Προς το περιεχόμενο

Νεα καρτα γραφικων

akisbeat77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Βρήκα ενα thermaltake 550 w με 40 ευρω και μαλλον αυτο θα παρω. Βρηκα επισης στις αγγελιες μια gigabyte 5870 με 190 ευρω. Αξιζει το κοπο να την παρω η να παω στην 6870 με 170 ευρω απο το visionstudio? εχω διαβασει ενα καρο σχολια και εχω μπερδευτει λιγο

Δημοσ.

α)Βρήκα ενα thermaltake 550 w με 40 ευρω και μαλλον αυτο θα παρω.

β) Βρηκα επισης στις αγγελιες μια gigabyte 5870 με 190 ευρω. Αξιζει το κοπο να την παρω η να παω στην 6870 με 170 ευρω απο το visionstudio? εχω διαβασει ενα καρο σχολια και εχω μπερδευτει λιγο

α)Ποιό μοντέλο είναι και επίσης είναι καινούργιο;

β)Άποψή μου την 6870 να πάρεις.

Δημοσ.

Τελικα παραγγειλα τη 6870 και ενα Thermaltake 550w τροφοδοτικο. Ευχαριστω ολους για το χρονο που διαθεσατε και τις απαντησεις σας

Δημοσ.

Thermaltake TR2 RX 550w. Το πήρα από αγγελία από άλλο forum (αχρησημοποιητο). 40€ + μεταφορικά.

Υπάρχει περίπτωση να μην μου κάνει;

Τα TR2 δεν είναι καλά τροφοδοτικά...

Και σίγουρα δεν αξίζουν 40 ευρώ για μεταχειρισμένα.

Έχουν θέμα αξιοπιστίας και δεν είναι καν 80plus.

Άποψή μου είναι να δώσεις άλλα 10, 15 και να πάρεις ένα καλύτερο τροφοδοτικό.

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με cortaN@ (δεν είναι κακά βέβαια, απλά μέτρια), όχι ότι θα έχεις πρόβλημα βέβαια, αλλά αν μπορείς να διαθέσεις περισσότερα παίρνεις κάτι καλύτερο.

Αλλιώς και μ' αυτό όπως είπα θα είσαι εντάξει.

Δημοσ.

Ειναι λιγο αργα τωρα γιατι το παιδι μου το εχει στειλει. Ελπιζω να μην εχω κανενα προβλημα...

Edit: Και κατι μνημες DDR2 800Mhz 2x2GB Transcend στα 35 ευρω που σκεφτομαι να παραγειλω αξιζει τον κοπο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...