Προς το περιεχόμενο

Counter-Strike: Global Offensive (pre-release συζήτηση)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι εμένα μου άρεσε.Εντάξει, δεν έκοψα και τα κουμπιά μου βέβαια, αλλά κάνει και 10 ευρώ...Είναι το κλασικό cs με αισθητά βελτιωμενα γραφικά και κάποια νέα modes.Σε κάποια από τις επόμενες ημέρες πριν λήξει η έκπτωση θα το πάρω.Για 10 ευρώ να παίζεις έστω κανένα χαλαρό gungame νομίζω μετράει.Νομίζω το βασικότερο είναι να δεις αν έχεις παίξει cs και σου αρέσει.Αν ναι, θα σου αρέσει και αυτό.Δεν προσθέτει κάτι φοβερό βέβαια, αλλά μερικές φορές η κλασσική συνταγή είναι και επιτυχημένη.

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω παίξει πολλές ώρες 1.6 και source. Δεν έχω κανένα όμως για να παίζω online. Κυρίως σε net έπαιζα. Ε και λέω να πάρω αυτό. Αν δεν είναι χειρότερο από τα άλλα δεν νομίζω να μην μου αρέσει.

Στο PC μου θα τρέξει καλά?

Δημοσ.

Τι λέει το νέο cs όσοι το παίξατε στην beta;Να τα δώσουμε τα 9€ ή μπα ;

όχι τίποτα γιατί μαζεύω λεφτά για την νέα μου σχολική τσάντα !!!!! :D

Δημοσ.

Έχω παίξει πολλές ώρες 1.6 και source. Δεν έχω κανένα όμως για να παίζω online. Κυρίως σε net έπαιζα. Ε και λέω να πάρω αυτό. Αν δεν είναι χειρότερο από τα άλλα δεν νομίζω να μην μου αρέσει.

Στο PC μου θα τρέξει καλά?

Για τα άτομα,άμα παίζεις σε κανά Ελληνικό server θα βρείς άτομα,δεν παίζει όσο για το εάν θα το σηκώνεις:

Νταξ,η source και τα CS έχουν ιστορικό "ελαφρότητας" δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα,είδικα άμα βάλεις τις περισσότερες ρυθμίσεις στα low...

Τα system requirements αυτά είναι:

• Processor: Intel® Core™ 2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X3 8750 processor or better
  • Memory: 1GB XP / 2GB Vista
  • Hard Disk Space: At least 7.6GB of Space
  • Video Card: Video card must be 256 MB or more and should be a DirectX 9-compatible with support for Pixel Shader 3.0

Τι λέει το νέο cs όσοι το παίξατε στην beta;Να τα δώσουμε τα 9€ ή μπα ;

όχι τίποτα γιατί μαζεύω λεφτά για την νέα μου σχολική τσάντα !!!!! :D

Δες τα πιο πάνω post,εγώ και ο Bigi444444 γράψαμε κάποια λίγα πράγματα,εάν θες περίμενε να βγεί να διαβάσεις και κανένα review...

To bottom line είναι πως είναι απλά CS με καλύτερα γραφικά...

Δημοσ.

Για τα άτομα,άμα παίζεις σε κανά Ελληνικό server θα βρείς άτομα,δεν παίζει όσο για το εάν θα το σηκώνεις:

Νταξ,η source και τα CS έχουν ιστορικό "ελαφρότητας" δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα,είδικα άμα βάλεις τις περισσότερες ρυθμίσεις στα low...

Τα system requirements αυτά είναι:

• Processor: Intel® Core™ 2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X3 8750 processor or better
  • Memory: 1GB XP / 2GB Vista
  • Hard Disk Space: At least 7.6GB of Space
  • Video Card: Video card must be 256 MB or more and should be a DirectX 9-compatible with support for Pixel Shader 3.0

Δες τα πιο πάνω post,εγώ και ο Bigi444444 γράψαμε κάποια λίγα πράγματα,εάν θες περίμενε να βγεί να διαβάσεις και κανένα review...

Όλα low και σε τι ανάλυση?

Δημοσ.

Εγω προσωπικα ειχα πανω απο 4-5 χρονια να παιξω cs οποτε δεν μπορω να πω πολλα, αλλα παιδια για 10 ευρω που εχει αξιζει και με το παραπανω.

Δημοσ.

Η 9600gt είναι περίπου ισοδύναμη με μια 8800gt αν θυμάμαι καλά;Αν ναι, δε νομίζω να έχεις πρόβλημα και με medium πάντως.Παραπάνω δε μπορώ να σε βοηθήσω γιατί παίζω σε πιο μεγάλη ανάλυση και δε μπορώ να κάνω σύγκριση εύκολα.

Δημοσ.

Η 9600gt είναι περίπου ισοδύναμη με μια 8800gt αν θυμάμαι καλά;Αν ναι, δε νομίζω να έχεις πρόβλημα και με medium πάντως.Παραπάνω δε μπορώ να σε βοηθήσω γιατί παίζω σε πιο μεγάλη ανάλυση και δε μπορώ να κάνω σύγκριση εύκολα.

Ναι περίπου ισοδύναμες είναι. Δηλαδή εσύ σε τι ανάλυση παίζεις?

Δημοσ.

Αν μπορείς να βγάλεις άκρη θα σου πω το εξής: 2560x1440 με όλα τέρμα αλλά χωρίς motion blur και 2msaa σε 3570k στα 4ghz και 6950 έχει ελάχιστα fps πάνω από 100 νομίζω ακόμα και σε παιχνίδια με πάνω από 10 παίχτες.Γενικά έχει βελτιωμένα γραφικά αλλά εξακολουθεί παραδοσιακά να είναι ελαφρύ.

Δημοσ.

Αν μπορείς να βγάλεις άκρη θα σου πω το εξής: 2560x1440 με όλα τέρμα αλλά χωρίς motion blur και 2msaa σε 3570k στα 4ghz και 6950 έχει ελάχιστα fps πάνω από 100 νομίζω ακόμα και σε παιχνίδια με πάνω από 10 παίχτες.Γενικά έχει βελτιωμένα γραφικά αλλά εξακολουθεί παραδοσιακά να είναι ελαφρύ.

Δεν υπάρχει καμία σύγκριση ανάμεσα στα 2 μηχανήματα μας οπότε δεν μπορώ να καταλάβω. Βασικά εμένα με ενδιαφέρει να τρέχει καλά στο online σε 1080p έστω και σε low...

Δημοσ.

Πώς σου παίζει το source;Στη χειρότερη στο δικό μου μηχάνημα να έχει τα μισά καρέ σε σχέση με το source.Αν μπορείς να τρέξεις το source με 100ρια πχ δε νομίζω ότι έχεις να φοβάσαι τόσο.Δες λοιπόν πώς παίζει το source στο μηχάνημά σου.

Δημοσ.

μάλιστα..το πήρα,πριν τα διαβάσω...και που κατέληξα;Στο ότι το παίζουν μωρά ακόμα...αφού 5λεπτά μόλις στο παιχνίδι,ήμουν τελευταίος παίκτης και έχασα,και ένας βλακαμας με είπε noob..(δεν ήμουν pro σαν αυτόν μάλλον)

Οπότε ναι,είναι ένα cs απλώς με διαφορετικά γραφικά :mad: ..Οπότε πάμε πάλι όπως ήταν.

Δημοσ.

μάλιστα..το πήρα,πριν τα διαβάσω...και που κατέληξα;Στο ότι το παίζουν μωρά ακόμα...αφού 5λεπτά μόλις στο παιχνίδι,ήμουν τελευταίος παίκτης και έχασα,και ένας βλακαμας με είπε noob..(δεν ήμουν pro σαν αυτόν μάλλον)

Οπότε ναι,είναι ένα cs απλώς με διαφορετικά γραφικά :mad: ..Οπότε πάμε πάλι όπως ήταν.

οκ,αυτά υπάρχουν παντού...Μην σε κρατάει αυτό μακριά το Community του CS είναι γιγάντιο και υπάρχουν και καλά άτομα και ανεγκέφαλα ανθρωποειδές όπως είναι αυτό που συνάντησες...

Όταν βγει και κανονικά το Game και ανοίξουν πολλοί server σίγουρα θα βρεις κάποιο server που να συχνάζουν καλά άτομα,θα κάνεις και κανα friend και θα παίζετε παρέα και όλα θα είναι οκ...

Beware πάντως ειδικά σε αυτή τη beta που είναι διαθέσιμη σε όσους έχουν παραγγείλει είναι μέσα όλοι οι hardcore fans και το επίπεδο παιχνιδιού είναι πολύ ψηλά!

Εγώ στο 1.6 ήμουν πάρα πολύ καλός,αλλά σταμάτησα το cs όταν βγήκε το source,αν και προφανώς δεν το θυμάμαι(ειδικά όσων αφορά τον στόχο), εδώ σε αυτή τη beta έχω μαζέψει πολύ σφαίρα.Με έχουν κατακρεουργήσει κανονικά!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...