσοι το αγοράσατε, σας έδωσε κανένα guest pass για την beta έκδοση να το δοκιμάσω και εγώ???
naruto14 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Μόλις τσίμπησα και εγώ και κατεβάζω beta. zizu δεν ξέρω αν γίνεται να δώσεις σε κάποιον την beta. Σε μένα μπήκε κατευθείαν στο Library. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) οκ,αυτά υπάρχουν παντού...Μην σε κρατάει αυτό μακριά το Community του CS είναι γιγάντιο και υπάρχουν και καλά άτομα και ανεγκέφαλα ανθρωποειδές όπως είναι αυτό που συνάντησες... Όταν βγει και κανονικά το Game και ανοίξουν πολλοί server σίγουρα θα βρεις κάποιο server που να συχνάζουν καλά άτομα,θα κάνεις και κανα friend και θα παίζετε παρέα και όλα θα είναι οκ... Beware πάντως ειδικά σε αυτή τη beta που είναι διαθέσιμη σε όσους έχουν παραγγείλει είναι μέσα όλοι οι hardcore fans και το επίπεδο παιχνιδιού είναι πολύ ψηλά! Εγώ στο 1.6 ήμουν πάρα πολύ καλός,αλλά σταμάτησα το cs όταν βγήκε το source,αν και προφανώς δεν το θυμάμαι(ειδικά όσων αφορά τον στόχο), εδώ σε αυτή τη beta έχω μαζέψει πολύ σφαίρα.Με έχουν κατακρεουργήσει κανονικά! είναι και αυτό..απλώς είπα μέσα μου, ''σα να μην πέρασε μια μέρα'' Βρήκα κάτι γάλλους και έπαιζα το βράδυ,το ευχαρηστήθηκα! να χαίρομαι γιαυτό δηλαδή http://cloud-2.steam...C6BCA1E7CC9BAE/ -- Μπα όχι δεν έδωσε κάτι,είναι per-purchase ,οπότε το κάνει σα κλειστό κύκλο beta testers. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2012 από xtrmsnpr 1
naruto14 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Εντάξει μια χαρά είμαι. 60 fps σε 1920χ1080, όλα medium και texture high. Motion Blur on. 1
interkirilos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δεν υπήρχε περίπτωση να μην είσαι καλά... Ειδικά και τα Low ακόμα να μην σήκωνες θα μπορούσες μέσω κονσόλας να κλείσεις και άλλα πράγματα πολλά ώστε να μην έχεις πρόβλημα... Όποτε εάν ενδιαφέρετε και άλλος να ξέρετε ότι γενικά το game τρέχει νερό και σε αρκετά παλιά συστήματα...
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Μπορούμε να hostάρουμε server δικό μας; ή οχι ακόμα;
naruto14 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δεν το έψαξα για να πω την αλήθεια, αλλά έτσι και αλλιώς σε 2 μέρες βγαίνει το παιχνίδι οπότε θα ξέρουμε σίγουρα
headbanger Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μπορούμε να hostάρουμε server δικό μας; ή οχι ακόμα; Ναι. Ακόμα και στην beta ανά ανοίξεις τον server browser υπάρχουν custom hosted σερβερς
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Ναι. Ακόμα και στην beta ανά ανοίξεις τον server browser υπάρχουν custom hosted σερβερς ναι αρχηγέ μου..όμως δεν βρήκα κάτι μέσα στα tools στο steam για το παιχνίδι..μόνο το SDK του..Και μέσα στο παιχνίδι δεν βρήκα την επιλογή..
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) UPDATED INFO 21/8 @ 17.00 Επειδή δουλειά δεν θα γινότανε,πήρα δοκιμαστικά έναν σερβεράκο για έναν μήνα. Από multiplay,βρίσκεται στην φρανκφούρτη-γερμανία,πλέονΤο ping στα 70-80 και 0 lag.Υπάρχει και mumble server αν θέλετε να μιλάμε,αν είναι να το σετάρω. Είναι 12 θέσεων και θα τον βρείτε με το όνομα: Multiplay ::GR-Fight the Public way /by xtrmsnpr και με IP: 85.236.105.29: 28215 Καλά frags και σας περιμένω μέσα. Αν πάει καλά,θα τον κρατήσω.Λόγο κανονισμών του φόρουμ δεν μπορώ να το ποστάρω το banner,απλώς το αναφέρω,όποιος ενδιαφέρετε για admin(1-2 άτομα) [ και επιθυμεί μπορεί να συνεισφέρει €€€€ και να τον κρατήσουμε] http://betaforge.mul...ers/688868/view Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2012 από xtrmsnpr
cool_myll Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Ο ελληνικός Lamda CSS Server μάλλον θα γίνει CS:GO με το release του παιχνιδιού σε 7 ώρες. Αν θέλετε να παίξετε σε GR server με χαμηλό ping. Ελπίζουμε να είναι έτοιμος όταν βγει το παιχνίδι. Προς το παρών μπείτε και χαρείτε το CSS για όσο είναι up ακόμα: 83.174.133.33:27016
interkirilos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Καλά ένα preload γιατί δεν μας έχουν βάλει;Κατεβάσαμε που κατεβάσαμε την Beta,θα έπρεπε να μας δώσουν κάποιο τρόπο να κάνουμε την beta κανονικό game ή έστω να κάνουμε preload τον κανονικό client >.<
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Καλά ένα preload γιατί δεν μας έχουν βάλει;Κατεβάσαμε που κατεβάσαμε την Beta,θα έπρεπε να μας δώσουν κάποιο τρόπο να κάνουμε την beta κανονικό game ή έστω να κάνουμε preload τον κανονικό client >.< όπως έκαναν με κάποια παιχνίδια..Τώρα θα πάει 20.00...θα πέσουμε όλοι να το κατεβάσουμε...και θα ρίξουμε το steam..
headbanger Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Αλήθεια πιστεύετε ότι θα έχει διαφορές η τωρινή μπέτα από αυτό που θα φάμε σαν release ? Θα προσπαθήσω να μπω και γω σε ελληνικούς μετά την δουλειά, αλλά με βλέπω με 120 ms average. αν και με γερμανία συνήθως είμαι στα ~70
cool_myll Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 H beta είναι το full game. Δεν νομίζω να λείπει κάτι που θα είναι στο κανονικό release.
Προτεινόμενες αναρτήσεις