Προς το περιεχόμενο

Tαραχές στο Λονδίνο, 6-8/8/2011

-nick-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε τουφα απο τη μια εισαι κατα των νομων για ουσιων κλπ κ απο την αλλη δικαιολογεις το ψαξιμο, ποσο μαλλον μεσα σε λεωφορειο κλπ?

• Απαντ. 163
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εννοείς να με πάρουν απ'τη σειρά και να μου κάνουν σωματικό έλεγχο;Ποτέ δεν μου έτυχε...

Εεεεε καλά ρε φίλε,δεν θα περάσω 10 φορές τα σύνορα Ολλανδίας-Γερμανίας με λεωφορείο για να δω αν θα κάνουν ΜΟΝΟ σε εμένα τις 8 π.χ. φορές έλεγχο,για να δω αν όντως είναι προκατειλημένοι ή όχι!ΜΙΑ φορά τα πέρασα ως τουρίστας,έγινε ό,τι έγινε και αγανάκτησα! :-D

Αν όντως έψαχναν έναν έμπορο ναρκωτικών με τα δικά μου χαρακτηριστικά δεν το ξέρω...πάντως όταν τους ρώτησα δεν μου απάντησαν καν (μ'έγραψαν κυριολεκτικά στον π@π@ρο) συνεχίζοντας το ψάξιμο και όπως είπα,ήταν αγενέστατοι και προκλητικότατοι...εσένα οι Ζτάδες τουλάχιστον σου φέρθηκαν όπως πρέπει!

Ρε μαν, μια φορά καθόμουν σε ένα παγκάκι στη Σόφια και έκανα στριφτό. Ιούνιος, μεσημέρι, 11 βαθμοί, είχα φούτερ, το ένα χέρι μέσα στην τσέπη και είχα φορέσει την κουκούλα γιατί το κρύο θέριζε. Σε αυτό το πάρκο με τα πολλά παγκάκια, υπήρχαν και αστυνομικοί (με στολές και εξοπλισμό τύπου ειδικών φρουρών εδώ) και έκοβαν βόλτες. Με κόζαραν και κάτι έλεγαν μεταξύ τους. Και πηγαινοερχόντουσαν. Και κάναν το ίδιο. Μπορεί να νόμιζαν ότι έκανα χόρτο. Μπορεί να το συνέχιζαν και να με ψάχνανε και όταν τους μίλαγα να μην καταλάβαιναν αγγλικά. Τραβηγμένα και υποθετικά όλα αυτά, αλλά άλλο θέλω να πω. Είναι γνωστό ότι αυτοί κοιτάνε να ξεχωρίσουν "ύποπτες φυσιογνωμίες". Και ο καθένας μπορεί να διαφωνήσει με τον ορισμό του υπόπτου, αλλά οι άλλοι βασίζονται σε κάποια χαρακτηριστικά. Επίσης, το μόνο που ξέρω είναι για τη γενικότερη νοοτροπία των Ελλήνων αστυνομικών. Δεν έχω ζήσει σε άλλη χώρα για να ξέρω πώς συμπεριφέρονται οι εκεί αστυνομικοί και ποιους θεωρούν ύποπτους.

Δημοσ.

Μια φορα με ειχε ψαξει εμενα μπατσος και μου την εδωσε ασχημα.Απο που και ως που με ψαχνει ετσι στα καλα καθουμενα ο βρωμιαρης?Εδω δεν αφηνω την μανα μου να ψαχνει τα πραγματα μου .Και αυτο εγινε την περιοδο που ειχα κουρευτει μοϊκανα και ημουν φουλ εριστικος.Εντοπισε τον εγκληματια το ξεφτερι!!!

Καλα μην πω τι εχουν κανει σε φιλους μου.

Και δεν μπορω να καταλαβω τι εννοειτε υποπτες φατσες?Μου φαινεται πολυ ρατσιστικο αυτο.

Δημοσ.

...Ιούνιος, μεσημέρι, 11 βαθμοί, είχα φούτερ...

:shock: :shock: :shock:

Ακόμη κι αν υιοθετήσουμε το "ύποπτος" με τα χαρακτηριστικά που υπονοείς,πίστεψέ με μόνο για ύποπτος δεν φαινόμουν...όπως σου είπα,την ταυτότητα είδαν και την ψώνισαν!

In any case,οποιοσδήποτε "διαχωρισμός" είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ...αν του ACABίτη δεν του αρέσει η φάτσα σου,να δει τι σκατόφατσά του στον καθρέφτη και να κάνει τη δουλειά του σωστά!

Δημοσ.

Μια φορα με ειχε ψαξει εμενα μπατσος και μου την εδωσε ασχημα.Απο που και ως που με ψαχνει ετσι στα καλα καθουμενα ο βρωμιαρης?Εδω δεν αφηνω την μανα μου να ψαχνει τα πραγματα μου .Και αυτο εγινε την περιοδο που ειχα κουρευτει μοϊκανα και ημουν φουλ εριστικος.Εντοπισε τον εγκληματια το ξεφτερι!!!

Καλα μην πω τι εχουν κανει σε φιλους μου.

Και δεν μπορω να καταλαβω τι εννοειτε υποπτες φατσες?Μου φαινεται πολυ ρατσιστικο αυτο.

Με μπερδεψες

Δημοσ.

Δεν ειναι προσβλητικο;Ε εισαι και μικροσωμος και ισως δεν περνας σαν απειλη..

Δεν έχω υποστεί σωματική η λεκτική κακοποίηση, δεν υπήρξε κάτι για να με προσβάλλει. Τι μικρόσωμος;

Δημοσ.

Δεν έχω υποστεί σωματική η λεκτική κακοποίηση, δεν υπήρξε κάτι για να με προσβάλλει. Τι μικρόσωμος;

E οταν θεωρησαι συνεχως υποπτος χωρις λογο μπορει να προσβληθεις..

Δημοσ.

Εδώ τα παιδιά λένε για επικίνδυνες ιστορίες με ουσίες και διεφθαρμένους αστυνομικούς, όχι για τη μέρα της μαρμότας. Δε βίωσες στο κωλί σου τη φούχτα της κρατικής μηχανής προστασίας.

(Ξεκαρδιστικό κείμενο)

Δημοσ.

Ρε συ Mirlogria, στην Ολλανδία πήγες, που θεωρούνται οι Έλληνες χειρότεροι από τους Αλβανούς στην Ελλάδα, τι περίμενες? Να λες και ευχαριστώ που το γάντι δεν το χρησιμοποίησε για να σου κάνει δακτυλοσκόπηση.

Σε μία μπυραρία στο Μόναχο, μοιραστήκαμε το ίδιο τραπέζι με μία παρέα Βαυαρών, γιατί δεν υπήρχε πουθενά αλλού χώρος. Μόλις συστηθήκαμε ότι είμαστε Έλληνες, ένας εξυπνάκιας είχε το θράσος να μας ζητήσει να πληρώσουμε και τον δικό τους λογαριασμό, επειδή λέει παίρναμε λεφτά από αυτούς που ποτέ δεν θα επιστρέφαμε.

Του απάντησα ψύχραιμα ότι σαν απόγονος των Ναζί, θα έπρεπε να μου λέει συγνώμη για κάθε λέξη που ξεστόμιζε το βρωμόστομα του. Όταν, μετά την παραίνεση των γερμανίδων της παρέας του επανήλθαμε σε κόσμια επίπεδα, του είπα απλά ότι οι μεγαλύτερες εταιρείες της χώρας του είναι υπεύθυνες για ένα μεγάλο μέρος της διαφθοράς στην Ελλάδα, με τη συναίνεση βέβαια των ξεπουλημένων πολιτικών μας. Παραδέχτηκε ότι δεν γνώριζε τίποτα, γιατί δεν το έγραψε ποτέ η Bild και η Handersblatt...

Έχει πέσει τόση πλύση εγκεφάλου στους "αδερφούς" μας τους Ευρωπαίους για τον κακό Έλληνα, που νομίζω ότι είναι καιρός να αρχίζουμε να κοιτάμε τι συμμαχίες μπορούμε να βρούμε ανατολικά και βαλκανικά. Στην Τουρκία κανένας φουσταράς δεν θα μου έλεγε ποτέ να του πληρώσω τίποτα κι ας τον έχω στο μυαλό μου, εξαιτίας της νεοελληνικής παιδείας που έλαβα από ένα ερείπιο με την ταμπέλα 22ο δημοτικό σχολείο απ' έξω,σαν το χειρότερο σκυλί που δεν αξίζει ούτε τα υπολείμματα των φρούτων.

Γι' αυτό σου λέω, μην την ψάχνεις, γι' αυτούς είσαι γυφταράς και είσαι πάντα ύποπτος για τα πάντα.

Επίσης, Βουλγαρία, Ιταλία, Ελβετία, Αυστρία, ΗΠΑ δεν με έχει σταματήσει ποτέ κανείς, ούτε για καλημέρα. Αλλά ο Ολλανδός είναι μάγκας και θα σε ξεβρακώσει αμά λάχει, για να σου δείξει ποιος κάνει κουμάντο στη χώρα του.

Δημοσ.

E οταν θεωρησαι συνεχως υποπτος χωρις λογο μπορει να προσβληθεις..

Ποιος το λεει αυτο? Εγω μπορει να γουσταρω που δειχνω τοσο badass.

Δημοσ.

κομπλεξικοι μπατσοι υπαρχουν παντου

το οτι ετυχε εσυ να τους πετυχεις στην ολλανδια δεν λεει κατι .. απλα θεμα τυχης μπορουσε να σου τυχει και ελλαδα και οπουδηποτε αλλου

για τις ταραχες στο λονδινο παντως ενα πραμα μου εκανε εντυπωση

οταν ειχαν γινει οι φασαριες στην αθηνα το 2008 που επι ποσες μερες τα χανε κανει πουτ@να ολα ειμασταν το 1ο θεμα στα δελτα ειδησεων των αλλων χωρων , μας ειχαν βγαλει ενα σωρο ταξιδωτικες οδηγιες,δυσφημηση οσο δε παει κλπ

τωρα στο λονδινο γινανε φασαριες και αν δε κανω λαθος και 5 νεκροι? και ολη η ιστορια περναει στο χαλαρο... μη χασουν και τον τουρισμο τους ετσι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...