-nick- Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Και τι ακριβως σχεση εχει με τις εξεγερσεις το αν οι αγγλοι κανουν παιδια για να παρουν το επιδομα ? Το blog της αγγλιδας στο 3ο ποστ της πρωτης σελιδας τα λεει καλα (και ας δηλωνει και φεμινιστρια, πολυ συμπαθητικη μου φαινεται εμενα).
Lucifer Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Μένω Αμερική και μπορώ να σου πω ότι τουλάχιστον εδώ όχι μόνο δεν είναι στερεότυπα αλλά ούτε και του 90. Υπάρχουν ζευγάρια που κάνουν παιδιά και επίτηδες δεν παντρεύονται για να πάρουν επιδόματα. Και το ίδιο ακριβώς μπορώ να πω για τη Δανία. Οπότε γενικά saya, το τι είναι στερεότυπο και τι όχι, άσε να το κρίνεις αφού ζήσεις κάπου και όχι βάσει του τι θα σου άρεσε να συμβαίνει. Και νικ, η σχέση μπορεί να μην είναι άμεση ή εμφανής, αλλά υπάρχει. Όπως ακριβώς υπάρχει εκεί που αναρωτιέται ο μέσος Έλληνας πολίτης "τι σχέση έχει που αγόραζα πιο φθηνά χωρίς να μου κόβει απόδειξη με το ότι μου κόβει τώρα επιδόματα;"
saya Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δλδ δεν υπαρχει ανεργια;Γιατι να μην μπορουν να βρουν δουλεια και ζουν με ενα τοσοσ αθλιο επιδομα απο το κρατος;
Lucifer Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Πόσο είναι το επίδομα saya; Ξέρεις ή υποθέτεις πως είναι άθλιο επειδή κράτος_ουγκ;
saya Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Ειναι 600 λιρες για 3 παιδια συμφωνα με οσα διεκδικησε η αδερφη Μπεκαμα και την μητερα.Ειναι ψιλοεξαθλιωση;
Lucifer Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δεν ξέρω, αυτά είναι τα κρατικά ή υπολογίζεις και τις εισφορές από τις μη-κυβερνητικές πηγές; Είναι επίδομα πολυτεκνίας ή γονέα; Είναι 600 για κάθε παιδί ή 200; Το σπίτι είναι δικό της ή τσοντάρει η μαμά Βρετανία; Δεν έχω ιδέα, αν έχεις κάνα λινκ.
Toufas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Ειναι 600 λιρες για 3 παιδια συμφωνα με οσα διεκδικησε η αδερφη Μπεκαμα και την μητερα.Ειναι ψιλοεξαθλιωση; Συνεχιζεις να στηριζεις την γνωμη σου σε ενα αρθρο που μαλλον διαβασες στην espresso. Και δεν εχεις ΜΟΝΟ επιδομα παιδιων, αμα εισαι ανεργος τα επιδοματα ειναι πιο πολλα και αλλα. Δεν ξέρω, αυτά είναι τα κρατικά ή υπολογίζεις και τις εισφορές από τις μη-κυβερνητικές πηγές; Είναι επίδομα πολυτεκνίας ή γονέα; Είναι 600 για κάθε παιδί ή 200; Το σπίτι είναι δικό της ή τσοντάρει η μαμά Βρετανία; Δεν έχω ιδέα, αν έχεις κάνα λινκ. σε βαζουν σε σπιτι του δημου (που σπιτια φτιαχνονται συνεχεια απο τον δημο) και σου πληρωνουν το νοικι. Ο καθενας μπορει να κανει αιτηση αλλα εχει μορια
saya Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δεν ξέρω, αυτά είναι τα κρατικά ή υπολογίζεις και τις εισφορές από τις μη-κυβερνητικές πηγές; Είναι επίδομα πολυτεκνίας ή γονέα; Είναι 600 για κάθε παιδί ή 200; Το σπίτι είναι δικό της ή τσοντάρει η μαμά Βρετανία; Δεν έχω ιδέα, αν έχεις κάνα λινκ. Το σπιτι ειναι του Μπεκαμ αδερφου.Ειναι ειναι 160 κατι για την βδομαδα ως σιτισης απο οτι καταλαβα λογω αποριας.Ειναι ανεργη.
Lucifer Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Καλά, δεν καίγομαι κι όλας, για το "φέρε λινκ" ήταν το χτίσιμο. edit, γάμα το, κάθε μέρα και μια νεκρή ελπίδα για την ανθρωπότητα.
saya Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Συνεχιζεις να στηριζεις την γνωμη σου σε ενα αρθρο που μαλλον διαβασες στην espresso. Και δεν εχεις ΜΟΝΟ επιδομα παιδιων, αμα εισαι ανεργος τα επιδοματα ειναι πιο πολλα και αλλα. σε βαζουν σε σπιτι του δημου (που σπιτια φτιαχνονται συνεχεια απο τον δημο) και σου πληρωνουν το νοικι. Ο καθενας μπορει να κανει αιτηση αλλα εχει μορια Δεν διαβαζω εσπρεσο.Ειχε γεμισει το ιντερνετ στην Ελλαδα και απο οτι ξερω εγινε χαμος και Αγγλια .Ανοιξε καμια τηλεοραση .Δεν γινεται να μην ακουστηκε. Καλά, δεν καίγομαι κι όλας, για το "φέρε λινκ" ήταν το χτίσιμο. edit, γάμα το, κάθε μέρα και μια νεκρή ελπίδα για την ανθρωπότητα. θες να ψαχνω λινκ τωρα για την αδερφη του Μπεκαμ;οκ μισο..
Lucifer Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Όχι, δε θέλω τίποτα. Τίποτα δε θέλω. Έχεις δίκιο. Νικήσατε πάλι.
saya Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 http://www.estiassis.gr/showindex.php?id=267&page_id=5 Εδω ,εχει πηγη απο κατω
-nick- Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Και νικ, η σχέση μπορεί να μην είναι άμεση ή εμφανής, αλλά υπάρχει. Όπως ακριβώς υπάρχει εκεί που αναρωτιέται ο μέσος Έλληνας πολίτης "τι σχέση έχει που αγόραζα πιο φθηνά χωρίς να μου κόβει απόδειξη με το ότι μου κόβει τώρα επιδόματα;" Ναι υπαρχει σχεση. Το θεμα ειναι οτι οσο κ να θελει καποιος να ειναι ουδετερος και να τα βλεπει αδ'υψηλου καπνιζοντας νωχελικα την πιπα του δυστυχως δε γινεται Καποιοα φορα τα σκηνικα θα ναι διπλα μας -κυριολεκτικα- και εκει ειναι το θεμα τη σταση θα κρατησει ο καθενας Τωρα το να βγαζουν στην ουσια "WANTED: Anarchists" ή να προφυλακιζουν πιτσιρικαδες που εγραψαν κατα των μπατσων στο Facebook σε φαση ACAB κλπ , ε πως να τα σχολιασει κανεις
anark Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Ανεργία υπάρχει, αλλά υπάρχουν και τεμπέληδες (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όλοι όσοι παίρνουν επίδομα είναι τεμπέληδες ή οτι όντως δεν το έχουν ανάγκη). Αφού μπορούν να πάρουν βοήθημα(τα) χωρίς να εργάζονται ποιος ο λόγος να ψάξουν για δουλειά; Όταν η περιοχή που μένω έχει από τα υψηλότερα ποσοστά ανεργίας και την ίδια ώρα βλέπεις πινακίδες "help wanted" να παραμένουν για βδομάδες τότε τι να πεις. Και αυτά δεν τα διαβάζω σε μπλογκ ή τα βλέπω σε ντοκυμανταιρ γιατί τα βλέπω κάθε μέρα γύρω μου. Δλδ δεν υπαρχει ανεργια;Γιατι να μην μπορουν να βρουν δουλεια και ζουν με ενα τοσοσ αθλιο επιδομα απο το κρατος;
saya Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Ανεργία υπάρχει, αλλά υπάρχουν και τεμπέληδες (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όλοι όσοι παίρνουν επίδομα είναι τεμπέληδες ή οτι όντως δεν το έχουν ανάγκη). Αφού μπορούν να πάρουν βοήθημα(τα) χωρίς να εργάζονται ποιος ο λόγος να ψάξουν για δουλειά; Όταν η περιοχή που μένω έχει από τα υψηλότερα ποσοστά ανεργίας και την ίδια ώρα βλέπεις πινακίδες "help wanted" να παραμένουν για βδομάδες τότε τι να πεις. Και αυτά δεν τα διαβάζω σε μπλογκ ή τα βλέπω σε ντοκυμανταιρ γιατί τα βλέπω κάθε μέρα γύρω μου. Δεν διαφωνω οτι μπορει να υπαρχουν και τεμπε΄ληδες και αλκοολικοι κτλ που καρπωνονται επιδοματα.Αλλα προφανως θα υπαρχει και ανεργια και κοσμος με προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.