zr23 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Παιδιά καλησπέρα.. Έχω πάρει ένα dell inspiron q15r πριν λίγο καιρό και είχε ήδη τα win7 μέσα. Δεν ασχολήθηκα πολύ γιατί του έβαλα ubuntu, αλλά εχθές που ήθελα να περάσω κάτι αρχεία στα 7 και ενώ έβαλα το στικάκι (2 διαφορετικά κιόλας) διαπίστωσα πως δεν το βλέπει... Στα ubuntu μια χαρά, όλα τα ports. Αλλά στα 7 με τίποτα. 64μπιτα είναι απότι έχω δει. Και απέιραχτα εντελώς μιας και δεν ασχολούμαι, αλλά να...αν χρειαστεί να περάσω κάποιο αρχέιο με usb? Καμιά ιδέα? Το έχει συναντήσει άλλος αυτό το πρόβλημα? Ευχαριστώ για το χρόνο σας
karmen1983 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Κάτι παίζει με τους drivers τότε... Πήγαινε στη διαχείριση συσκευών και δες αν έχει κανένα θαυμαστικό και πες μας
zr23 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 όχι όλα καλά στη διαχείρηση.. μαμίσια τα 7.. ότι είχε ήδη μόνο του..
karmen1983 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Στη θέση σου θα έβγαζα τους drivers των Usb. Μετά με το Part number που έχεις πήγαινε στη σελίδα της Dell Και κάνε Log in Θα σου εμφανίσει όλους τους drivers. Κατέβασε τους usb και κάνε Install...
zr23 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 τους κατέβασα, πήγα να τους εγαταστήσω και τα windows πετάνε ένα "τα windows" δεν αναγνωρίζουν αυτό το πρόγραμμα για αυτή τη συσκευή κλπ κλπ κλπ" τι άλλο θα μπορούσα να κάνω? με έχει βγάλει από τα ρούχα μου το συγκεκριμένο πρόβλημα.. είναι δυνατόν ολοκαίνουργια windowsαπό το εργοστάσιο να μη μπορούν ένα απλό usb-stick!?
karmen1983 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Πήγες εδώ; http://support.euro.dell.com/support/downloads/index.aspx?c=gr&cs=grdhs1&l=en&s=dhs Επέλεξες enter service tag; Εβαλες τον μάυρο κωδικό που έχει το λαπτοπ με γράμματα και αριθμούς; Μετά κατέβασες usb drivers και δεν τους πέρασε; Απεγκατέστησες τους προηγούμενους;
zr23 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 επέλεξα μία συσκευή usb να απεγκαταστήσω, δε το έκανα για όλες. και νετά δοκίμασα τους drivers της del για το laptop μου αλλά τίποτα. έχω 4 ports και μου βγάζει 7-8 επιλογές στις συσκευές των usb...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.