kavros Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Με 149 παιρνεις το CoolerMaster HAF 932 Advanced που ειναι και full tower και γενικως αψογο!!! Και στο Πλαισιο το δειχνει και αμεσα διαθεσιμο: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/CoolerMaster-HAF-932-Advanced-RC-932-KKN5-GP-RC-932-KKN5-GP.htm Και υποψην ειναι το Advance μοντελο οχι το απλο. Εγω αυτο θα χτυπαγα στη θεση σου μιας και το budget σου το πλησιαζει τοσο!!! ναι το εχω δει αλλα στο visionstudio κανει 190! και αν παρω το κουτι απο το πλαισιο θα πρεπει να το στησω μονος μου και δεν θελω να το διακινδυνέψω . παντως απο οτι ειδα το πλαισιο εχει ολα τα haf πολυ πιο φτηνα τελικα εχω παραγγείλει το haf 922 στα 145 απο το visionstudio και θα πριμενω ακομα μια εβδομαδα οσο για την οθονη εχει ερθει και ειναι φοβερη και το καταστημα ηταν πολυ εξυπηρετικό
lionheart75 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Eπ ευκαιρίας πάντως μιας και το κουτί δεν έχει έρθει ακόμα, δές και το παρακάτω full tower το οποίο αγοράζεις με ελάχιστα € παραπάνω και δεν συγκρίνεται κατ εμέ σε ποιότητα κατασκευής, χαρακτηριστικά και design με το haf932: SilverStone Raven RV02 full tower και σε Middle tower αν σε ενδιαφέρει: Silverstone SST-RV03B-W Raven
kavros Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 καλησπερα και παλι παιδια. σημερα ηρθε ο υπολογιστής και μετά απο πολυ κόπο τελείωσα την συναρμολογηση του επιτυχως. :rolleyes: (ο υπολογιστης αναβει κανονικα ομως ακομαα δεν εχω βαλει λειτουργικο σύστημα.) θα ηθελα για αλλη μια φορα την βοηθεια σας λοιπον εχω διαβασει το βιβλιαρακι της motherboard και εχω συνδεση ολα τα καλωδια ενα απο αυτα ομως δεν το εχει και θα ηθελα να μου πειτε που συνδεεται το καλωδιο ειναι αυτο Link Link να και η μητρικη μου Link
karmen1983 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτό το έχει το κουτί σου; Μου μοιάζει με usb3 connectora
kavros Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτό το έχει το κουτί σου; Μου μοιάζει με usb3 connectora ναι το κουτι το εχει και ειναι αυτο που λες γιατι το ειδα και στο βιβλιο του κουτιο .αλλα δεν ξερω πυ συνδεεται. μου πηρε λιγοτερο απο 10 λεπτα εγκατασταση των windows 7 64bit θα τρελαθω (στο ssd παντα)
karmen1983 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 ναι το κουτι το εχει και ειναι αυτο που λες γιατι το ειδα και στο βιβλιο του κουτιο .αλλα δεν ξερω πυ συνδεεται. μου πηρε λιγοτερο απο 10 λεπτα εγκατασταση των windows 7 64bit θα τρελαθω (στο ssd παντα) E τόσο κάνει με έναν ssd Λοιπόν πρέπει να είναι η μαύρη υποδοχή κάτω από την τελευταία pci Θύρα αν βλέπω καλά στη photo. Δες στο Manual της μητρικής τι γράφει για την κάτω υποδοχή που σου λέω. Εχει 18+1pins edit: Περίμενε καλού κακού και κάποιον άλλον αλλά δες στο Manual τι λέει...
kavros Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 E τόσο κάνει με έναν ssd Λοιπόν πρέπει να είναι η μαύρη υποδοχή κάτω από την τελευταία pci Θύρα αν βλέπω καλά στη photo. Δες στο Manual της μητρικής τι γράφει για την κάτω υποδοχή που σου λέω. Εχει 18+1pins edit: Περίμενε καλού κακού και κάποιον άλλον αλλά δες στο Manual τι λέει... λεει tpm
karmen1983 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 λεει tpm Δε νομίζω να είναι αυτό τότε. Λογικά είναι Trusted Platform Module... Περίμενε καμιά άλλη γνώμη... Πάντως κάτι τέτοιο δεν βλέπεις πάνω στη Mobo ε;
kavros Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 οχι δεν βλεπω edit τελικα η motherboard μου δεν υποστηριζει usb3 connector και για να το χρησιμοποιήσω χρειάζομαι εναν ανταπτορα, σαν αυτο καρμεν1983 ευχαριστώ για την βοηθεια να εισαι καλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.