Προς το περιεχόμενο

File symc8xx.sys is corrupted?

Waldo_Vrs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφού βρήκα δεξιά αριστερά ένα σκληρό δίσκο γιατί έχω το pc καιρό κλειστό το συγκεκριμένο είπα να το φτιάξω...

Ο σκληρός είναι ο WESTERN DIGITAL WD5003ABYX 500GB RE4 SATA2 και η μητρική μια Asus P5K Premium...

Μόλις πάω να βάλω τα windows xp τρώω στο uploading το μήνυμα "the file symc8xx.sys is corrupted" και δεν μπορεί να συνεχίσει για να κάνω εγκατάσταση τα XP.

Παίζει τίποτα με ρύθμισει SCSI adapter και πως τα φτιάχνω αυτά?...για να δώσει κάπιος τα φώτα του...

Δημοσ.

Το ποιο πιθανό είναι να είναι χαλασμένο το δισκάκι ή τέλος πάντων να μην μπορεί να το διαβάσει σωστά έστω αυτό το ένα αρχείο.

Αφού βλέπει των δίσκο δεν χρειάζεται να κάνεις ρυθμίσεις.

Δημοσ.

Μα εδώ ακριβώς και εγώ κόλισα...αν ήταν ο adapter ή ο φ.χ.ψ. τελσπ driver ας πούμε που δεν είχε μέσα το bios ή το οτιδήποτε...το πρώτο πράγμα που θα είχα πρόβλημα δεν θα ήταν να μην βλέπει το δίσκο καν?...

Το σκληρό το βλέπω κανονικά στη θύρα Sata6 που τον έχω...το μοναδικό που έχω ούτος η άλλος επάνω και μόλις πάω να ξεκινήσω την εγκατάσταση πριν με βγάλει στην οθόνη για να δημιουργήσω particion και να ξεκινήσω την εγκατάσταση των windows τρώω αυτό το error...

Οπότε να φανταστώ το cdακι μου είναι για πέταμα?.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...