Rabican Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Το κανει την τελευταια βδομαδα χωρις να εχω περασει καποια εφαρμογη/συσκευη ωστε να εχω θεμα με drivers. στο ξαφνικο μπλε οθονη και restart. ειδαλλως χαλαει εντελως η εικονα (οριζοντιες γραμμες) και μενει εκει (δεν κανει restart δηλαδη). ενα HP microtower της δουλειας ειναι. στο system log απλα μου εμφανιζει το unexpected shutdown. απο τα windows καταφερα να βρω μονο αυτο το οποιο το εμφανιζει μετα το boot: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.0.6002.2.2.0.256.6 Locale ID: 1032 Additional information about the problem: BCCode: 100000d1 BCP1: 00000008 BCP2: 00000002 BCP3: 00000001 BCP4: 82E2F796 OS Version: 6_0_6002 Service Pack: 2_0 Product: 256_1 καμμια ιδεα; να ψαχτω με μνημες η VGA; γενικα η συγκεκριμενη σειρα με τα tower της ΗΡ εχει βγει προβληματικη στους δισκους. απο τα 100 τα 25-30 πρεπει να εχουν σκασει. σε καμμια περιπτωση ομως δεν πεταγαν μπλε οθονη και restart. απλα καποια στιγμη κολλαγε στο bios και ηξερες οτι πλεον ο δισκος μας αφησε.. θα του τρεξω και ενα memtest οποτε μπορεσω, αλλα αν καποιος εχει καμμια καλυτερη γνωμη θα βοηθουσε!
hawkpilot Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Η πλειοψηφία των περιπτώσεων με bsod &D1 έχει να κάνει με κάποιον driver ή (πιο σπάνια) τη RAM. Δοκίμασε το memtest και αν δε βγεί πρόβλημα τσέκαρε αν έχεις τους τελευταίους drivers (ξεκίνα από την vga).
Cham Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Εγώ θα το πάω πιο μακριά.. Πέταξε επιτέλους τα Vista (ευκαιρία είναι ) και βάλε 7 θα νομίζεις οτι αγόρασες καινούριο υπολογιστή.
hawkpilot Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Εγώ θα το πάω πιο μακριά.. Πέταξε επιτέλους τα Vista (ευκαιρία είναι ) και βάλε 7 θα νομίζεις οτι αγόρασες καινούριο υπολογιστή. Χε χε, πονάει κεφάλι, κόβει κεφάλι
Cham Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Χε χε, πονάει κεφάλι, κόβει κεφάλι Ξέρεις πόσοι χρειαζόμαστε αναβάθμιση σε αυτό το σημείο ? Όχι πρέπει να έχεις τάσεις σαδισμού κατά την γνώμη μου να βλέπεις άνθρωπο ακόμα με Vista κ να μην του πεις ΠΕΤΑΤΑ !
Rabican Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 δυστυχως ειναι του γραφειου, με αγορασμενη αδεια για vista κλπ. δεν γινεται να βαλω 7αρια.. πολυ θα το ηθελα! θα τσεκαρω το memtest να δω τι θα βγαλει... πριν απο λιγο, αλλο ενα blue screen...
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 δυστυχως ειναι του γραφειου, με αγορασμενη αδεια για vista κλπ. δεν γινεται να βαλω 7αρια.. πολυ θα το ηθελα! θα τσεκαρω το memtest να δω τι θα βγαλει... πριν απο λιγο, αλλο ενα blue screen... Aν περασεις χωρις προβλημα το memtest, ανεβασε τα minidumps καπου για να τα δω. Εκ πρωτης οψεως σαν hardware ακουγεται το προβλημα σου παντως.
TheELF Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Aν περασεις χωρις προβλημα το memtest(5-6 ώρες τουλάχιστον) ή μάλλον και πριν το memtest αν δεν το έκανες ήδη τρέξε το furmark να δεις μπας και το πρόβλημα είναι στην VGA.
Rabican Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 τωρα εχω βαλει το memetest να τρεχει (εχω ανε bootable CD με δαυτο και το εχω βαλει και τρεχει). ολοκληρωσε ηδη 2 πληρη test χωρις σφαλμα, αλλα θα το αφησω μεχρι αυριο το πρωι να τρεχει μηπως βγαλει κατι στο μεταξυ.. σας ευχαριστω για τις απαντησεις! θα τσεκαρω και το furmark. Gio αυριο θα σου στειλω και τα minidump, μην κοψω στη μεση το τεστ τωρα!
Rabican Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 μετα απο 19,5 ωρες memtest86 κανενα σφαλμα.. τωρα θα δοκιμασω αυτο το furmark.... ΥΓ: τωρα τρεχω αυτο το furmark.. αν βγαλει σφαλμα πως θα το καταλαβω; μια εικονα να περιστρεφεται βλεπω....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.