kavros Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 καλησπέρα παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας την σύνθεση ενός νέου υπολογιστή Διαθέτω 1200 θα χρειαστεί να αγοράσω οθόνη πληκτρολόγιο, ηχεια και ποντική ,η χρήση του είναι για παιχνίδια και ταινίες . μένω στην κρητη και θέλω η αγορά να γινει από ένα κατάστημα στο οποίο θα μου το συναρμολογήσουν το κατάστημα δεν χρειάζεται να είναι στην κρητη (δεν θελω απο eshop kai multirama) λειτουργικό σύστημα θα βάλω εγώ. έχω φτιάξει αυτήν την σύνθεση http://imageshack.us/f/855/pc2e.png/ οπως θα δειτε λειπει ο ssd διοτι υπερβαινω το οριο χρηματων και λογω δυσκολιας στην επιλογη του.
driftingcris Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Οθονη Και δες και κατω την συνθεση απο Visionstudio.gr Συνολο 1066. Πληκτρολογιο + Ποντικι να πεις καποιος αλλος με 134 ευρω
Cham Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Έχω χρόνια να συνθέσω Desktop αλλά γιατί μου φαίνονται όλα αρκετά ακριβά ?
driftingcris Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Έχω χρόνια να συνθέσω Desktop αλλά γιατί μου φαίνονται όλα αρκετά ακριβά ? Στην συνθεση μου?
Cham Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Στην συνθεση μου? Στην δική σου όχι τόσο άλλα αξίζει τελικά σήμερα να δώσεις 900-1200 ευρω για σταθερό ? Δεν ξέρω..
driftingcris Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Στην δική σου όχι τόσο άλλα αξίζει τελικά σήμερα να δώσεις 900-1200 ευρω για σταθερό ? Δεν ξέρω.. Αν θες να σε παει 5-6 χρονια ναι...
stm00192 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Στην δική σου όχι τόσο άλλα αξίζει τελικά σήμερα να δώσεις 900-1200 ευρω για σταθερό ? Δεν ξέρω.. Υπαρχει laptop που να μπορει να έχει αποδοση σταθερού στα games και να κοστίζει 1200??? Υπαρχει laptop που να εχει την αναβαθμισιμότητα ενος Desktop?? Υπαρχει laptop με οθονη full HD σε λογική τιμή κσι νσ κανει όλα τα παραπάνω??
kavros Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Οθονη Και δες και κατω την συνθεση απο Visionstudio.gr Συνολο 1066. Πληκτρολογιο + Ποντικι να πεις καποιος αλλος με 134 ευρω μάλλον θα κρατήσω την σύνθεση σου εκτός το κουτί διότι to coolermaster haf 912 μου αρέσει πολύ. για το visonstudio εχω ακούσει καλα λογια . το μsystem είναι αξιόπιστο έχεις αγοράσει ποτε? και κατι τελευταιο η 6950 που εχεις στην συνθεση ξεκλειδωνει σε 6970?
Cham Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Υπαρχει laptop που να μπορει να έχει αποδοση σταθερού στα games και να κοστίζει 1200??? Υπαρχει laptop που να εχει την αναβαθμισιμότητα ενος Desktop?? Υπαρχει laptop με οθονη full HD σε λογική τιμή κσι νσ κανει όλα τα παραπάνω?? Ούτε λαπτοπ 15 κιλά υπάρχει, Αν θέλεις παιχνιδομηχανη γιατί δεν αγοράζεις μια με bluray κιόλας και 45" στην HD Tv σου ? έχει και χειριστήρια,κ πιο πολλούς τίτλους,και είναι και πιο κοινωνική γιατί έρχεται κ ένας φίλος. Όταν θα πρέπει να τα αλλάξεις όλα γιατί αλλάζει το socket και η ταχύτητα μνήμης και η κάρτα γραφικών,και μετά το τροφοδοτικό,και μετά θα κρατήσεις τους iDe δίσκους που είχες πριν 20 χρόνια ? Ψευτοδίλημμα.. Εκτός αν μιλάς για 6μηνιαια αναβάθμιση.. Δεν ξέρω είναι ένας άλλος τρόπος σκέψης λίγο πιο ανεξάρτητος (παίρνω το λαπτοπακι μου και φεύγω) Εγώ σταθερό θα έφτιαχνα στην περίπτωση να έχω σε oSX lion μια επαγγελματική μονταζιέρα τύπου AviD με επιδόσεις MacPro k με 2 monitor 27αρια και όλα τα υπόλοιπα σε Windows..
stm00192 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Ούτε λαπτοπ 15 κιλά υπάρχει, Αν θέλεις παιχνιδομηχανη γιατί δεν αγοράζεις μια με bluray κιόλας και 45" στην HD Tv σου ? έχει και χειριστήρια,κ πιο πολλούς τίτλους,και είναι και πιο κοινωνική γιατί έρχεται κ ένας φίλος. Όταν θα πρέπει να τα αλλάξεις όλα γιατί αλλάζει το socket και η ταχύτητα μνήμης και η κάρτα γραφικών,και μετά το τροφοδοτικό,και μετά θα κρατήσεις τους iDe δίσκους που είχες πριν 20 χρόνια ? Ψευτοδίλημμα.. Εκτός αν μιλάς για 6μηνιαια αναβάθμιση.. Δεν ξέρω είναι ένας άλλος τρόπος σκέψης λίγο πιο ανεξάρτητος (παίρνω το λαπτοπακι μου και φεύγω) Εγώ σταθερό θα έφτιαχνα στην περίπτωση να έχω σε oSX lion μια επαγγελματική μονταζιέρα τύπου AviD με επιδόσεις MacPro k με 2 monitor 27αρια και όλα τα υπόλοιπα σε Windows.. Δεν νομίζω ότι καποιος παει σε αγορά desktop επειδη έχει αναγκη την φορητότητα!! Αν καποιος θέλει και φορητότητα κρατάει τον desktop του στο σπιτάκι του και περνει και ένα φθηνο λαπτοπ να κανει την δουλίτσα του εκτός σπιτιού!! Η αναγκες του καθενός είναι διαφορετικές και σεβαστες..αλλα υπαρχει και οι αλλη πλευρά.. Μπορω να σου βρω χιλιους λόγους που το pc gaming είναι σαφώς ανωτερο απο το console gaming αλλα θα καταληξει το θέμα σε console vs pc flame και δεν έχω καμια ορεξη!! Μονο ένα θα πω... βρες μου ένα σοβαρό τιτλο παραγματικού RPG, RTS ή adventure που να σου δίνει καλυτερη εμπειρια παιχνιδιού στην κονσολα και θα σου πω μπράβο. Οσο αφορά το tech μερος της υποθεσης δεν νομίζω ότι τα γραφικά μια οποιασδήποτε κονσολας μπορούν να συγκριθούν με αυτά που έχει να μας επιδείξει το pc. Οσο αφορά την αναβαθμισημοτητα δεν σε αναγκάζει κανεις να πας σε intel πλατφορμα που αλλάζει τα socket σαν τα πουκάμισα, απο AMD μεριά ακομη και με μητρική AM2+ τριων ετών σου δινεται πλήρως η δυνατότητα να την εκμεταλευτέις μέχρι και με εξαπυρηνο.. Αν απο την αλλη μεριά κανεις τις σωστές επιλογες εξ αρχής μετά με μικρές μονο αλλαγες στο hardware μπορείς να διατηρήσεις ένα υπολογιστή για πολύ καιρο... Το pc1 της υπογραφής μου τείνει να κλεισει 3 χρονια τωρα με μικροαλλαγες και πραγματικά ποτε δεν αισθάνθηκα ότι δεν με καλύπτει καπου και δεν νομιζω να το αισθανθώ για αρκετό καιρο ακόμη!! Απο εκει και πέρα σε κατανοω που έχεις ανακαλύψει το κοσμο του hackintosh και τον γουστάρεις αλλα τουλαχιστον κρατα τον ενθουσιασμο σου και λιγο για τον εαυτό σου γτ έχεις αρχισει να γίνεσαι λιγο κουραστικός με αυτό το θέμα!!! Φιλικά παντα!!!
Cham Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Χαίρομαι για 2 πράγματα 1 που με διαβάζεις,2 ότι όταν το ανακαλύψεις και εσύ θα γίνουμε κολλητοί.. χαχα Δεν παρεξηγείται το nickname μου,μην στεναχωριέσαι..
karmen1983 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Μία πρόταση και απο μένα Οθόνη Dell u2311h 170 Σύνολο 1184 6950 να ξεκλειδώνει σε καινούρια δεν παίζει...
stm00192 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Μία πρόταση και απο μένα Οθόνη Dell u2311h 170 Σύνολο 1184 6950 να ξεκλειδώνει σε καινούρια δεν παίζει... +13 χιχι
driftingcris Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Intel??? Τοσο καιρο ακουω για gaming δεν θες intel και οτι ειναι γενικα υπερβολη και βαζεις intel???? Εχουν βαλει ολοι σκοπο να με τρελανουν σε αυτο το φορουμμμμμμ. Για το topic starter που ρωτισε για το mysystems, δεν χρειαζετε να πω τιποτα..
karmen1983 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Intel??? Τοσο καιρο ακουω για gaming δεν θες intel και οτι ειναι γενικα υπερβολη και βαζεις intel???? Εχουν βαλει ολοι σκοπο να με τρελανουν σε αυτο το φορουμμμμμμ. Για το topic starter που ρωτισε για το mysystems, δεν χρειαζετε να πω τιποτα.. Για τον 2600k διαφωνούμε για παιχνιδοpc όχι για τον 2500k
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.