Προς το περιεχόμενο

Tαραχές στο Λονδίνο, 6-8/8/2011

-nick-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα κάνουν εν τω μεταξύ περικοπές στην αστυνομία εκει παρα τα επεισόδια :blink: ότι να ναι.....

ζήτησαν λέει βοήθεια απο την αμερική ... το πιο απλό που θα μπορούσαν να κανουν θα ήταν να ζητήσουν συνδρομή απο τα αθηναϊκά ΜΑΤ (με το αζημίωτο ) να καθαρίσουν το λονδίνο σε 24ωρες (και πολλές λέω) :P

• Απαντ. 163
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Spot on.

Αυτοι φταινει που ειναι 'τριτοκοσμικοι' οχι ο δυτικος κοσμος που απομυζει τον πλουτο τους απο αποικιοκρατια κιολας , ή κανει πολεμους για να τους ισοπεδωσει

Κοροιδευομαστε μεταξυ μας τωρα?

Δημοσ.

Κοροιδευομαστε μεταξυ μας τωρα?

Απαντησε σε αυτο που σου λεω. Ξυπνησανε μια μερα και ειπαν να φυγουν απο τον τοπο τους και να ρθουν εδω να καθαριζουν τζαμια στα φαναρια?

Ποιος φταιει που το 5% του κοσμου εχει πολλαπλασια λεφτα απο το υπολοιπο 95% ?

Ποιος εχει μεριδιο ευθυνης εστω, που υπαρχουν τοσο τραγικες ανισοτητες?

Δημοσ.

Απαντησε σε αυτο που σου λεω. Ξυπνησανε μια μερα και ειπαν να φυγουν απο τον τοπο τους και να ρθουν εδω να καθαριζουν τζαμια στα φαναρια?

Ποιος εχει μεριδιο ευθυνης εστω, που υπαρχουν τοσο τραγικες ανισοτητες?

Εγω παλι λεω οτι ο καθε λαος εχει αυτο που του αξιζει στην πληοψηφεια του. Collateral damage υπαρχει παντου.

Δημοσ.

Όταν κάποιος μένει με άλλους 15 σε ένα διαμέρισμα, λέγεται λαθρομετανάστης και είναι απειλή.

Όταν κάποιος μπαίνει με άλλους 10 σε ένα αμάξι, λέγεται clown και είναι αστείος.

Δημοσ.

Εγω παλι λεω οτι ο καθε λαος εχει αυτο που του αξιζει στην πληοψηφεια του. Collateral damage υπαρχει παντου.

Ναι βεβαια. Στους σερβους αξιζε να βομβαρδιστουν, στους Ινδιανους/Ιθαγενεις Αμερικανους να εξαφανιστουν , και σε σενα αυριο ως Ελληνα θα σου αξιζει να δουλευεις για 200 ευρω.

Ωραια εξορκιζεις τις τυψεις/ενοχες σου. Του αξιζει του αλλου να ψωμολυσσαει οποτε κλάιν ε? Χοντροπετσια.

Δημοσ.

Ναι βεβαια. Στους σερβους αξιζε να βομβαρδιστουν, στους Ινδιανους/Ιθαγενεις Αμερικανους να εξαφανιστουν , και σε σενα αυριο ως Ελληνα θα σου αξιζει να δουλευεις για 200 ευρω.

Ωραια εξορκιζεις τις τυψεις/ενοχες σου. Του αξιζει του αλλου να ψωμολυσσαει οποτε κλάιν ε? Χοντροπετσια.

Μιλαω γενικα για το τι ισχυει στην ζωη του καθε λαου. Και εμεις περασαμε πολεμους, και αλλοι λαοι περασαν σφαγες, βομβαρδισμους κτλ και κοιτα τωρα. Γενικα ο καθε λαος εχει και μια ροπη προς μια κατασταση, στην πληοψειφια τους. Δεν φταινε ολοι αλλα δεν ειναι και ολοι θυματα. Γενικα ειμαι της αποψης "οτι ειναι να γινει θα γινει και εγω προσαρμοζομαι και κοιταω μπροστα". Χοντροπετσο να με πεις, ναι παιζει και να ειμαι.

Δημοσ.

η Ελλαδα.

για να εχει μαζευτει ολη η χαβουζα εδω και οχι πιο περα,μαλλον αυτη θεωρειται στα ματια ως ο υπευθυνος για την κατασταση τους.

Δημοσ.

η Ελλαδα.

για να εχει μαζευτει ολη η χαβουζα εδω και οχι πιο περα,μαλλον αυτη θεωρειται στα ματια ως ο υπευθυνος για την κατασταση τους.

Αυτο καταλαβες εσυ ε?Λες και ο εξαθλιωμενος διαλεγει χωρα παραμονης βαση ποιου φταιει.

Δεν σου λεω οτι φταιει η Ελλαδα λεω να βλεπουμε το δασος και οχι το δεντρο.

Δημοσ.

Αυτο καταλαβες εσυ ε?Λες και ο εξαθλιωμενος διαλεγει χωρα παραμονης βαση ποιου φταιει.

Δεν σου λεω οτι φταιει η Ελλαδα λεω να βλεπουμε το δασος και οχι το δεντρο.

Εγω λεω οτι ασχολουμαστε πολυ με τις θεωριες. Δεν με νοιαζει καν για το ποιος φταιει και ποιος οχι. Αν μια τεραστια μαζα (95% οπως λες) αφηνει να την χειραγωγει το υπολοιπο (5%) τοτε ειμαστε/ ειναι αξιοι της μοιρας μας/ τους. Collateral damage θα υπαρχει παντου και παντα και ας μην φταινε. Ποιος φταιει δηλαδη που οι τζιβατοι της Αγγλιας δεν θελουν να δουλεψουν? Ποιος φταιει που στην Ελλαδα το κλεψιμο, το πουλ μουρ και ο σταρχιδισμος ειναι το εθνικο αθλημα? Και ποσα ακομα.

Δημοσ.

Ρε φιλε υπεραπλουστευεις και γενικευεις. Για τους τζιβατους της αγγλαις , για για για μπλα μπλα. Στο οτι φταινει αυτοι που χειραγωγουνται μαζι σου, γιαυτο φωναζω και εγω, δεν βλεπω να γινεται κατι ομως. Δεν ειναι ομως τοσο απλο, ειναι θεμα δυναμης.

Το οτι δεν σε νοιαζει ποιος φταει δεν ξερω πώς να το σχολιασω. Δεν πρεπει να κοιταμε την αιτια του προβληματος.

Δημοσ.

Ρε φιλε υπεραπλουστευεις και γενικευεις. Για τους τζιβατους της αγγλαις , για για για μπλα μπλα. Στο οτι φταινει αυτοι που χειραγωγουνται μαζι σου, γιαυτο φωναζω και εγω, δεν βλεπω να γινεται κατι ομως. Δεν ειναι ομως τοσο απλο, ειναι θεμα δυναμης.

Το οτι δεν σε νοιαζει ποιος φταει δεν ξερω πώς να το σχολιασω. Δεν πρεπει να κοιταμε την αιτια του προβληματος.

Η αιτια του προβληματος για το μεσο προβατο/ χειραγωγημενο (βαζω και τον εαυτο μου μεσα) φανταζει κατι πανω απο τις δυναμεις του. Ξερεις ποσες φορες εχω ακουσει να λενε "ωραια, φταιει ο Χ, και τι μπορω να κανω εγω δηλαδη?". Βαζεις πολυ μακρινους και μη χειροπιαστους στοχους στον αλλο. Αν ομως ξεκινησεις απο το αμεσο περιβαλλον σου (ο καθενας, οχι μονο εσυ) τοτε ειναι αλλιως. Η κατασταση υπαρχει ως υπαρχει γιατι πολυ απλα υπαρχει συψη στον λαο.

Δεν ειναι οτι δεν με νοιαζει ποιος φταιει, μαλλον βλεπω οτι για να ξεριζωθει η ριζα του προβληματος πρεπει πρωτα να εχουμε εμεις την δυναμη να την ξεριζωσουμε και με αυτην την ιδεολογια/ ψυχολογια/ συμπεριφορα απλα δεν γινεται. Ετσι χοντρα χοντρα το ειπα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...