Tablet Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Επισημα πλεον και σιωπηλα η apple απεσυρε τα macbook. Στο site δεν υπαρχει δειγμα... Οποτε οι κατηγοριες διαμορφονονται σε macbook air macbook pro mac mini imac mac pro Καλο;;;-κακο;;;
chrisv. Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Επισημα πλεον και σιωπηλα η apple απεσυρε τα macbook. Στο site δεν υπαρχει δειγμα... Οποτε οι κατηγοριες διαμορφονονται σε macbook air macbook pro mac mini imac mac pro Καλο;;;-κακο;;; Μμ!...Δεν νομίζω απο την άλλη όμως να αγόραζε κάποιος σήμερα macbook...Απο την άλλη ήταν λιγάκι πιο οικονομικά.Άρα για μένα 50-50...
ChaniaMania Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Πολύ καλό το βρίσκω! (αν ισχύει) Και μετά το επόμενο Air να ρίξει λίγο ακόμα την τιμή, να βγάλει ένα 15" και να καταργήσει και το mb pro σιγά σιγά.
alexmm Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Θεωρώ δύσκολο να καταργήσει το mbp τελείως. Καλό το mba (όχι απλά καλό, καταπληκτικό) αλλά ο power user χρειάζεται κάτι παραπάνω
chrisv. Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Σίγουρα αρνητικό για κάποια άτομα όπως ηχολήπτες,dj's,παργωγούς,αλλά και σχεδιαστές,γραφίστες,φωτογράφους κλπ...Τον λόγο μήπως τον ξέρουμε?Φαντάζομαι οτι ακόμη όμως κυκλοφορούν.Σίγουρα κάποια κομμάτια που έχουν μείνει...
ixthy Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Πολύ καλό το βρίσκω! (αν ισχύει) Και μετά το επόμενο Air να ρίξει λίγο ακόμα την τιμή, να βγάλει ένα 15" και να καταργήσει και το mb pro σιγά σιγά. Γιατί φίλε μου;;; Σε πείραξαν τα macbook pro τόσο πολύ και θες να τα καταργήσουν; Το ότι εσένα σε βολεύουν τα air, μαγκιά σου, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι άλλοι δεν έχουν διαφορετικές ανάγκες από τις δικές σου. Στην τελική μην αγοράσεις ποτέ mbp! Μάγκες προσέχετε γιατί τελικά μου φαίνεται ότι δε φταίει η Apple που καταστρέφει τα mac... Εμείς φταίμε με κάτι τέτοιες απόψεις! Άντε να βγουν και τα mac laptops χωρίς DVD που τόσοι φωνάζετε και θέλετε και για να θέλει ένας χριστιανός να δει μια ταινία από κάνα videoclub θα θέλει εξωτερικό DVD και καλώδιο. Τι να πω ρε παιδιά... είπαμε να είμαστε fashion victims, αλλά να σκεφτόμαστε και μερικά απλά πραγματάκια... Ο υπολογιστής πρέπει να προσφέρει options... δεν πρέπει να γίνουν όλα ipads!
ChaniaMania Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Επειδή δεν είχα χρόνο να σου απαντήσω πριν, κάνω edit και σου απαντάω τώρα. Καταρχήν βρίσκω το post σου πολύ αρνητικό και επιθετικό. Εύχομαι να έγινε καθαρά από βιασύνη. Γιατί φίλε μου;;; Γιατί αυτή είναι η προσωπική μου άποψη άσχετα αν είναι σωστή η λάθος. Δημοκρατία έχουμε. Σε πείραξαν τα macbook pro τόσο πολύ και θες να τα καταργήσουν; Δεν με έχουν πειράξει καθόλου τα mbp και ούτε έγραψα κάτι τέτοιο. Δεν θέλω με τίποτα να τα καταργήσουν εφόσον δεν υπάρχει καλύτερη εναλλακτική. Το ότι εσένα σε βολεύουν τα air, μαγκιά σου, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι άλλοι δεν έχουν διαφορετικές ανάγκες από τις δικές σου. Δεν είπα ούτε ότι με βολεύουν τα air, ούτε αμφισβήτησα τις ανάγκες των άλλων. Στην πραγματικότητα δεν με βολεύουν (ακόμα) γιατί θέλω οπωσδήποτε 15" Στην τελική μην αγοράσεις ποτέ mbp! Τώρα είναι αργά, έχω mbp εδώ και 1 χρόνο. Μάγκες προσέχετε γιατί τελικά μου φαίνεται ότι δε φταίει η Apple που καταστρέφει τα mac... Εμείς φταίμε με κάτι τέτοιες απόψεις! Άντε να βγουν και τα mac laptops χωρίς DVD που τόσοι φωνάζετε και θέλετε και για να θέλει ένας χριστιανός να δει μια ταινία από κάνα videoclub θα θέλει εξωτερικό DVD και καλώδιο. Φέρνεις την καταστροφή χωρίς λόγο φίλε μου. Να προσέξουν μη την πατήσουν από τις επικίνδυνες απόψεις εμένα και κάποιων άλλων? Κάπως έτσι το παίρνω. Γιατί η Apple καταστρέφει τα mac? Η Apple πάει μπροστά με τέτοιες κινήσεις κατά την γνώμη μου. Αν διάβασες καλά το post μου μιλάω για μελλοντική αναβάθμιση του Air. Θα σε πείραζε αν έβγαινε ένα 15" Air με χαρακτηριστικά mbp? Να είναι 15" με super ανάλυση, τετραπύρινο με SSD και με το ελάχιστο πάχος και βάρος? Είναι ξεκάθαρο ότι εκεί πάει το πράγμα. (τώρα μη κολλήσουμε στην ονομασία) Για το DVD προσωπικά αδιαφορώ αλλά σέβομαι όσους το χρειάζονται. Δεν έγραψα όμως κάτι περί αυτού. Τι να πω ρε παιδιά... είπαμε να είμαστε fashion victims, αλλά να σκεφτόμαστε και μερικά απλά πραγματάκια... Ο υπολογιστής πρέπει να προσφέρει options... δεν πρέπει να γίνουν όλα ipads! Φίλε μου έγραψα την άποψη μου (μου) σε μία σειρά και εσύ τα χώνεις σε μισή σελίδα για άσχετα πράγματα. Ξαναγράφω. Αν βγει του χρόνου η Apple με μειωμένες τιμές και παρουσιάσει ένα τετραπύρινο 15" (η και 17") Air με τα ssd του και τα όλα του και πει mbp τέλος (μια ονομασία είναι) δεν θα υπάρχουν options? Η θα γίνουν όλα ipads?
tr3quart1sta Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 για το DVD υπαρχουν ενα σωρο εναλλακτικοι τροποι που το κανουν αχρηστο πλεον... ext. hdds, usb sticks, wifi(airdrop), internet: online media stores (itunes, youtube), mac app store κλπ... για τα μελλοντικα mbp: προσωπικα θεωρω πως θα αφαιρεσουνε οπωσδηποτε το DVD (ισως με εξαιρεση το 17αρι) που σημαινει επανασχεδιασμος, πιο λεπτο, πιο ελαφρυ κλπ.. αρα θα πλησιαζει ολοενα και περισσοτερο το Air οποτε στις επομενες 2-3 ανανεωσεις δεν αποκλειεται να δουμε μια συνχωνευση αυτων των 2 (πιστευω κατι τετοιο εννοουσε και ο ChaniaMania)... το θεμα ειναι πως θα αντιμετωπισουν το προβλημα με τις θερμοκρασιες αφου θα υπαρχουνε δυνατες cpu,gpu σε λεπτο σασι... επισης πρεπει να μπει οπωσδηποτε ενας 64ρης τουλαχιστον ssd οπως στο Air και το υπολοιπο σε κανονικο hdd για αποθηκη (αφου ειναι pro)... να παρει το 13αρι επιτελους μια αναλυση της προκοπης... και ισως καμια ενσωματωση κεραιας 3G or sth... θα μπορουσε μερικα απο αυτα να τα ειχε ηδη κανει απο τον φεβρουαριο ειδικα το DVD με μικρη αλλαγη στον σχεδιασμο (οπως στο MacMini) οπου στη θεση του μπορουσε να κανει χωρο για 2ο hdd... (εδω κωλωσε για μενα η Apple )... θα μου πεις το ιδιο μπορεις να κανεις και τωρα με ενα εξαρτημα αλλα δεν ειναι το ιδιο "κομψο" και μπορει να χασεις και την εγγυηση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.