Bigi444444 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Το ότι θα βγει και σε κονσόλες, δεν ξέρω, αλλά δε μου κάθεται και πολϋ καλά...
Athanasios2104 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Moνο εγω γουσταρω το cs ΚΑΙ για τα γραφικα του? Απλουστατα, ξεχωριζεις τον παικτη απο χορταρια δεντρα ελικοπτερα κλπ μαλ@κιες που εχω δει σε αλλα fps και βουρ ξυλο. Λες και βγηκε απτην τελειοτητα, απλα κανει σαν παιχνιδι ακριβως οτι θα ηθελα απο ενα fps χωρις να μου ζαλιζει τον ερωτα με λοιπα εντυπωσιακα features/γραφικα/ηχους. Pure ξυλο χωρις χασιμο χρονου. Υπάρχει μία λέξη "ρεαλιστικότητα" αν την έχεις ακούσει...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Αν εξαφανιστούν όλα τα online fps, μόνο για το cs θα στεναχωρηθώ. Το cs δε χρειάζεται γραφικά, perks, merks, και λοιπά στολίδια. Γιατί;Έλα ντε.. Μάλλον μας κρατάει τους περισσότερους συναισθηματικά, λόγω του ότι ήταν το πρώτο fps που γινόταν της πουτ@ν@ς στα lan στα internet cafe. Το ερώτημα βέβαια είναι, γιατί ένα υπόγειο και ένα ισόγειο έπαιζε μόνο αυτό και όχι Q3 ή Serious Sam ή κάτι άλλο.
pappous_soulis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=tN93xXfews4
konstantinos77 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 To cs εχει την πιο ρεαλιστικη λειτουργια οπλων απο καθε αλλο παιχνιδι .Τα cod ,battlefield ειναι για μενα γατακια μπροστα στο cs σε οτι αφορα τα οπλα και ας εχουν πιο πολλα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 (επεξεργασμένο) To cs εχει την πιο ρεαλιστικη λειτουργια οπλων απο καθε αλλο παιχνιδι .Τα cod ,battlefield ειναι για μενα γατακια μπροστα στο cs σε οτι αφορα τα οπλα και ας εχουν πιο πολλα. Από πoια άποψη; Animation; Recoi; Bullet drop; Damage; Edit: Έλεος, τώρα είδα το αισχρό typo... (δεν αλλάζει το νόημα της ερώτησης όμως) Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2011 από GhostRiderLSOV
ThrowDOWN Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 μεγαλη κουβεντα ανοιγεις. και εμενα μου αρεσε ο τροπος που εριχνε περισοτερο απ'ολα, αλλα ποιο ρεαλιστικο δεν το λες. για κανα 10ευρω καλα ειναι για παραπανω οχι οταν με 35ευρω παιρνεις το bf3
Bigi444444 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Ανακοινώθηκε υποστήριξη keyboard/mouse και cross platform με ps3........ edit: Χμ, για την ακρίβεια δεν επιβεβαιώθηκε το δεύτερο, αλλά είναι το πιο πιθανό να συμπεριληφθεί, τώρα που το ξαναδιάβασα...
konstantinos77 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Από πια άποψη; Animation; Recoi; Bullet drop; Damage; Διαβασε τι εγραψα... λειτουργια οπλων.
ditsikts Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 το cs δεν είναι ούτε ρεαλιστικό ούτε τπτ άλλο. Το μόνο που είναι; ΕΘΙΣΤΙΚΟ μέχρι αηδίας. Το matchmaking φαίνεται ενδιαφέρον
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Διαβασε τι εγραψα... λειτουργια οπλων. Τα όσα έγραψα δηλαδή δεν έχουν σχέση με τον ρεαλισμό/λειτουργία του όπλου; Τι ακριβώς εννοείς με την λειτουργία όπλων; Κι επειδή μιλάμε με αγγλικούς όρους στο gaming, εξήγησε την 'λειτουργία', απλά use/function; ΥΓ. Ή όποιος άλλος κατάλαβε να μου εξηγήσει, γιατί παραείναι γενικευμένη η λέξη. :/
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Νόμιζω είχε μια προφητική κίνηση στο 1.06...(με την αρνητική σημασία) άντε να δούμε πόσο πείραξαν το gameplay..
rosmodelo Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=ogcBfHjzsIU
Προτεινόμενες αναρτήσεις