chill Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Στην Αγγλία είναι αυτά; Εγώ καυκάσιους τους ήξερα τους Άγγλους. Σκούρυναν απότομα πιθανόν από τον ήλιο του Λονδίνου, τους τραβήχτηκαν και λίγο τα μάτια προς τα πάνω ίσως από τις πλαστικές....... Γαμώ την παγκοσμιοποίηση σας!!!
-nick- Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Στην Αγγλία είναι αυτά; Εγώ καυκάσιους τους ήξερα τους Άγγλους. Σκούρυναν απότομα πιθανόν από τον ήλιο του Λονδίνου, τους τραβήχτηκαν και λίγο τα μάτια προς τα πάνω ίσως από τις πλαστικές....... Γαμώ την παγκοσμιοποίηση σας!!! A ναι βεβαια τωρα μας φταιει το χρωμα του δερματος. Τα σκλαβοπαζαρα πριν κανα-2 αιωνες τα ξεχναμε ε? Ως δια μαγειας βρεθηκαν οι αφρικανοι στη Γαλλια την Αγγλια και την Αμερικη ε? Γαμω την εθνικη ενοτητα σας! =-= Toufas το θεμα ειναι τους δινεται η ευκαιρια να σπουδασουν(υπαρχει δωρεαν παιδεια εστω σαν επιλογη στην Αγγλια ? Εδω αυξησανε κ αλλο τα διδακτρα. Ειμαι ο τελευταιος που θα δικαιολογησει τους chavs( οι οποιοι ειναι κατα συντριπτικη πλειοψηφια ΛΕΥΚΟΙ αν δεν κανω λαθος) , αλλα πρεπει να βρουμε και τα αιτια εμφανισης τους. =-= Φοβου τους φτωχοδιαβολους... αυτο! Και το κακο ειναι οτι η μπαλα θα παρει περισσοτερο την μεσαια ταξη, οι πλουσιοι κομπλε θα την βγαλουν (με την προστασια των μπατσων και των θεσμων φυσικα φυσικα)
apd453 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Όλος τυχαίος οι gangsters γεννιούνται σε υποβαθμισμένες περιοχές. Αντίθετα στις ανεπτυγμένες περιοχές όλος τυχαίος πάλι γεννιούνται οι πολιτισμένοι.
status Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 A ναι βεβαια τωρα μας φταιει το χρωμα του δερματος. Τα σκλαβοπαζαρα πριν κανα-2 αιωνες τα ξεχναμε ε? Ως δια μαγειας βρεθηκαν οι αφρικανοι στη Γαλλια την Αγγλια και την Αμερικη ε? Γαμω την εθνικη ενοτητα σας! =-= Μαύροι και μαύρο πέφτουν απ τον ουρανό, δεν το ήξερες; :Ρ
christiana78 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Κανείς δεν είπε οτι οι χαμηλές κοινωνικές ομάδες είναι και ηθικές-μην παρεξηγηθώ για την χρήση αυτής της λέξης.Αλλά αν δουμε το θέμα λίγο μακροσκοπικά θα καταλάβουμε οτι όλα αυτά είναι δείγματα ενός συστήματος που προφανώς αποτυγχάνει, πως να το κάνουμε δηλ, δεν γίνεται τα πράγματα να είναι μεσες άκρες καλά και ξαφνικά να υπάρχουν ξεσπάσματα βιάς σε άσχετες χώρες του κόσμου με τεράστιες διαφορές και πολιτικά και οικονομικά.
Toufas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Όλος τυχαίος οι gangsters γεννιούνται σε υποβαθμισμένες περιοχές. Αντίθετα στις ανεπτυγμένες περιοχές όλος τυχαίος πάλι γεννιούνται οι πολιτισμένοι. Δεν τις εκαναν αλλοι υποβαθμισμενες ομως! Ειλικρινα, ειναι σαν να εισαι στην αμερικη του 90, κανουμε εγκληματα, δεν λεει κανεις τιποτα, no 'arm done. Ειμαι κατα στην γκετοποιηση περιοχων, αλλα ειπαμε, δεν γινεται να παραπονιεσαι για αυτο που εκανες ο ιδιος. Ο μεσος φοιτητης εδω αγγλια παιρνει δανειο και παει και σπουδαζει. Ανεξαρτητως χρωματος. Το δανειο το δινει το κρατος, και το αποπληρωνεις ΑΦΟΥ εχεις πιασει δουλεια και ειναι νομιζω ή με καθολου ή με απιστευτα χαμηλο επιτοκιο. Πως ομως να αντεξεις το αγγουρι που ειναι το πανεπηστιμιο, οταν ο ιδιος δεν διαβαζες ποτε? Γιατι να παραπονιεσαι για μια κατασταση που εσυ ο ιδιος διαιωνιζεις? Σαν τους πολιτικους στην ελλαδα ενα πραγμα.
chill Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 A ναι βεβαια τωρα μας φταιει το χρωμα του δερματος. Τα σκλαβοπαζαρα πριν κανα-2 αιωνες τα ξεχναμε ε? Ως δια μαγειας βρεθηκαν οι αφρικανοι στη Γαλλια την Αγγλια και την Αμερικη ε? Γαμω την εθνικη ενοτητα σας! Οι Άγγλοι δεν είναι άμοιροι ευθυνών, μια από τα ίδια και οι παρλεβούδες. Κυριάρχησαν (και) μέσω της αποικιοκρατίας τους. Ωστόσο αν δεν βλέπεις ότι το πρόβλημα των ανένταχτων προέρχεται κυρίως από μη γηγενείς πληθυσμούς απλά εθελοτυφλείς. Οι ευθύνες της Ελλάδας πάνω σε αυτό το φαινόμενο ποιες ακριβώς είναι? Γιατί ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, ίσως και σε μεγαλύτερο βαθμό αντιμετωπίζουμε και εμείς εδώ. Μη μου πεις ότι δεν σήκωσε ανάστημα προκειμένου να εναντιωθεί σε τέτοια φαινόμενα, για να διατηρήσουμε και μια επαφή με την πραγματικότητα. Ακριβώς επειδή δεν θέλω να γίνω Λονδίνο (τουλάχιστον ως προς την σύσταση πληθυσμού, στα άλλα ας γίνω ) ενίσταμαι για Αφρικανούς, Πακιστανούς, Μπαγκλαντεσιανούς, Κίτρινους πάσης φάσης που μας έχουν φορτωθεί στην πλάτη.
apd453 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δεν τις εκαναν αλλοι υποβαθμισμενες ομως! Ειλικρινα, ειναι σαν να εισαι στην αμερικη του 90, κανουμε εγκληματα, δεν λεει κανεις τιποτα, no 'arm done. Η πρώτη σου φράση αναιρεί τη δεύτερη. Στη μία έγιναν από μόνοι τους στην άλλη τους άφησαν να γίνουν. Και την πιο ανεπτυγμένη περιοχή αν την αφήσεις στο έλεος θα υποβαθμιστεί.
-nick- Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Οι Άγγλοι δεν είναι άμοιροι ευθυνών, μια από τα ίδια και οι παρλεβούδες. Κυριάρχησαν (και) μέσω της αποικιοκρατίας τους. Ωστόσο αν δεν βλέπεις ότι το πρόβλημα των ανένταχτων προέρχεται κυρίως από μη γηγενείς πληθυσμούς απλά εθελοτυφλείς. Οι ευθύνες της Ελλάδας πάνω σε αυτό το φαινόμενο ποιες ακριβώς είναι? Γιατί ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, ίσως και σε μεγαλύτερο βαθμό αντιμετωπίζουμε και εμείς εδώ. Μη μου πεις ότι δεν σήκωσε ανάστημα προκειμένου να εναντιωθεί σε τέτοια φαινόμενα, για να διατηρήσουμε και μια επαφή με την πραγματικότητα. Ακριβώς επειδή δεν θέλω να γίνω Λονδίνο (τουλάχιστον ως προς την σύσταση πληθυσμού, στα άλλα ας γίνω ) ενίσταμαι για Αφρικανούς, Πακιστανούς, Μπαγκλαντεσιανούς, Κίτρινους πάσης φάσης που μας έχουν φορτωθεί στην πλάτη. Μα και εγω ειμαι κατα της υπερμετρης μεταναστευσης , τουλαχιστον με τις σημερινες κοινωνικες δομες. Απο κει ομως μεχρι να βλεπεις σκουροχρωμο κ να σαναβουν τα λαμπακια υπαρχει τεραστια διαφορα.* Θα σου πω το εξης, στο Αιγαλεω υπαρχουν πολλοι αλβανοι και ιρακινοι και πακιστανοι απο αρχες 90. Ποτε δεν εχει υπαρξει προβλημα συμβιωσης με τους ελληνες της περιοχης, και η εγκληματικοτητα ειναι αρκετα χαμηλη ... * Απλα τετοιες λογικες οδηγουν σε 'ηλιθιες' κατ'εμε αντιληψεις, πχ μολις εγινε το φονικο στη Νορβηγια ολοι εσπευσαν να κατηγορησουν τους μουσουλμανους, οταν αποδειχτηκε οτι δεν ηταν μουσουλμανος την πεσανε στους ακροαριστερους, και οταν αποδειχτηκε οτι ηταν χριστιανος ακροδεξιας πεσανε απο τα συννεφα και προσπαθουσαν να τον αποποιηθουν και να τον βγαλουν ψυχασθενη για να γλιτωσουν τη ρετσινια. Εμενα παντως δεν με νοιαζει τι εθνικοτητας ειναι ο συμπολιτης μου, αν υπαρχει ειρηνικη συμβιωση μεταξυ μας
Toufas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Η πρώτη σου φράση αναιρεί τη δεύτερη. Στη μία έγιναν από μόνοι τους στην άλλη τους άφησαν να γίνουν. Και την πιο ανεπτυγμένη περιοχή αν την αφήσεις στο έλεος θα υποβαθμιστεί. Δεν το εθεσα σωστα, απο αυτους που ξερουν ποιος εκανε το εγκλημα δεν λεει κανεις τιποτα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Super Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 http://photoshoplooter.tumblr.com/
saya Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Θα σε συμβουλευα να ασχοληθεις πιο πολυ με το λαιφσταιλ .Η αδερφη του γνωστου Αγγλου ποδοσφαιριστη του Μπεκαμ ειχε γινει προσφατα γνωστο οτι ζει απο επιδοματα του κρατους.Νομιζω 500 λιρες και εχει 3 παιδια ;Και προφανως δεν ειναι μαυρη .Σαφως και υπαρχουν Αγγλοι σε αυτη την κατασταση .Ε και κοιτα το να παρεις ενα δανειο 9.000 ευρω την χρονια που θα πανε τα διδακτρα .Οταν ο μισθος ενος νεοπροσλαμβανομενου ειναι 1.600 νομιζω λιρες .Αν δεν εχεις οικογενεια να σε στηριξει αλλα πρεπει να τους στηριζεις απο πανω σημαινει οτι θα πρεπει να ξεπληρωνεις το δανειο για τις σπουδες σου οσο ζεις .Απο ενα οχιο ιδιαιτερα υψηλο εισοδημα.Αρα δωρο αδωρο .Υποτιθεται σπουδαζεις για να βελτιωσεις την ζωη σου.
Toufas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Αποπληρωνεις το 9% του μισθου σου. Δεν παει με το ετσι θελω σαν τραπεζα
saya Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Αποπληρωνεις το 9% του μισθου σου. Δεν παει με το ετσι θελω σαν τραπεζα Αρα θα αποπληρωνεις μεχρι το θανατο σου .Και αν ταυτοχρονα με τις σπουδες πρεπει να δουλευεις για να συντηρησεις την οικογενεια σου;Αν και απο οτι γνωριζω δεν επιτρεπεται να εχεις πληρη δουλεια .Μονο κατι για λιγες ωρες νομιζω 10 την εβδομαδα;Και χρεωμενος απο πανω .Η συγκεκριμενη κυρια παρολο που εχει 3 παιδια ειναι ανεργη .Βεβαια σε αντιθεση με τους αλλους αναξιοπαθουντες της εχει παρει σπιτι ο αδερφος της .Και ετσι ζηταει επιδομα αυτα τα 500 ,600 ευρω ποσα ειναι για να επιβιωσουν τα 3 παιδια της .Για καλα ρουχα ,φροντηστηρια διακοπες ,κτλ προφανως ουτε λογος .Αρα σιγουρα υπαρχει κοσμος που δεν επιβιωνει ευκολα στην Αγγλια.
-nick- Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Κατσε ρε σαγια τον Μπεκαμ εχει αδελφο δεν της τσονταρει κανα φραγκο ο τσιπης?>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.